Vores kunders oplevelser

Bliv ved med at gøre som I gør!
27. december 2005
Jeg kendte til konceptet i forvejen og alt var på plads fra den første dag. Det var rigtig fint at kunne følge på Nettet hvor mange, der havde set på huset. Det tog kun 2 ½ måned at sælge til en god pris.

RobinHus Mægler Lars-Erik Kristensen var meget professionel og responsen ved henvendelser var lyn-hurtig. Billederne, der blev lagt på Nettet, var simpelthen fremragende.

Det føltes helt naturligt at vise boligen frem. Jeg har solgt fire boliger i Californien på denne måde og hvis man er glad for sit hus, er det nemt at vise frem.

I Viborg var Lars-Erik Kristensen altid til rådighed og Julie i Kundeservice var hurtig og venlig ved henvendelse.
Vi fik endda mere for huset end vores ønskede pris!
27. december 2005
Jeg var meget tilfreds med RobinHus Mægler Margit Hegner. Vi havde en god kontakt og Margit handlede hurtigt og effektivt, hvilket var vigtigt, da vores hus blev solgt i løbet af tre dage og vi fik endda mere for huset end vores ønskede pris!

Jeg synes, at det bedste ved at bruge RobinHus Mægleren er, at de forskellige møder osv. foregår i ens eget hjem og ikke på et kontor. Det er en meget tryg og afslappet måde at handle på.

Jeg synes, at det var sjovt at vise vores hus frem og at være der selv til at besvare evt. spørgsmål. Jeg tror også, at det er fint som køber, at man har mulighed for at stille nogle mere specifikke spørgsmål til boligen.

Jeg har solgt hus før, men vil fremover klart anvende RobinHus. Det er et godt koncept og jeg tror, at hvis man først har prøvet det, vil man ikke handle på anden måde. Det er meget effektivt! Vi nåede ikke engang at få Til Salg skiltet op!
Anne-Marie Eybye har været en meget opmærksom og venlig mægler
23. december 2005
RobinHus Mægler Anne-Marie Eybye har været en meget opmærksom og venlig mægler - alle henvendelser er blevet besvaret inden for samme dag eller dagen efter. RobinHus Kundeservice har været yderst tilfredsstillende med statistik og det hele.

Det bedste var, at jeg selv kunne lægge alle oplysninger vedr. lejligheden på boligannoncen uden problemer - hjemmesiden er yderst brugevenlig.

Der var god tid til hver fremvisning og jeg kunne svare på alle kundernes spørgsmål ud fra jeres koncept.
Meget tilfreds!
16. december 2005
RobinHus Mægler Jesper Struckmann er en dejlig, afslappet person. Alt forløb hurtigt og effektivt og man kunne altid få svar, hvis man var i tvivl om noget.

Prisen er yderst rimelig og der kommer ikke noget uventet oveni.

Arne Lindevig tog hånd om alt arbejdet...
15. december 2005
Jeg følte det som en stor lettelse, at RobinHus Mægler Arne Lindevig tog sig af det hele omkring salget af mit hus.
Han ydede en fin service.
Arne Lindevig tog hånd om alt arbejdet og så klarede han også fremvisningen af mit hus, hvilket var en stor hjælp for mig.
Jeg var glad for ikke at skulle klare fremvisningerne selv, da jeg har passeret de 80 år og benene er ikke længere, hvad de har været.
Når man har boet i sit hus i 50 år, er det vigtigt, at man har tillid til sin ejendomsmægler.
Det er jo næsten som at sige farvel til en meget gammel ven, som man ikke skal se igen.


Konceptet hos RobinHus tiltalte os!
15. december 2005
Fra første dag har vi kun mødt venlige mennesker hos RobinHus. Servicen har været i top og vi har fået besvaret alle spørgsmål, som meldte sig og mægler var altid villig til hjælp og bistand.

Der var ingen tvivl for os, konceptet hos RobinHus tiltalte os - ikke mindst økonomien sammenlignet med konkurrerende mæglerkæder.

Efter gode anvisninger fra RobinHus Mægler Finn Petersen, udgjorde fremvisningerne ikke noget problem.

Vi fandt alt i orden og kan kun ønske RobinHus held og lykke videre frem. Vi vil anbefale RobinHus til andre, der måtte ønske at sælge deres ejendom.

Vi lagde fra starten stor vægt på, at vi var en del af processen
14. december 2005
Vi er yderst tilfredse med den rolige og kompetente måde, vi har fået rådgivning på. De små problemer, som opstod undervejs, blev løst og de mundtlige aftaler, som undervejs blev indgået med RobinHus Mægler Liza Hasfeldt, blev overholdt til fulde.

Vi havde ikke brug for kundesupporten undervejs i salget af vores ejendom. Internetannoncen var af høj kvalitet, men især foto-delen fortjener stor ros. Vi har fået mange positive tilkendegivelser omkring kvaliteten af de viste fotos - det har helt sikkert været med til at sælge ejendommen hurtigt.

Det virker utroligt godt, at vi som kunde kunne følge med i statistikken for annonceringen af vores ejendom på Internettet, ligesom der var mulighed for at rette i teksten eller sætte billedtekst på.

Vi lagde fra starten stor vægt på, at vi var en del af processen. Vi følte, at det i høj grad var et samarbejde med Liza Hasfeldt og der var derfor "ejerskab" i opgaven. Vi tilkøbte en enkelt avisannonce og har selvfølgelig sørget for at sende opstillinger til diverse opslagstavler på større virksomheder.

Prisen har selvfølgelig også haft stor indflydelse på valget af RobinHus, de seneste sager om ejendomsmægleres dobbeltroller med antydninger om "griskhed" gjorde, at vi valgte RobinHus.

Vi havde det fint med at vise huset frem de to gange det blev til!!!
RobinHus Mægler Finn Petersen var helt igennem hjælpsom...
14. december 2005
RobinHus Mægler Finn Petersen var helt igennem hjælpsom, han sørgede for at informere mig om alt, da det var en ny situation for mig. Han ordnede alt!

Det tog tre dage, så var huset solgt. Faktisk havde jeg troet, at det var "for lidt" med "kun" Internettet, men Internettet bliver brugt af alle - og mange gider ikke bladre i aviser.

Det var spændende selv at vise frem, men nu er jeg også stolt af mit hjem og min have. Den begejstring gav jeg fra mig, og køberne kunne også lide, det de så. Det gode var, at jeg selv var med i processen og ingen fremmede trampede rundt i mit hjem...
Meget tilfreds med RobinHus Mægler Trine Laursen
13. december 2005
Jeg har været meget tilfreds med RobinHus Mægler Trine Laursen. Hun er omhyggelig, dygtig og god til at informere om hver eneste ting og samtidig er hun en dejlig, venlig og smilende pige.

Mit valg af RobinHus var bl.a. fordi vi selv kunne fremvise vores hus, da vi absolut er dem, som kender huset bedst. Det var en god oplevelse, men vi valgte i to tilfælde at lade Trine Laursen forstå fremvisningen.
RobinHus Mæglerens service var helt i top!
13. december 2005
RobinHus Mægler Lars-Erik Kristensen kom til os for at få udfyldt papirerne og han havde hurtigt huset til salg, da vi først havde aftalt, at vi ville sælge gennem ham. Han var altid hurtig til at komme ud til os og vi skulle aldrig ulejlige os med at komme ind til hans kontor. Det satte vi meget pris på.

Det gik forholdsvis hurtigt at få solgt og Lars-Erik Kristensens service var helt i top. Han var hurtig til at få sat huset til salg og han var hurtig til at få ordnet papirerne, da huset blev solgt.

Det er et fint koncept - og det er jo os, der kender huset og omegn bedst, så det er meget naturligt, at vi selv viser frem.

Processen har været effektiv og professionel!
12. december 2005
Vi har været yderst tilfredse. Hurtig respons ved spørgsmål. Da vi søgte om at blive Ugens Udvalgte Bolig, gik der ca. en halv time før vores landejendom fremgik som en af ugens boliger på hjemmesiden.

Hele vejen igennem har processen været effektiv og professionel. Positivt er naturligvis besparelsen i forhold til øvrige mæglere. Bedst var dog, at man selv var meget aktiv i form af udarbejdelse af beskrivelse af huset samt fremvisning af boligen.

Det var fint selv at vise boligen frem. Som sælger er man jo netop den, der bedst kan fortælle køber om alle de mange detaljer ved ejendommen og køber får besvaret sine spørgsmål vedr. boligen med det samme.

Vi kan blot anbefale andre at benytte RobinHus pga. den økonomiske besparelse og følelsen af selv at spille en stor rolle i salget.
Ingen problemer!
07. december 2005
Det har været fint, har fuldt ud levet op til forventningerne, selv om jeg kun havde den gratis Start Annonce og ikke har benyttet mig af anden markedsføring.

Boligen var til salg ca 1½ måned udelukkende på Nettet. Mangler stadig de afsluttende papirer, men har haft en besparelse på ca. 100.000 kr. i forhold til, hvis vi havde brugt en traditionel mægler.

Venlige og professionelle medarbejdere
06. december 2005
Det bedste var kontakten via mail samt telefonisk kontakt med venlige og professionelle medarbejdere i RobinHus samt selvbestemmelsen ved fremvisning af huset.

Da første fremvisning var overstået, var det meget behageligt at vise frem selv og mange gav udtryk for, at det var dejligt, at det var husets ejer, der viste frem, idet det gav flere oplysninger end ved en almindelig ejendomsmægler.
Køberne syntes, det var et godt koncept
06. december 2005
Jeg har været særdeles tilfreds! RobinHus Mægler Jesper Struckmann var yderst kompetent og meget hurtig. Særdeles behagelig at tale med. God til at vurdere huset samt rigtig god i salgsøjeblikket. Han fik forhandlet en rigtig god pris i hus. Kundesupporten var ligeledes i top.

Det bedste var det lave salær og at jeg selv stod for fremvisningerne. Mange købere spurgte ind til de lidt mere bløde værdier, hvilket en ejendomsmægler ikke kan svare på. Køberne syntes også, at det var et godt koncept. Og det var dejligt ikke at skulle forlade huset ved fremvisning.

RobinHus konceptet er godt og Jesper Struckmann er kompetent og professionel og har alligevel en dejlig personlig side.
Konceptet virker!
01. december 2005
Jeg har været ovenud tilfreds! Det er nu anden gang jeg sælger gennem RobinHus, denne gang med mægler. RobinHus Mægler Søren Østergaard har været et rart bekendtskab. Han har hele vejen holdt mig orienteret, og hans råd og vurderinger har holdt vand. Jeg er sikker på, at han har forhandlet en bedre pris hjem end jeg selv kunne.

At spare penge er jo altid rart! Men også dét selv at være med i processen. Og at vise frem er ligefrem sjovt! Alt har fungeret let og problemfrit. Konceptet virker!

Det var en rigtig god oplevelse selv at vise frem - det er jo mig, der kender huset. Jeg fulgte mæglers anvisninger på, hvordan det bedst skulle gøres. Jeg kunne bl.a. fortælle, hvor der er sat løg i haven, om naboer og om kvarteret.
Ukompliceret salg med en Pro Annonce
27. november 2005
RobinHus har en overskuelig og imødekommende hjemmeside. Da det var så enkelt at sætte huset til salg på denne side, ville vi prøve den metode først og se om vi kunne spare en ejendomsmægler. Det hele har været meget nemt og ukompliceret.

Vi har kun haft en Pro Annonce. Der har været 4 hold interesserede på 6 uger, som vi selv har vist rundt. Det varede 6 uger at få huset solgt. Der var ingen nedslag i prisen. Vi sparede et ejendomsmæglersalær!
Vi havde god dialog med vores mægler
16. november 2005
Vi var meget tilfredse og vi havde en god dialog via mail med vores RobinHus Mægler Margit Hegner næsten dagligt.

Det var en stor fordel, at vi selv viste huset frem - vi kender trods alt huset bedst. Vi syntes, det var en ny og spændende måde at sælge på og vi havde det godt med selv at stå for fremvisningerne. Jeg fremviste og min hustru Gitte førte dialog via mail med de mange interesserede på nettet.

Jeg tror, at jeres gode reklamer i radioen samt de gode, professionelle billeder af huset var med til at sælge vores hus.
Har tit brugt RobinHus som partner med stor succes
15. november 2005
Nemt og overskueligt... Har tit brugt RobinHus som partner med stor succes.

Ved næste ejendom vil jeg prøve udelukkende at bruge jer. Så jeg slipper for det normale høje mæglersalær...

Hurtigt og billigt
15. november 2005
Hurtig salgstid, lavt salær.

4 fremvisninger og huset var solgt....

Besparelse: 75000 kr.

Det siger vist alt?!

Vælg RobinHus
Vi kan varmt anbefale RobinHus!
14. november 2005
Vi har været super tilfredse med vores RobinHus Mægler. Han var meget rar og behagelig og vi havde en rigtig god fornemmelse fra første øjeblik.

Det var meget professionelt, vi fik god information og prisen var lav. Desuden havde vi det fint med at vise frem. Vi kender jo huset bedst.

Vi kan varmt anbefale at sælge gennem RobinHus, hvilket vi også fortæller til venner, kolleger og familie.
Bare fortsæt konceptet!
14. november 2005
Jeg må indrømme, at jeg er yderst tilfreds med salget via RobinHus Mægler Liza Hasfeldt. Det er foregået yderst professionelt, ligesom Kundesupporten. Problemet er bare, at jeg har en del salgsmateriale i overskud på grund af et meget hurtigt salg.

Det bedste ved Robinhus er, at det er overskueligt, fordi man føler virkelig, at man selv er med hele vejen. Ikke mindst de ugentlige rapporter via mail angående interesserede købere er informative.

At vise boligen frem var godt nok spændende, fordi jeg var i stand til at give en virkelig fyldestgørende omtale af huset og omgivelserne og samtidig besvare alle spørgsmål til de interesserede.

Bare fortsæt konceptet! Jeg kan godt ærgre mig over, at jeg ikke har flere huse at sælge via RobinHus.
Vores krav og ønsker er blevet respekteret
14. november 2005
Vi har været yderst tilfredse og vi har følt os godt behandlet. Vores krav og ønsker er blevet respekteret og loyalt fremlagt overfor køber. Vi har fået hurtige tilbagemeldinger og præcise og grundige svar, når vi har henvendt os på såvel telefon som på mail.

Kombinationen af kvalificeret vejledning og support og muligheden for selv at vise sit hus frem har vi fundet super-god! Desuden betyder de rimelige gebyrer og hele konceptet, at vi ikke har følt, at vi har været fanget i en pengemaskine.

Det har været meget tilfredsstillende selv at kunne besvare købernes mange spørgsmål og at kunne komme med små supplerende historier, der hører til huset.

Vi kan med vores gode erfaringer kun anbefale at sælge gennem RobinHus.
Det var sjovt at vise frem!
14. november 2005
Jeg har været meget tilfreds. RobinHus Mægler Tom Preisler var ærlig og fortalte kort og præcis om salget og hvordan det skulle foregå.

Vi fik mere for boligen end de andre ejendomsmæglere havde vurderet den til og så sparede vi selv en masse penge ved at sælge gennem RobinHus.

Det var sjovt at vise frem, men jeg nåede det kun to gange, da huset blev hurtigt solgt.
Venlighed og glade stemmer
11. november 2005
RobinHus' hovedkonter har en kundeservice som for os har virket uden problemer.
Altid klar med svar og venlige stemmer i telefonen.

Mægler Arne Lindevig har været rigtig god og vi vi takker ham mange gange for den flotte annoncering for os på nettet.
Allerede dagen efter vores bolig kom på nettet, myldrede det med interesserede købere.

Vores hus blev solgt på 14 dage.

Potentielle købere udtrykte sig positivt over at de kunne komme "på næsten alle tidspunkter af døgnet".
Samtidig har vi jo også været de bedste til besvare spørgsmål om nærområdet, naboer osv.

Vi har fået støtte, gode råd og vejledning hele vejen igennem.

En stor tak herfra til RobinHus samt mægler.
Det bedste er, at RobinHus er billig at sælge igennem!
10. november 2005
Vi er meget tilfredse med RobinHus' service. Der gik kun 8 uger fra vi kontaktede RobinHus Mægler Martin Nielsen til vores hus blev solgt. De gange vi havde nogle spørgsmål, fik vi klare og præcise svar - han gav sig tid til at svare stille og roligt på alle vores spørgsmål.

Det var fint selv at vise frem. Det er jo os, der kender boligen bedst. De forbedringer, vi havde lavet, kunne vi jo så fortælle alt om.

Vi synes, det har været et yderst behageligt forløb.
Jeg vil klart vælge denne løsning igen
06. november 2005
Det har været nemt - jeg valgte at sælge boligen selv, da jeg mener, at det er fuldstændig sindsygt at betale 48.000 kr. for at sælge en et-værelses lejlighed hos en traditionel ejendomsmægler. Så jeg har tjent 30.000 kr. ekstra ved salget på denne måde.

Jeg fik et passende antal købernenvedelser i forhold til den brugte tid og besparrelse på annoncering.

Intet nedslag. Jeg har sparet mellem 12.000 - 30.000 kr. på salget af en 1V ved at sælge på denne måde. Jeg vil klart vælge denne løsning igen.

RobinHus Mægler Jesper Struckmann har bare været alletiders!
31. oktober 2005
RobinHus Mægler Jesper Struckmann har bare været alletiders. Han har informeret os om alt og givet svar på det, vi har spurgt om og givet os den tid, vi havde brug for.

Vi synes, det er en smart måde at sælge på - både fremvisninger og markedsføringen på Nettet..............og selvfølgelig prisen!

Det var sjovt at vise frem, men også hårdt, fordi vi havde 6 fremvisninger på 4 dage!
RobinHus får 10!
25. oktober 2005
Jeg er/var yderst tilfreds med servicen - både mht. RobinHus og min RobinHus Mægler. Det var dejligt med små mails fra fra Robinhus om, hvordan man kan øge interessen for huset.

Min mægler var ´på´, når det var nødvendigt og ellers lidt bagved men altid klar med de input, som er nødvendige og på rette tid.

For mig var det en selvfølge at være til stede, når der var køber i huset. I visse situationer er det jo nemmere for sælger at fortælle om fordelene ved huset samt at give tilsagn om småting, der skal udbedres før overtagelse.

Huset blev solgt efter 3 dage på nettet og min besparelse lyder på ca. 145.000 kr.

Jeg fatter simpelthen ikke, hvorfor nogle sælgere smider 25.000-75.000 ekstra ud til mæglere, som ikke kan gøre det bedre end RobinHus. På en skala fra 1 til 10, får RobinHus simpelthen 10.
RobinHus har et fantastisk værktøj til at sælge selv
24. oktober 2005
RobinHus har et fantastisk værktøj til at sælge selv. Har kun brugt Pro Annoncen. Kunne ikke have solgt vores hus uden en annonce og et Til Salg skilt fra RobinHus.

Fastsættelse af salgspris skete på baggrund af vurdering fra mægler. Tilstandsrapport fik jeg lavet, da en interesseret køber meldte sig.

Markedsføringen foregik via opslag i diverse supermarkeder samt uddeling af flyverblade. Har haft omkring 10 fremvisninger. Synes det var godt at vise sig egen bolig frem.

Huset var til salg i halvanden måned inden underskrivelse af købsaftale. Der blev ikke givet nedslag. Købers advokat skriver skøde.

Fremvisningerne var det bedste!
21. oktober 2005
Jeg var meget tilfreds. Det var en god gennemgang af alle papirerne RobinHus Mægler Arne Lindevig gav, da han var ude til vurdering af lejligheden. Han var åben og til at snakke med, så det var helt i top. Selvom han blev syg midt i forløbet, er behandlingen fra RobinHus ikke til at kritisere. Servicen var igen i top!

Det bedste har været, at vi selv kunne vise lejligheden frem og kunne overlade resten til mægleren. Desuden var mægler til at få fat i ud over dagtimerne, både for mig som sælger, men også for køber.

Fremvisningerne var det bedste, da det gør noget helt andet at kunne fortælle køber, hvordan det egentlig er at bo i lejligheden, om stedet, omgivelserne, naboer, osv. Det lod til, at køberne syntes det var godt.
Tre henvendelser samme dag
19. oktober 2005
Jeg har selv fundet køberen via en gratis Start Annonce uden billeder. Fik 3 henvendelser samme dag (heribland køberen). Mens slutseddel blev udarbejdet har jeg haft flere opringninger dagligt samt en del henvendelser på mail og forespørgsler på fotos.

Min bolig blev solgt med det samme. Udarbejdelse af papirer tog vel godt 2 uger, dette skyldes dog ikke at RobinHus har været længe om det, men snarere at formidlingsaftalen ved 2 tilfælde er forsvundet hos Post Danmark.

13 med pil op!
17. oktober 2005
Servicen fra min RobinHus Mægler Signe Lynge var helt i top - 13 med pil op! Jeg fik indtryk af, at hende kunne jeg regne med. Der blev altid svaret på mails/sms'er og telefonopkald - endda inden jeg nåede at blive urolig. Det samme gjaldt Kundeservice - svar med det samme.

"Min egen mægler Signe" kom ind, og vi snakkede godt med det samme, så jeg følte mig tryg fra starten. Ingen smart sælger, men en helt almindelig pige med begge ben på jorden. Jeg følte hurtigt, at "hun var min egen" og syntes næsten, at jeg fik et personligt forhold til hende.

Det var nemt og dejligt at vise boligen frem selv. Jeg gik en rundtur med køberne og viste det hele hurtigt frem, hvorefter jeg trak mig tilbage og lod dem kigge selv. Jeg var der til at svare på spørgsmål. Ingen smart salgstale, som jeg synes er træls, når jeg selv har kigget på hus hos andre mæglere.

Jeg kunne godt lide, at min mægler sagde: "Nej, hvor er her dejligt" og så bagefter sagde: "men, ...". Hun fokuserede først og fremmest på det gode og det positive ved huset. Desuden var hun åben og meget positiv ved prisfastsættelsen og jeg var selv med til at bestemme prisen.
The best part of the concept is the comparative advantage of the selle
17. oktober 2005
I was extremely satisfied because the real estate agent (RobinHus Mægler Lars-Erik Kristensen) was professional and yet down-to-earth with his service. The agent was on time with the request we asked for. Even the house buyer, whom we got to know quite well, has very positive things to say about Lars Erik Kristensen.

The best part of the concept is the comparative advantage of the seller and the real estate agent. The house seller knows the house best and can highlight the facets of the house, while the agent professionally takes care of the administrative part. Last but not least, I saved a substantial amount of the cost.

To show my home was gratifying because I got to know all the potential byers and to proudly introduce our beautiful house. Showing our house to them was a natural process because of the intimacy we have to our "home" of four years.
Dan the Man!
17. oktober 2005
Min sag med salg af lejligheden er vist et pragteksemplar. Den nåede ikke engang at blive sat officielt til salg. Min RobinHus Mægler Dan Risør, Hillerød - jeg kalder ham Dan the Man - er bare den bedste!!!

Vores kære ejendomsmægler var helt vildt imødekommende og havde tid til en kop kaffe og en snak på næsten en time. Det betyder meget, at vi fik det fedeste indblik i RobinHus via Dan Risør.
RobinHus har et fint system
16. oktober 2005
RobinHus har et fint system: lækker brutto/netto beregning, statistik m.m. Valgte Pro Annoncen for at spare salæret. Vi er pensionister og har tid til selv at vise frem, ordne papirer, osv.

Vi fik en lokal mæglervurdering og ud over tidsforbrug har der ingen problemer været med dokument indhentning. Desuden var det godt med salgsopstilling fra RobinHus.

Vi har via annoncen på Nettet fået ca. 25 henvendelser fra Odense, København og endda Polen.

Til salg i 3 uger - intet nedslag - assistance til papirarbejde fra egen advokat. Besparelse ca. 40.000 kroner.

Det er pragtfuld med et billigere - og bedre! - alternativ!
12. oktober 2005
Vi har været yderst tilfredse. Konceptet er nemt at overskue og let tilgængeligt. RobinHus Mægler Liza Hasfeldt var altid lige til at få fat på og meget sød og imødekommende. Man føler absolut, at RobinHus har tjek på dét at sælge ejendomme, og vi tvivlede ikke et øjeblik på, at det var det rigtige, vi havde valgt.

Det bedste var:
- Det langt billigere salær
- Overskueligheden
- Afslappet og ikke-aggressiv kommunikation med vores mægler (mange mæglere er meget aggressive i deres tilbud).

Vores hus blev solgt første dag, vi åbnede døren til fremvisning! Det var rart og hyggeligt og vi vil til en hver tid foretrække at fremvise vores egen bolig, fordi vi mener, at det må være sælger, der ved mest! Vi mødte kun meget positiv og glad respons, fordi folk var gennemgående meget begejstrede for endelig at stå ansigt til ansigt med sælgerne - og ikke en fremmed, smart mægler, der egentlig ikke ved noget om ejendommen!

Vi vil kun anbefale RobinHus videre og har ikke det mindste at sætte en finger på! Det er pragtfuldt med et billigere - og bedre! - alternativ til alle de store og oversmarte ejendomsmæglerkæder.
Billigt, let og sjovt!
10. oktober 2005
Jeg er meget tilfreds! Når en mulig køber ved en fejl havde skrevet til RobinHus for en fremvisning, er mailen blevet videresendt til mig. Jeg har fået den sparring , jeg havde brug for og tilbud om at få ringet tidligere, mulige købere op.

Det bedste ved RobinHus er den gode pris samt at det var let og sjovt:Let fordi vi blev kontaktet, som vi ville, pr. mail eller telefon for fremvisning. Billigt pga. det lave salær og fordi vi blev rådgivet til kun at vælge synlighed på Nettet. Vi har dermed sparet markedsføringsomkostninger i trykte medier. Det var sjovt selv at sætte tekst til fotos på Nettet og sjovt selv at vise huset frem til håbefulde og glade, potentielle købere.
Det er perfekt selv at stå for fremvisninger
10. oktober 2005
Jeg har været meget tilfreds i sær i betragtning af, at min personlige mægler blev indlagt lige som, der skulle skrives under. Men takket være at der var orden i tingene, kunne ´vikaren´ klare paragrafferne uden problemer.

Det er perfekt selv at stå for fremvisninger – det er meget nemmere at planlægge sin dag på denne måde, frem for at man skal forlade sit hjem på et tidspunkt, hvor det ikke passer særlig godt.

Det var sjovt og spændende selv at vise huset frem– man får lige prøvet nogle nye sider af sig selv.
Hjemmesiden fungerer fint og er brugervenlig
06. oktober 2005
Hjemmesiden fungerer fint og er brugervenlig – kræver dog, at man selv kan levere et fornuftigt billedmateriale, plantegninger etc. Vi har lavet det meste selv og kun haft kontakt med RobinHus ved indrykning af annoncer (her har vi modtaget udsøgt betjening).

Vi startede stille og roligt med en annonce på hjemmesiden med 16 billeder omkring 1. februar. Herefter brugte vi RobinHus listen over påkrævede papirer og tog fri en halv dag og fik det hele klaret. Salgsopstillingen blev lavet via hjemmesidens funktion.

Vi fik lavet opslag til ophængning i lokale supermarkeder. Vi købte først et par af de helt små RobinHus (avis-) annoncer og holdt Åbent Hus – hvilket gav 1-2 besøgende. Omkring påske indrykkede en stor annonce over 2 weekender i Politiken, Jyllands-Posten og Berlingske, hvilket gav ca. 10 besøgende med flere.

Da vi begyndte at nærme os sommerferien, valgte vi at lave en rigtig stor annonce med 4 billeder. Det gav ca. 20 besøgende til Åbent Hus og flere interesserede og flere, der bød. Den ene valgte vi at sælge til, idet der samtidig kunne aftales en overtagelse med kun 1 uges overlap ift. vores egen overtagelse af ny bolig.

Boligen var samlet til salg i 4 måneder hos RobinHus med en aktiv annoncering i 2 måneder. Skulle vi gøre det om, så var vi startet med en 4 billedannonce i maj, idet man skal op i den størrelse for ikke at drukne i mængden.
Jeg havde en mægler, der var til at forstå
06. oktober 2005
Jeg er meget tilfreds – Tom Preisler kunne altid besvare mine spørgsmål, når jeg havde nogen. Han var altid til at få fat på – ellers kom han ud til mig og talte om tingene. Så jeg vil anbefale, at man bruger Tom Preisler, hvis man bor i området, for han er dygtig.

Det bedste er, at I har en fast pris, det bliver aldrig for dyrt og huset kom på nettet, hvor der er mange, der kigger forbi, når de leder efter hus. Jeg havde en mægler, der var til at forstå – han forklarede alt.

Det at vise sit hus frem selv er en god ting, synes jeg, for det er jo kun mig, der ved hvordan huset er. Jeg kunne selv bestemme tidspunkt for fremvisning.

Min besparelse har været ca. 40.000 kr.
Huset blev solgt efter nr. 2 fremvisning
05. oktober 2005
Vi har været meget tilfredse med salget af vores hus igennem RobinHus. Det har været rart med hovedkontorets løbende kontakt og vi har følt os yderst godt behandlet.

Vi kontaktede - før sommerferien - RobinHus Mægleren Trine Laursen og havde en nok en forventning om, at det først skulle være efter sommerferien, vi skulle begynde at gøre noget seriøst.

Vi følte med det samme en positiv kemi mellem os og Trine, hvilket for os er en vigtig ting. Hun lavede sit forarbejde forholdsvis hurtigt og vi blev i fællesskab enige om en pris set i forhold til området. Resultatet blev, at huset blev sat til salg op til sommerferien, selvom vi ikke forventede den den store respons. Vi blev dog klogere, da huset faktisk blev solgt efter 2. fremvisning.

Vi har på alle tidspunkter kunnet ringe eller maile til Trine og vi har på ingen måde følt os til ulejlighed.

Det faktum, at RobinHus konceptet bl.a. er at sælger selv viser huset frem, har for os været en vigtig detalje, da vi selv har tegnet og bygget huset. Det er vigtigt, fordi vi kender huset med dets mange muligheder. Det har været en fornøjelse at vise huset frem og fremhæve dets detaljer…

Hvis vi igen skal sælge eller for dens sags skyld købe hus, er vi ikke i tvivl om, hvem vi vil bruge. Vi kan varmt anbefale andre at benytte RobinHus, da deres arbejde er effektivt og professionelt, konceptet er genialt og besparelsen er stor set i forhold til andre mæglere.
Høj service og hurtig ekspedition
05. oktober 2005
Jeg var meget tilfreds med RobinHus, høj service og hurtig ekspedition. Min lokale RobinHus Mægler Peter Kjær var en god sparringspartner i salgsfasen.

Det bedste er, at jeg sparede 40.-50.000 kr. ved at sælge igennem RobinHus frem for anden mægler. Jeg fik udarbejdet en Pro Annonce via Internettet, som var meget professionel og gav mange køberhenvendelser. Det var derfor ikke svært at sælge huset.

Det var spændende at fremvise huset selv – samtidig kunne jeg bedre fortælle mulige købere om huset og området. Når jeg selv viste huset frem, kunne jeg sørge for, at huset tog sig ud fra sin pæneste side.
På alle måder godt!
04. oktober 2005
Det har været virkelig godt på alle måder at anvende RobinHus.

Ejendommen har været til salg et halvt år. Dog valgte jeg også at bruge en traditionel mægler, som så afsluttede salget. Men det har været gennem RobinHus, at 90% af alle henvendelser kom fra. Så jeg kan varmt anbefale andre at bruge RobinHus og uden en anden mægler.

De venligste hilsener Helle Hillers

Let og overskueligt
04. oktober 2005
Det har været meget let og overskueligt at oprette og vedligeholde annoncen.

Min søn og min svoger har set hvor let det er og har selv sat deres boliger til salg hos Robinhus

RobinHus Mægleren var der bare altid!
28. september 2005
Min RobinHus Mægler Erik Berg fra Berg & Green var der bare altid, ikke noget med at vente. Han var altid hjælpsom, når der var noget, vi ikke kunne klare.

Det bedste ved at sælge gennem RobinHus var den gode service og så selv at vise huset frem - det var virkelig godt! Vi kunne fortælle evt. købere om skoler, børnehaver, offentlige buslinier, osv.

Vi kan kun anbefale RobinHus til andre, der vil sælge!
Vores RobinHus Mægler Jesper Struckman var ærlig og åben!
27. september 2005
Det bedste ved at sælge gennem RobinHus har været at spare en masse penge samt at RobinHus Mægler Jesper Struckman har været meget ærlig og åben. Vi føler, at han har været sælgers mand uden luskede bagtanker, som man ellers hører om for tiden.

Vi fik kun vist frem én gang og så var boligen solgt! Dem der kom og købte, ville selv gå rundt med en håndværker,så det var ikke meget vi skulle gøre.

Det er kanon godt, at man selv kan ændre i/tilføje tekst og billeder via hjemmesiden. Imponerende antal besøgende på boligannoncen. Huset præsenteres flot på RobinHus.dk.
Til salg i 24 timer hos Robinhus
24. september 2005
Det har været ufatteligt nemt at bruge RobinHus. Et par gode billeder og en gennemtænkt tekst, god salgsopstilling og råd direkte på hjemmesiden. Statusmailen nåede jeg ikke at få brug for, køber henvendte sig indenfor 24 timer, og huset blev solgt!!!!!!

Alle disse ting omkring dokumentindsamling osv. er jo noget man skal igennem uanset om man bruger alm. mægler eller ej. Tilstandsrapport og energimærke blev bestilte via funktion på www.robinhus.dk.

Markedsføringen er foregået udelukkende via RobinHus med tilhørende sælgerpakke. Brugte så RobinHus Mægler efter at have fundet køber. Køberhenvendelser kom primært via telefon. Fremviste boligen 2 gange inden den blev solgt (indenfor 3 dage!!!).

Boligen var til salg i 24 timer hos Robinhus. 30.000,- kroner i nedslag. Udfærdigelse og ekspedition tog RobinHus Mægler sig af, efter at køber var fundet. Besparelse ca. 35.000,- kroner.

Alt har fungeret perfekt!
22. september 2005
Robinhus er en velfungerende hjemmeside, hvor jeg hurtigt fik mange aftaler om fremvisning den første søndag og så lavede dagen om til "Åbent Hus", når det alligevel skulle være. Men i sidste ende var det "Til Salg" skiltet, der gjorde en nabo opmærksom på, at huset var til salg - og nævnte det for en kollega, der søgte hus i området.

Jeg var glad for RobinHus Mægler Jeanne Sørensens vurdering af ejendommen - hun opfordrede mig til lige at tænke mig om og så vi blev enige om at sætte prisen lidt over dét, hun mente var realistisk. Den pris har jeg så fået.

Markedsføringen har bestået af RobinHus Annoncen, en gang Åbent Hus. Derudover ca. 10 fremvisninger. Men det var "Til Salg" skiltet, der rent faktisk skaffede køberen.

Jeanne Sørensen har ordnet alt papirarbejdet, købsaftale, underskrift, osv. Ingen nedslag i pris. Alt har fungeret perfekt!
RobinHus' koncept er klart det bedste!
22. september 2005
Jeg er vældig godt tilfreds! Jeg synes, at sagen er blevet behandlet hurtigt og godt, og jeg har følt mig meget tryg ved det hele.

Det bedste er helt klart, at jeg har sparet en hel del penge. Desforuden synes jeg, at huset bliver solgt på en god og tiltalende måde på RobinHus' hjemmeside.

Det var helt ok selv at vise huset frem. Jeg er jo også den, som kender huset bedst og det har ikke været en belastning (som nogen måske ville tro).

Jeg synes, det er fint, at man kan se, hvem der har været interesseret og at man har mulighed for aktivt selv at kontakte køberne.

Jeg synes, at RobinHus' koncept er klart det bedste!
RobinHus Mægler Peter Kjær har vores varmeste anbefalinger
22. september 2005
RobinHus Mægler Peter Kjær, som var vores mægler, viste sig hurtigt at være ikke kun kompetent, men yderst professionelt anlagt. Han besidder alle de sympatiske egenskaber som gør, at vi en anden gang vil benytte ham og han har absolut vores varmeste anbefalinger.

Det bedste ved at sælge gennem RobinHus har været - foruden dygtige mægler Peter Kjær - et godt selvbetjenings website og naturligvis den store pengemæssige besparelse. Konceptet bygger bro mellem mægler og sælger, således at man oplever processen som et samarbejde og man får bedre indblik i materialet omkring hussalget.

Det fungerede fint selv at vise vores bolig frem og det var jo også en meget personlig oplevelse. Egentlig blev vi en smule overraskede over den positive respons, der kom fra "køberne". Det var naturligvis dejligt at kunne give alle de informationer og oplysninger, som vi selv havde manglet da vi i sin tid købte huset.

Vi anslår at have sparet ca. 75.000 kr.!!!


Vi har på alle måder været tilfredse!
22. september 2005
Vi har på alle måder været tilfredse med RobinHus Mægler Tom Preisler. Al materiale var godt og effektivt, ligesom IT-supporten har fungeret effektivt og meget professionelt.

Mæglersalæret var så absolut et meget stort plus i forhold til andre kæders enorme salærer! Hjemmesiden fungerer godt og det er rart at man selv kan rette i annoncen og at man modtager ugentlige mails, der fortæller om interessen for netop vores bolig.

Det var desuden vældig rart selv at vise huset frem, da man vist godt kan sige, at vi jo er dem der kender huset bedst.
Hurtigt og effektivt!
22. september 2005
Jeg er meget tilfreds! Papirgangen gik hurtigt og effektivt fra det øjeblik, jeg satte min bolig til salg.

Det bedste var, at jeg selv var i stand til at følge salget fra start til slut. Og at jeg selv havde indflydelse på salget (fremvisning, Åbent Hus arrangementer, m.v.). Og ikke mindst den store besparelse i forhold til en traditionel ejendomsmægler.

Det var interessant og spændende at fremvise boligen. Folk var meget interesserede og nogle var også godt forberedt (havde undersøgt lokalplan etc.).
Det var som om, vi var de vigtigste kunder!
22. september 2005
Jeg er helt igennem meget tilfreds. Alt foregik meget professionelt og seriøst og vi havde en meget hjælpsom mægler, Anne-Marie Eybye.

Det virkede som om, det var en lille, tryg familie, som vi var blevet en del af. Som om vi var de eneste og dermed de vigtigste kunder.

Det var kun nødvendigt at fremvise få gange, før vi fik solgt, og det var ok og meget hyggeligt.

Vi synes, RobinHus har et meget fint koncept, specielt i et marked, hvor huse sælger sig selv. Det er meget fint, at man som boligejer kan sælge på en billig, men fuldt ud professionel måde. Det siger vi tak for!
Perfekt koncept!
22. september 2005
Jeg har været fint tilfreds med min RobinHus Mægler Berg & Green samt hovedkontorets service.

Det bedste ved RobinHus er i min mening, at det er billigt og jeg får selv lov til at vise frem. Det har jeg prøvet før, og det er ikke noget problem - tværtigmod! Ud af 10-15 køberhenvendelser havde jeg 4 fremvisninger og huset var næsten solgt den første dag.

Jeg har sparet ca. 70.000 kroner!
Fuldt tilfreds!
22. september 2005
Det bedste har været, at det er en meget fleksibel løsning RobinHus tilbyder. Man betaler i al enkelhed kun for de ydelser man får.

Det har været dejligt selv at følge med i hele salgsprocessen. Jeg tror, at det er en fordel selv at stå for fremvisningen, fordi man kan besvare alle spørgsmål fra potentielle købere mere uddybende end en mægler kan. Vi havde desuden mulighed for at være mere fleksible mht. fremvisninger, så jeg tror, at det gavner salget.
Fortsæt den gode linie!
22. september 2005
Det fungerede fuldt tilfredsstillende og vores RobinHus Mægler Peter Kjær var tilgængelig, når der var behov. Det bedste var, at vi modtog professionel rådgivning og så det faste salær.

Det er efter min mening den eneste rigtige vej selv at vise boligen frem. Jeg har set på mange huse, hvor ejendomsmægleren viste frem og hvad de fortalte havde ingen gyldighed - de har intet ansvar - det handler bare om et salg!

Fortsæt den gode linie, der vil blive flere og flere der bliver opmærksom på jeres koncept.

Robinhus.dk har været meget let at anvende
19. september 2005
Robinhus.dk har været meget let at anvende og det er gået lige efter bogen.

2 mæglere gav et "uforpligtende tilbud", der var rimeligt ens. Huset blev sat til salg til en pris i overensstemmelse med disse opstillinger. Indsamling af dokumenter har ikke været noget problem. Det meste ligger jo elektronisk i dag.

Jeg har kun benyttet mig af annoncering på Robinhus og opslag hos den lokale købmand. På baggrund af dette har jeg haft ca. 10 køberhenvendelser med fremvisning. Boligen var til salg i ca. 3 måneder. Prisen var sat til et niveau, hvor ovenstående mæglere forventede et salg indenfor 6 måneder.

Nedslag 30.000 kr. Til gengæld ingen forpligtelser mht. udbedring af diverse forhold iht. tilstandsrapport (incl. enkelte K3ere) og en overtagelse indenfor 1 måned efter købsaftalens indgåelse. Det betragter jeg som en god forretning. Alt inklusive koster "driften" af huset vel 13-14.000 kr/måned.

Det afsluttende papirarbejde er overladt til min advokat og min bank. Annonceringsudgifterne begrænsede sig til RobinHus Pro Annoncen og det sparede mæglersalær er ca 70.000 kroner.

Så jeg vil mene, at det er et pænt oveskud på at gøre det selv i dette tilfælde, og en ganske udmærket timeløn, når jeg vurderer mit ekstra arbejde i forhold til et salg med fuld mæglerydelse.
RobinHus er et rigtig godt værktøj!
17. september 2005
Vi er ikke betalt af RobinHus for at sige følgende, men vi er ovenud tilfredse. Robinhus er et rigtigt godt værktøj til hussalg. Det har det i hvert fald været for os. Vi har ikke benyttet RobinHus Mægleren, og har alligevel fået solgt vores hus på ca. 1 måned. Det har så taget en måned med at få papirerne i orden ved advokat osv., men det har jo intet med RobinHus at gøre.

Jeg er forundret over, hvor god og hutig hjælp der har været at få, når vi har haft spørgsmål, noget skulle rettes eller andet. Det har været rigtigt fint.

Vi har haft vores bolig liggende på RobinHus, boligportal.dk, haft 2 avisannoncer i og hængt opslag op diverse steder. Men det er RobinHus, der har givet henvendelserne. Vi har spurgt alle, der har været her, og alle på nær én havde set den i RobinHus.
Til salg i 3 uger
17. september 2005
Fint - valgte Pro Annoncen til 1000 kr. Brugte det blot som udstillingsvindue. 3 uger til salg. Intet afslag i udbudspris.

Blev solgt for 100.000 kr. mere
11. september 2005
Det var nemt at bruge RobinHus. Jeg valgte RobinHus, fordi jeg fik det anbefalet at en ven.

Jeg fik et gratis Til Salg skilt fra RobinHus- det var dejligt. Satte opslag op i lokale supermarkeder. Fik ikke mange køberhendvendelser (2).
Fremvisningen gik fint. Holdt et Åbent Hus og huset blev solgt denne dag.

Huset blev sat til salg og weekenden efter holdt jeg Åbent Hus. Huset blev solgt for 100.000 kr. mere end prisen på nettet.
Nemt & overskueligt!
11. september 2005
Det er nemt og overskueligt at bruge RobinHus. Det har vist sig for mig at være noget nemmere end jeg troede, og den tid jeg selv har brugt kan sagtens måle sig med besparelsen..

Jeg har haft eget Til Salg skilt ved vejen og annonce på RobinHus. Det har været fifty-fifty, hvor folk har set det i løbet af de 3 mdr. Jeg vil tro, der har været 10 fremvisninger og en masse forespørgsler på telefonen.

Jeg har selv lavet købsaftale med hjælp af skødekontoret. Jeg fik prisen, uden nedslag. Jeg har sparet 45.000 kr. i forhold til traditionel ejendomsmægler.

Vores mægler Martin Nielsen var hjælpsom, imødekommende og professione
08. september 2005
Vi har været særdeles tilfredse. Vores RobinHus Mægler Martin Nielsen har været yderst hjælpsom, imødekommende og professionel. RobinHus Kundeservice samt de ugentlige e-mails har vi kun positiv feedback til.

Det bedste var først og fremmest prisen. Men også det at annonceringen foregik via Internettet, hvor man hurtigt kan sammenligne priser, størrelse, beliggenhed, m.v.

Det var både sjovt og hyggeligt at vise vores bolig frem. Man får mulighed for at fortælle om hvorfor nogle detaljer netop er, som de er.
Tak!
05. september 2005
Jeg valgte RobinHus pga. den gratis Start Annonce og fik herigennem flere interesserede købere allerede efter en uge.

Jeg fik en salgsvurdering fra en anden mægler, men valgte selv at sælge via RobinHus. Resten af oplysningerne og hjælp til det administrative fik jeg gennem egen advokat.

Jeg har kun brugt RobinHus' gratis Start Annnonce. Tak for det!

Kompetent service fra RobinHus
03. september 2005
Jeg var meget tilfreds med RobinHus' kundeservice, de var altid lette at få fat på og meget kompetente.

Det bedste ved at sælge gennem RobinHus var at min bolig hurtigt kom på nettet og derudover var det kun halv pris for salget.

Det let at foretage fremvisningen selv, da sælger er den, der ved mest
Ro, tid og overskud!
01. september 2005
Vi har følt os yderst godt og professionelt behandlet af RobinHus Mægler Arne Lindevig og vi har været meget, meget tilfredse. Vi er nu færdige med køb af nyt hus samt salget af ejerlejlighed, og vil bruge RobinHus en anden go' gang!

Det bedste ved at sælge gennem RobinHus var, at man havde følelsen af ro, tid og overskud.

At vise boligen frem var afslappende og uden stress - vi ved jo bedst om vores egen bolig.

Vi synes, at RobinHus p.t. har det bedste koncept på markedet. Vi har fortalt om RobinHus' gode fremgangsmåde til alle vi kender, som skulle have brug for hjælp til enten salg eller køb.
RobinHus er let at gå til...
29. august 2005
RobinHus er et let at gå til og man får en professionel salgsopstilling i løbet af kort tid.

Oprettelse og opdatering af boligannoncen er nem at gå til. Vi har selv stået for fremvisninger og Åbent Hus, ligesom vi selv har fået udarbejdet tilstandsrapport og Energimærke. Vores advokat sørgede for skøde.

Udover RobinHus Pro Annoncen har vi selv annonceret lokalt tre gange og holdt et Åbent Hus arrangement.

Huset blev solgt efter 5 uger. Vi har ikke brugt ejendomsmægler. Vores advokat stod for skødeskrivning mv. Vi har sparet ca. 40.000 ved at sælge selv.

Det har været en meget positiv oplevelse at sælge via RobinHus og vi anbefaler det til alle vi kender. Det er helt sikkert ikke sidste gang, vi vil benytte RobinHus.

Salget er forløbet 1. klasses!
28. august 2005
Jeg valgte RobinHus af to grunde: Dels kendte jeg lidt til RobinHus Mægler Mette Dollerup, dels var der lige det med prisen. Hele salget er forløbet 1. klasses! Samarbejdet med Mette Dollerup har været meget fint.

Det var jo så heldigt at den første, der så på huset købte det - og derudover var der 2-3 henvendelser.

Huset har kun været til salg hos RobinHus og var solgt på 8 dage. Besparelsen har vel været lidt over 30.000 kr.

Køberne foretrak fremvisning med ejeren
26. august 2005
God og hurtig service. Fin support og godt materiale. RobinHus Mægler Lars-Erik Kristensen var meget professionel og der var altid hurtig respons på mine henvendelser.

Det bedste ved RobinHus var selv at fremvise huset og naturligvis besparelsen. Det gik godt med fremvisningen, og stort set alle "køberne" udtrykte, at de hellere ville se på hus med ejeren frem for en ejendomsmægler.
Jeg fik et hurtigt salg og sparede en hel del penge!
26. august 2005
Jeg har været utrolig glad for den hjælp og støtte, som jeg fik fra RobinHus Mægler Liza Hasfeldt. Hendes rolige og kompetente måde at være på når tingene begyndte at gå stærkt og tal, energi-attester og tilstandsrapport svirrede i hovedet på én. Ligeledes har jeg været glad for RobinHus Kundeservice, som var hurtigt på banen.

Det bedste var, at jeg fik et hurtigt salg, at prisen var realistisk og at jeg sparede en hel del penge ved samme lejlighed. Jeg følte også, at jeg havde mere at sige ved denne handel (jeg har solgt huse nogle gange før).

Jeg synes, det var en meget positiv oplevelse selv at vise min bolig frem og jeg har haft god kontakt til køberne. De har også været spørgelystne og de fleste spørgsmål kunne jeg give svar på - resten klarede Liza Hasfeldt.

Jeg har varmt anbefalet RobinHus til mine venner, arbejdskolleger, m.m. og har fortalt om mine positive oplevelser ved denne salgsform.
Besparelse anslået til 50.000,-
24. august 2005
Grunden til valg af Robinhus var ønsket om at spare mæglersalær.

Jeg har haft 3-4 mæglere til hjælp med at fastsætte prisen. En mægler forsøgte at sælge, men uden held. Og nu er det så lykkedes for os selv, med hjælp fra RobinHus.

Jeg mener, at jeg har brugt penge på to avisannoncer. Der har været ca. 6-8 fremvisninger. Fremvisning ok., det handler jo blot om at skabe tillid
og være åben og ærlig omkring det, du vil sælge.

Besparelse - mæglersalær ca. 50.000 anslået.
Nedslag i pris - ja, men ikke mere end forventet.

Salget forløb perfekt!
24. august 2005
Jeg valgte Robinhus, fordi vi hørte om firmaet gennem nogle sælgere i samme opgang. Indtil da vidste jeg intet om konceptet, men konkluderede, at var jeg fri for papirarbejdet, kunne jeg nøjagtig lige så godt selv bestemme tempoet for fremvisning. Det betød , efter eget valg, Åbent Hus to gange om ugen. Man er således uafhængig af, hvornår en ejendomsmægler kan vise frem.

Den forberende del af salget forløb perfekt. Jeg har solgt før, men har aldrig turde bevæge mig ud på "egen hånd", netop p.g.a. papirarbejdet, som virker kompliceret på en ukyndig. Alt har forløbet helt gnidningsfrit, og med god vejledning fra min RobinHus Mægler Anne-Marie Eybye. Hun har hele tiden stået til disposition og meldt meget hurtigt tilbage. Endvidere har hun opdateret mig omgående, hvis en køber ville se lejligheden.

Markedsføringen af boligen har været god. Jeg har sparet på avisannonceringen, da det viste sig, at der var så mange, der gik på nettet. Statistikken på jeres side gør, at man har "kontrol" over forløbet. Man kan således vælge at "stå" eller sætte prisen ned, hvis aktiviteten falder.
RobinHus' værktøjer har overrasket mig positivt. De har gjort, at man tager aktiv del i salget og orienteres fortløbende.

Også ved den afsluttende del af forløbet har der været tale om en helt igennem professionel behandling. Kort sagt: Vi føler, at vi har været rigtig godt hjulpet af Anne-Marie Eybye, som virker yderst professionel, også når hun fører korrespondance med købers advokat.

Jeg har været super tilfreds!
24. august 2005
Jeg har været super tilfreds. Jeg var i dialog med både RobinHus Mægler Jeanne Sørensen og Kundeservice nogle gange. Her fik jeg super betjening og god og professionel hjælp.

Det bedste ved RobinHus er det nemme koncept med egen fremvisning, hjælp til papirer og det rimelige salær.
Upåklagelig service!
22. august 2005
RobinHus Mægler Martin Nielsen og hovedkontoret ydede en upåklagelig service. Opsætningen på Internettet var perfekt med fine billeder og øvrigt salgsmateriale var også meget præsentabelt.

Annonceringen fandt sted via Internettet. Det var hurtigt - sommerhuset blev solgt efter en måned!

Det var en god idé at vise min bolig frem selv. Det blev også påskønnet af de personer, vi viste rundt. De fik svar på alle deres spørgsmål med det samme.
Det bedste ved at sælge gennem RobinHus var den økonomiske gevinst!
15. august 2005
RobinHus mægler Tom Preisler var meget behagelig og kompetent. Selvom han havde ferie, så var han til rådighed og arbejdede med sagen - flot. RobinHus kundesupporten var hurtigt på banen og spurgte, om man havde behov for støtte.

Det bedste ved at sælge gennem RobinHus var den økonomiske gevinst, det at man selv kunne styre tidspunktet for fremvisninger og at købere kun henvender sig, hvis de er rigtigt interesseret i ejendommen.

Det var helt OK at vise min bolig frem og derudover kunne vi svare på alle spørgsmål fra køber med det samme.
Det bedste var det reelle salær
15. august 2005
Jeg var utrolig tilfreds med min RobinHus mæglers service og med RobinHus kundesupporten. Alle var både hurtige og service-mindede.

Det bedste ved at sælge gennem RobinHus var det reelle salær, og en synlig sammenhæng mellem ydelse og pris.

Jeg synes det var ganske udemærket at vise min bolig, idet der er mulighed for at henvise til en tredje, uvildig part, nemlig kontakten hos RobinHus.
Jeg er jo den, der kender huset bedst!
10. august 2005
Jeg har været meget tilfreds med min RobinHus mæglers service og med RobinHus kundesupporten. Margit Hegner er sød, venlig og meget hjælpsom. Hvis der var noget vi var i tvivl om fik vi hjælp fra hende.

Det bedste ved at sælge gennem RobinHus var, at huset blev solgt på kun 4 måneder. Jeg har prøvet 2 lokale mæglere i en periode af 3 år - uden at huset blev solgt. Vi blev kun fattigere på grund af blandt andet 2 tilstandsrapporter m.m.

Jeg synes det var i orden at vise min bolig frem - jeg er jo den, der kender huset bedst.

Jeg tror, det at RobinHus bruger professionel fotograf, giver virkelig meget. Det er nogle flotte billeder i forhold til andre mæglere.
Det var en fornøjelse at arbejde sammen med jer!
10. august 2005
Jeg var yderst tilfreds med mægler Vibeke Justesen, som er meget kompetent, og forklarer tingene og forholdene enkelt og professionelt. Vibeke har ydet god support og vendt tilbage som ønsket. Ligeledes har supporten fra hovedkontoret været optimal.

Man kan ikke undgå at være glad over det man sparer kontra en traditionel mægler. Det var klart det som gjorde at jeg valgte RobinHus - og jeg vil helt klart anbefale det til andre.

Det er faktisk intet problem at vise sin bolig frem, man ved jo også en del mere end mægleren om område, naboer samt hvad der er lavet og hvorfor i huset. Samtidig kan man også styre hvornår det passer en selv at der kommer besøg.

Jeg kan kun sige tak for denne gang - det var en fornøjelse at arbejde sammen med jer.
Keep up the good work!
09. august 2005
Vi er meget tilfredse og synes, at RobinHus Mægler Anne-Marie Eybye er effektiv, omhyggelig og meget tiltalende. Prisen var rigtig - og det hele tog 14 dage! Det kan ikke gøre bedre - fint arbejde!

Det bedste ved at sælge gennem RobinHus er, at salæret er fast og rimeligt. RobinHus kan det samme som alle andre mæglere og det er uden betydning, om der er et salgslokale med fotografier ud til gaden!

Der var flotte fotos på internet annoncen, som var nem at redigere på.

Det er bedre selv at vise sin bolig frem end en mægler gør det - fordi købere også gerne vil vide ting som f. eks. er der børn i ejendommen? Må man have hund? Hvordan er naboen?

Det er svært at forbedre et godt og gennemarbejdet koncept - keep up the good work!
Vores hus har været til salg i 3 år, men hos RobinHus i 4 mdr.
08. august 2005
Det har været en fornøjelse at anvende RobinHus. I var det tredie hold ejendomsmæglere og hvad de to andre ikke kunne, gjorde I på 4 mdr.

Først havde vi ingen henvendelser, men pludselig væltede det bare ind, og vi havde tre købere tilsidst. Jeg synes også at dét, at I bruger professionel fotograf, præsenterer huset meget bedre.

Vores hus har været til salg i 3 år, men hos RobinHus i 4 mdr. Vores besparelse ligger omkring 50.000 kr.

Vi kan kun anbefale den personlige fremvisning!
04. august 2005
Vi kan kun sige, at vi har været yderst tilfredse med RobinHus-mægleren Finn Petersens altid venlige imødekommenhed og samtidige effektive salgsarbejde. Her var effektivitet og beskedenhed samlet i én person! Også RobinHus kundesupport var hele vejen præget af stor hjælpsomhed.

Det er åbenbart kendetegnende ved RobinHus, at det hele går så let og gnidningsløst. Og så blev vores hus solgt langt hurtigere end forventet.

Det er enormt spændende selv at vise sit hus frem. Når man nu har gået og gjort rent og repareret før eventuelle købere kommer og kigger, ser man spændt frem til forevisningen. Vi kan kun anbefale den personlige fremvisning!

RobinHus virker som den "reele lillebror" blandt de store magtfulde og pengegriske ejendomsmæglerfirmaer!
Vi sparede penge, samtidig med at vi fik solgt hurtigt!
04. august 2005
Vi var meget tilfredse med vores mægler, Jeanne Sørensen, og overraskede over supporten fra RobinHus med mails og statistikinfo.

Det bedste ved at sælge gennem RobinHus var at vi sparede penge, samtidig med at vi fik solgt hurtigt.

Det passede perfekt til os, at vise vores bolig frem, da vi synes vi kender det hele meget bedre end en mægler og vores køber fik meget mere at vide end vi fik, da vi købte lejligheden af en ejendomsmægler.
Kundesupporten var helt i top!
29. juli 2005
Jeg synes, at RobinHus Kundesupport var helt i top!

Men det bedste ved at sælge gennem RobinHus var den direkte kontakt med potentielle købere.
Tilfredshed hele vejen rundt - hvad kan man forlange mere?
26. juli 2005
Der er to årsager til, at vi valgte Robinhus: Vi kunne selv fremvise huset, til hvem og på det tidspunkt, der passede os. For det andet var salæret fast og under halvdelen af hvad de store, lokale mæglerkæder kunne tilbyde.

Robinhus Mægler Arne Lindevig har fastsat prisen uden indblanding fra vor side. Prisen oversteg de lokale mæglerkæders vurdering. Mægler indhentede selv de oplysninger, vi ikke havde parat ved det første møde, og vi har ikke haft noget papirarbejde selv. Tilstandsrapporten havde vi læst om på www.hesyn.dk og vi valgte at henvende os til en byggesagkyndig, som viste sig at være særdeles grundig, og efter køberemnernes vurdering, meget kompetent og troværdig.

To timer sammen med den byggesagkyndige, to timer med vores mægler Arne Lindevig ved den indledende gennemgang af huset, en time sammen med fotografen, som Arne Lindevig arrangerede, og en halv time til at finde doumenterne på huset frem. Det var hele vores indsats, resten har mægler taget sig af.

Vi benyttede os af den tilsendte sælgerpakke fra RobinHus ved at sætte Til Salg-skilt op ud mod vejen. Vi udskrev salgsopslag med telefonnumre i bunden og hængte den op i det lokale supermarked og på opslagstavler i sportshallerne, vi kommer i . Ingen avisannoncer. Køberhenvendelser kom alle fra internettet, Boligsiden.dk. og RobinHus.dk.

Vi havde fire fremvisninger - alle havde set huset på Nettet, og roste Robinhus for, at tilstandsrapporten er umiddelbart tilgængelig for køber.

Efter fire uger var købsaftalen underskrevet. Solgt til prisen og til mennesker, vi gerne vil sælge til.. Køber har vurderet, at ejers fremvisning er den rigtige måde at få et hus præsenteret på. Og vi vurderer at den aftalte arbejdsdeling, hvor mægler tager sig af al papirarbejde sikrer både køber og sælger en korrekt handel.

Skamroser vi Robinhus? Køber har, efter vi underskrev købsaftalen, bedt Robinhus Mægleren om at sælge deres nuværende bolig. Tilfredshed hele vejen rundt. Hvad kan man forlange mere?

Formidabel behandling og mange penge sparet
24. juli 2005
Jeg kan kun anbefale RobinHus.

For anden gang skal jeg sælge en lejlighed og igen har jeg valgt RobinHus Mægler Pernille Ulrich Larsen, fordi jeg har sparet en masse penge og fået en formidabel behandling - og ikke mindst et godt salg!

Både køber og jeg har sparet mange penge!
Jeg var 100 % tilfreds med min RobinHus mæglers service!
20. juli 2005
Jeg var 100 % tilfreds med min RobinHus mæglers service. Vi fik en god gennemgang af salgsforløbet og alle vore spørgsmål blev godt besvaret af Margit Hegner.

Det bedste ved at sælge gennem RobinHus var, at vi selv skulle vise huset frem, dels at vi ikke skulle forlade det hver gang mægleren viser, og dels kunne vi selv forklare om huset, miljøet på vejen, naboer m.m. Det var fremragende godt at vise boligen frem.
RobinHus tilbyder fremragende muligheder...
18. juli 2005
RobinHus.dk tilbyder fremragende muligheder for hele tiden at følge interessen for ens bolig. Samtidig er det meget nyttigt løbende at have mulighed for at ændre oplysninger og beskrivelser i takt med at man bliver klogere på hvad der er boligens stærke og svage sider.

Vi valgte Robinhus efter at have modtaget tilbud fra 4 mæglere, herunder RobinHus. RobinHus var billigst, havde den mest analytiske tilgang til en realistisk salgspris og fremstod i det hele taget som en både kompetent og troværdig partner.

Vi har selv fremvist og fik meget hurtigt bid. Annoncering udover Boligsiden.dk og RobinHus.dk var helt unødvendigt.

Huset blev solgt indenfor 14 dage uden nedslag i prisen.

Med RobinHus-konceptet har man meget stor medindflydelse!
18. juli 2005
Den lokale RobinHus mægler, Trine Laursen, har leveret kompetent og flexibel service. Det har været en særlig fordel for mig, at vi har kommunikeret mest pr. mail - ved spørgsmål, godkendelse af dokument udkast etc. - da jeg har en del rejseaktivitet.

Da det hus jeg solgte betød meget for mig (selvtegnet, eget arbejde i byggeriet) føltes det mest rigtigt selv at have "hånd i hanke" med salget. Med RobinHus-konceptet har man meget stor medindflydelse (tekst, billeder, kontakt til købere etc.)

Fremvisningen blev foretaget af husets daværende beboere/lejere efter aftale, men RobinHus mægleren havde tilbudt at "springe ind" om nødvendigt. Det blev det ikke, men den tilbudte fleksibilitet betyder meget.

Alt tyder på, at Internettet har overtaget pladsen som boligkøberes foretrukne søgemulighed.
RobinHus har en kanon hjemmeside...
13. juli 2005
RobinHus har en kanon hjemmeside, man skal bare bruge de 5 min det tager at læse alt. Man kan spare en del penge og dem, som har været hos os, har være glade for at fremvisningen foregik privat. Vores besparelse er 55.000 kroner!
Jeg har virkelig følt, at jeg som kunde var i centrum!
11. juli 2005
Jeg har været yderst tilfreds med hele forløbet. Min RobinHus Mægler Mette Dollerup har været meget venlig, hurtig og særdeles kompetent. Hun har også lavet fint salgsmateriale. Personalet på hovedkontoret har været meget hjælpsom i forbindelse med annoncering.

Det bedste ved at sælge gennem RobinHus var naturligvis den økonomiske besparelse, men også den venlighed og den meget gennemførte og professionelle måde, salget er foregået på. Jeg har virkelig følt, at jeg som kunde var i centrum. At være "Ugens Udvalgte Bolig" gav meget interesse.

Selvom mæglerne hér i området frarådede mig at vise lejligheden frem selv, må jeg sige, at det var en stor fordel. Jeg kunne fortælle om de forbedringer, jeg har fået lavet, samt fortælle om ejendommen, lokalområdet etc., da jeg har boet i lejligheden i ca. 17 år.

Jeg vil meget gerne anbefale RobinHus til andre!
Jeg sparede 50.000 kr. ved at vælge den lokale RobinHus Mægler
11. juli 2005
Jeg har været meget tilfreds med min RobinHus Mægler Pernille Larsen, Østerbro. Vores lejlighed blev solgt på første fremvisning, men da en anden interesseret køber gav et højere bud, klarede hun med en imponerende forhandlingsteknik at skaffe mig yderligere 20.000 kr. Det havde jeg ikke selv kunnet gøre.

Fordelen ved RobinHus er, at der er en klar streg mellem pris og ydelse. Man betaler kun for det, der er nødvendigt - og så er RobinHus jo væsentlig billigere. Jeg sparede 50.000 kroner ved at vælge den lokale RobinHus Mægler frem for den lokale traditionelle mægler.
Det må siges, at RobinHus kan levere prisen!
11. juli 2005
Vi var meget tilfredse. RobinHus Mægler Anne-Marie Eybye tog sig enkelt og effektivt af alle fornødenheder, ligesom hun konstant var til rådighed til besvarelse af spørgsmål om dette og hint. Navnlig vil vi gerne fremhæve annonceafdelingen, som var helt fantastisk i sin rådgivning og udførelse af bestillinger.

Prisen og den gode service var det bedste ved at sælge gennem RobinHus. Ikke blot er mæglerhonoraret til at forstå. Markedsføringsomkostninger er også fair. Modsat andre ejendomsmæglere tjener RobinHus ikke særskilt på markedsføring. Her får man, hvad man betaler for!

Man skal lige prøve selv at vise sin bolig frem første gang, og så går det let. Hvem køber egentlig også bolig pga. en ejendomsmægler, som viser frem? Vores køber satte pris på, at vi selv viste frem og på stående fod kunne besvare spørgsmål.

Vi fik 39.000 pr. m2 for en 4V. Det må siges, at Robinhus kan levere prisen!
RobinHus Mægler Mette Dollerup god sparringspartner!
01. juli 2005
Det har været en meget positiv oplevelse at sælge gennem RobinHus og min RobinHus Mægler Mette Dollerup har været en fin sparringspartner i hele forløbet. Salget er forløbet helt efter bogen og vi fandt at annoncering på RobinHus.dk og Boligsiden.dk var tilstrækkelig markedsføring.
Servicen hos RobinHus var venlig, professionel og hurtig!
29. juni 2005
Servicen hos RobinHus var venlig, professionel og hurtig. RobinHus-Mægler Lars-Erik Kristensen har givet os god støtte og gode råd undervejs, "tak for det".

Det bedste ved at sælge gennem RobinHus var, at der gik kort tid fra mægler var ude første gang til annoncen kom på Nettet, inden for 14 dage var første og eneste kunde ude og se vores bolig, og købte den.

Det var sjovt og skønt at vise min bolig frem. Man lærer køber at kende ved at kunne fortælle om huset, og de omgivelser og aktiviter vi har på egnen. Desuden at kunne fremvise de renoveringer, vi har foretaget og svare på relevante spørgsmål. Det er i sig selv en fordel for begge parter.
Jeg har tjent 175.000 kr.
29. juni 2005
Jeg har tjent 175.000 kroner på salg gennem RobinHus.

Historien er følgende: Jeg havde en sommerhusgrund til salg, som jeg selv vurderede kunne sælges for 395.000 kr. I en måneds tid var grunden til salg via en RobinHus Pro Annonce og der kom også en del henvendelser, men jeg ville så lige høre hvad den lokale, traditionelle mægler skulle have for at sælge grunden. De oplyste, at de ikke kunne sælge den for mere end 275.000 kr.

Jeg endte med at beholde min egen pris og sætte den til salg hos den lokale RobinHus Mægler Liza Hasfeldt i starten af maj. Jeg kunne se med det samme, at søgningen steg 8-10 gange mere pr. dag efter annoncen var kommet på Boligsiden.dk. Efter en uge var der en køber, og der kom hurtigt flere. Det endte med at grunden blev solgt for 450.000 kr., altså 175.000 kr. mere end den lokale, traditionelle mægler menter, at den kunne koste. Derudover har omkostningerne været mindre og det har været rart selv at kunne følge med i salget.

Jeg kan derfor kun anbefale RobinHus og RobinHus Mæglerne.
Vi kan kun anbefale RobinHus!
29. juni 2005
Alt var klart og velforberedt af vores RobinHus Mægler Lars-Erik Kristensen, da han havde set vores hus. Derefter gik der kun nogle få dage inden papirarbejdet var færdigt. Vi fik både god forklaring og god service.

Det bedste ved RobinHus var, at vi altid modtog god service og alt som vedr. salget var altid velforberedt. Vi følte os altid velkomne til at kontakte både Lars-Erik og hovedkontoret.

De første par gange var det lidt mærkeligt selv at vise vores bolig frem, men efterhånden blev vi øvede i at fremhæve de positive ting ved huset og beliggenheden. Det var en god oplevelse, og vi havde følelsen af, at vi selv var med til at give køberen den reelle oplevelse af huset.

Vi har været fuldt ud tilfredse og kan kun anbefale at andre sælger deres bolig gennem RobinHus.
God kontakt med min RobinHus Mægler
28. juni 2005
Salget gennem RobinHus har virket godt - både Internettet og kommunikationen med RobinHus Mægler Jesper Struckmann.

Det bedste ved at sælge gennem RobinHus var prisen samt det, at jeg havde en rigtig god kontakt med min mægler.

Det virkede rigtig godt selv at vise min bolig frem og køberne syntes også godt om det. Mange kommenterede, at det var rart ikke at møde en mægler med skjorte og slips, men i stedet for en almindelig mand som kender huset, fordi han bor i det.
10 dage, så var vores villalejlighed solgt!
27. juni 2005
Jeg har været meget tilfreds med min RobinHus Mægler Pernille Larsens service og med RobinHus kundesupporten; der har intet været i vejen. Hele processen har været gnidningsløs og Pernille Larsen har været professionel hele vejen igennem. Det tog os cirka 10 dage, så var vores villalejlighed solgt!

Det bedste ved at sælge gennem RobinHus var, at man selv viser frem, og at de har en god hjemmeside.

Det gik fint selv at vise min bolig frem. Jeg ved også alt om boligen, så jeg kunne 100 procent svare på diverse spørgsmål.
Det er befriende at opdage, at der ikke er noget hokuspokus ved at sæl
27. juni 2005
RobinHus Mægler Trine Laursen har gennem hele forløbet været utrolig hjælpsom og engageret i salget af vores hus - altid nem at komme i kontakt med og parat til at besvare alle vores mere eller mindre gode spørgsmål. Det var en fornøjelse at samarbejde med hende, ligesom hjælpen og supporten fra RobinHus' hovedkontor var helt i top.

Det bedste ved at sælge gennem Robinhus var - ud over den klækkelige besparelse på mæglersalæret på omkring 50.000 kroner - fornemmelsen af selv at deltage aktivt i salget i stedet for bare at se på og vente. Det var en stor fordel for os, at vi selv kunne tilrettelægge fremvisningerne. I nogle tilfælde var det et plus, at vi kunne vise frem med kort varsel, fordi vi var i huset, og i andre at vi frit kunne vælge et tidspunkt, der passede os. Det, kombineret med bevidstheden om at have en professionel mægler i ryggen, gør efter vores mening RobinHus-konceptet til den ideelle løsning.

Det var faktisk ret sjovt og spændende selv at vise frem og følge med i "interesse-barometeret" på nærmeste hold. Vi oplevede også, at de potentielle købere var glade for at tale med os. Når man ser på hus, kan man ikke få oplysninger nok - om huset, kvarteret, lokalmiljøet, osv. og det er jo lige præcis de ting husets beboere ved mest om.

Det har i det hele taget været befriende at opdage, at der ikke er noget hokuspokus ved at sælge hus, og at man ikke behøver at have noget stort salgstalent for selv at vise frem. Det drejer sig jo bare om at fremlægge fakta som de er, og sørge for at besvare alle spørgsmål ærligt og udtømmende. Hvis vi engang skal sælge hus igen, bliver det også gennem RobinHus.
Det har været en fornøjelse at arbejde med RobinHus!
25. juni 2005
Det har været en fornøjelse at arbejde med RobinHus. Grunden til at jeg valgte Robinhus var den enkle, at jeg ikke i det nuværende marked ikke kunne se fordelen ved at benytte en traditionel mægler - i hvert fald ikke til de salærer og yderligere omkostninger, som er forbundet med salg via mægler.

Den forberedende fase af mit salg er forløbet problemløst, alene havde forsikringsselskaberne problemer med at få afgivet ejerskifteforsikringstilbud - det tog Codan ca. 2 uger at klare dette efter tilstandsrapport var fremsendt. Ved fastsættelsen af salgsprisen har jeg ringet til mæglere for at få en gratis vurdering, og har i den forbindelse fortalt, at jeg overvejede at sælge selv. Det hjælper at kunne fremvise en mæglervurdering overfor køber.

Jeg har haft et par henvendelser fra personer i området, der havde hørt, at jeg ønskede at sælge, et par fra Boligportal.dk og et meget stort antal potentielle købere fra RobinHus. Særligt i begyndelsen var interessen overvældende. Jeg har haft 20 henvendelser, og ca. 15 fremvisninger.

Huset var til salg i en 2 ugers tid før jeg indgik købsaftalen og jeg har selv stået for papirarbejdet.
Det var en god oplevelse at fremvise sin bolig!
22. juni 2005
Jeg var meget tilfreds med min RobinHus mæglers service - Trine Laursen er prof. Trine har ydet en service ud over det forventede (og det er bare dejligt). Hun kan træffes på mobil alle tider, hurtig tilbagemelding og er parat med råd og vejledning. RobinHus konceptet er godt og vil af mig blive anbefalet.

Det bedste ved at sælge gennem RobinHus er at salæret er yderst fornuftigt, yderligere annoncering, udover nettet, kan sælger selv bestemme hvor og hvornår, de særdeles gode billeder i salgsopstillingen og at man selv viser frem.

Det var en god oplevelse at fremvise sin bolig, i særdelseshed når man fornemmer at en eventuel køber "virkelig" er interesseret.
RobinHus har min tillid efter denne meget positive oplevelse!
22. juni 2005
Jeg var imponeret over mæglers kompetence og velvillighed. Hun var hurtigt til papirarbejdet, overholdt alle aftaler og var grundlæggende utrolig hjælpsom (også på en søndag!). I forhold til kundesupporten blev jeg overrasket over systematiken og opfølgningen, på mail såvel som pr. brev. At salget gik så hurtigt betød jo at vi ikke engang nåede at sætte skiltet i vinduet og ej heller fik brug for de øvrige tilbud som "forsidebolig på nettet" og avisannoncer.

Det bedste ved at sælge gennem RobinHus vurderer jeg var, at overskuddet bliver større og at man samtidig har kompetente folk i ryggen, til at rådgive, vejlede og sørge for alt papirarbejdet. Køb og salg er oftest en tillidssag - RobinHus har min tillid efter denne meget positive oplevelse.

Jeg havde ingen problemer med at skulle vise boligen frem og både sælger og køber ved jo godt hver især, hvad der kunne være interessant at fortælle og relevant at vide noget om eller have kendskab til. Som sælger ved man jo godt hvad man er glad for og sætter pris på og modsat hvad man kunne ønske sig var anderledes, så det giver ofte anledning til en god dialog.
Jeg kan kun sige, at jeg er yderst tilfreds med hele forløbet!
20. juni 2005
Min RobinHus Mægler Liza Hasfeldt var utrolig sød og tillidsvækkende. Hun var yderst professionel og altid nem at kontakte, hvis der opstod spørgsmål. Jeg vil altid anbefale andre at bruge Liza Hasfeldt. Kundesupporten hos RobinHus fungerede også perfekt.

Det bedste ved at sælge gennem RobinHus var prisen og at det er nemt at aftale med interesserede købere, hvornår jeg havde tid til fremvisning. Det var en god positiv oplevelse uden problemer.

Jeg synes det var godt, at vise min egen bolig frem, der var ingen problemer og så kan jeg fortælle om lokalområdet, skolen, børnehave, busforbindelser m.m.

Jeg kan kun sige, at jeg er yderst tilfreds med hele forløbet.
Hurtigt og professionelt!
20. juni 2005
Det blev hurtigt klart for os, at vi var på "bølgelængde" med Liza Hasfeldt, der kom med gode tips og kontante svar på vores spørgsmål vedrørende at sælge hus efter RobinHus-konceptet. Kundesupporten, var mere end vi i dette hussalg havde brug for, og virkede hurtigt og professionelt.

Det bedste ved at sælge gennem RobinHus var, at vi selv kunne forestå fremvisningen, og den opbakning der var fra Liza Hasfeldt, foregik på en betryggende måde.

Da vi er dem, der kender huset bedst, har det været forholdsvis enkelt, at vise/fortælle interesserede købere om huset. Derudover kunne vi gå på nettet for om muligt selv at kontakte potentielle købere fra RobinHus' sælgerside, med et nemt password.

Huset blev solgt ved første fremvisning!
20. juni 2005
Vi har været yderst tilfredse med ejendomsmæglerne Berg & Green i Ballerup, hvor vi blev introduceret til RobinHus-konceptet af Henrik Jacobsen på en yderst kompetent og overbevisende måde. Ligeledes har Tina Bundgaard været meget imødekommende og hjælpsom under sagsbehandlingen. Også kundesupporten har været meget fin.

Det bedste ved at sælge gennem RobinHus var den meget enkle og gennemskuelige måde konceptet er sat op på, samt det yderst rimelige mæglersalær. Vi var i begyndelsen lidt skeptiske med hensyn til salgsprisen, som vi mente, var lidt højt sat, men vi har fået en pris, vi kun kan være meget tilfredse med.

Vi syntes, det var en god oplevelse selv at vise boligen frem, fordi vi havde mulighed for at kommentere de forbedringer og forandringer, som er foretaget i huset i vores ejertid. Samtlige interesserede købere, som kom til åbent hus-arrangementet, gav udtryk for, at det var en rigtig god ide; at sælgerne kunne besvare alle spørgsmål om ejendommen.

P.s. Huset blev solgt ved første fremvisning!
Meget tilfreds med service og information fra RobinHus
12. juni 2005
At anvende RobinHus har bestemt været OK - Jeg er meget tilfreds med service, info m.v.

Jeg har selv udført al det forberende salgsarbejde, dog har købers advokat udfærdiget skødet.

Markedsføringen af min bolig er foregået ved RobinHus annonce, Til Salg skilt (købt hos RobinHus), 3 seriøse køberhenvendelser og egen fremvisning.

Boligen var til salg i 3 mdr. og jeg gav et nedslag på kr. 25.000,-

Køberen kom på en uge!
12. juni 2005
Det har været nemt at oprette Start Annoncen, den er let forståelig og selv om det har været den gratis annonce, har der aligevel været mange muligheder for at uddybe. Ligeledes fint med en side om statistik.

Boligen var til salg i lidt over en uge på RobinHus, men havde været til salg hos ejendomsmægler i over en måned. Det gode ved RobinHus i dette tilfælde var, at vi nåede ud til et publikum uden for lokalområdet. Via RobinHus kom der en køber fra København, som slog til med det samme. Vores ejendomsmægler tog sig af papirarbejdet.

Solgt via gratis Start Annonce
08. juni 2005
At bruge RobinHus har været en meget positiv erfaring, som er videregivet til andre potentielle sælgere af ejendom.

Vi var inden oprettelse af vores annonce på RobinHus i alliance med en boligadvokat i vor private omgangskreds - forløbet har været problemfrit.

Markedsføring af vores salg er foregået ved en husomdelt annonce baseret på egenudviklet avislignende annonce, fulgt op af en enkelt annoncering i lokalavisen, støttet af en annonce i Fredagsbørsen.

I alt 14 dage i eget og RobinHusregi - jeg har kun benyttet RobinHus gratisannoncering med et billede.

Nemt, bekvemt og effektivt!
06. juni 2005
Det har været nemt, bekvemt og effektivt, at at anvende RobinHus.dk.

Den forberedende fase af salget er forløbet godt.

Markedsføringen af min bolig er foregået via enkelte avisannoncer gennem Robinhus og lokalt, men det har været hjemmesiden, www.RobinHus.dk, der har gjort udslaget.

Det tog cirka et år at få solgt, men dette var forventeligt, da det er en stor ældre ejendom, som består af 2 huse. Vi har benyttet advokat og ellers ingen "mellemmænd". Besparelse: ca. 60.000,-

RobinHus-konceptet virker upåklageligt!
06. juni 2005
Jeg har været yderst tilfreds med internetdelen af salget. Det fungerer overordentligt tilfredsstillende med hjemmesiden, der automatisk sender bekræftelse, når der er foretaget ændringer, registrering af åbent hus etc.

Det bedste ved at sælge gennem RobinHus har helt klart været, at man selv viser boligen frem og at man selv kan redigere sin salgsannonce.

Det at man selv viser sin bolig frem fungerer meget bedre end ved almindelig salg hos anden ejendomsmægler. Det er tydeligt, at køber sætter pris på informationer fra dem, der selv har boet der. Og vi kan selv sige det, der sælger boligen bedst!

RobinHus-konceptet virker upåklageligt. Det virker enormt professionelt med sælgerpakken, som man modtager ganske kort tid efter lejligheden er sat til salg. Fra man kontakter RobinHus, til salget er i gang går der kun få dage, og lejligheden kan sælges så hurtigt som muligt. Vi er yderst tilfredse!
Solgt på 3 uger!
06. juni 2005
Jeg synes RobinHus-konceptet har fungeret fremragende og det har været nemt at betjene når forarbejdet var gjort.

Den forberedende fase af mit salg er forløbet nemt.

Boligen blev fremvist cirka 10 gange på 2 uger, inkl. et åbent hus og blev solgt på 3 uger. Annonceringen er foregået på Robinhuses hjemmeside og opslag i lokal miljøet.

Boligen har været til salg i 3 uger uden ejendomsmægler og det er forløbet perfekt. 70.000 kr. oven i den forlangte pris og 1000 kr. til proannonce hos RobinHus. Samlet besparelse: 40.000 kr.

RobinHus' service er helt i top!
31. maj 2005
Med Erik Berg og kollegaer fra RobinHus Mægler Berg & Green som sparringspartner har vi altid modtaget professionel og kompetent service. Ligeledes er samarbejdet med RobinHus Kundeservice gået problemfrit og effektivt.

Det bedste ved RobinHus har været det billige salær, som andre store mæglere ville have fra 120.000-150.000. Så god en timeløn må opfordre andre sælgere til at benytte RobinHus som partnere ved et boligsalg.

Det var dejligt og afslappet selv at vise vores hus frem. Alt andet lige er det sælger, der bedst kender sit hus og det område, huset er
beliggende i.

RobinHus' service er helt i top. Vores salg kunne ikke gå bedre eller mere gnidningsfrit.
Over al forventning!
31. maj 2005
Det har været over al forventning! Vores RobinHus Mægler Signe Lynge er professionel i sit arbejde og har været utrolig rar at arbejde sammen med. Altid har hun været parat til at svare på spørgsmål - det har alle i RobinHus været.

Det at vi selv kunne vise vores hus frem, og at man kunne følge med i hvem, der hentede en salgsopstilling og var inde og se vores annonce, var noget af det bedste ved at sælge gennem RobinHus. Det var også godt, at der var stor rabat på avisannoncerne.

Det var rart selv at vise vores bolig frem og af flere interessede købere, fik vi at vide, at det var dejligt. De fik jo svar på deres spørgsål om huset med det samme.

Bare hold fast i jeres koncept, det er rigtigt godt!
Fra et par tilfredse kunder
31. maj 2005
Vi var yderst tilfredse med RobinHus Mægler Liza Hasfeldts håndtering af vores hussalg. Liza havde både tid og gode råd til alle vores spørgsmål angående hussalget.

Prisen for at sælge gennem RobinHus er yderst rimelig, og vi slipper for al papirarbejdet.

Mht. selv at vise sin bolig frem, er det meget let at fortælle om noget, man holder af.
Tak for et godt alternativ til de dyre mæglere!
27. maj 2005
Det var nemt og overskueligt at anvende RobinHus. Jeg valgte RobinHus, fordi jeg kunne spare penge på en dyr ejendomsmægler. Oprettelsen og opdatering af boligannoncen gik fint. Fastsættelse af pris også fint. Indsamling af dokumenter tog lang tid, idet der var stor ventetid på diverse offentlige kontorer etc. Desuden var jeg uheldig med en decideret dårlig indsats fra egen ejendomsadministrator.

Jeg valgte den gratis startannonce hos RobinHus, og i løbet af en uge havde jeg to fremvisninger, hvoraf den første købte lejligheden.

Boligen har ikke været til salg hos en traditionel mægler. Boligen var til salg i en uge via RobinHus Startannonce, og så havde jeg en køber. Ingen nedslag i prisen, ej heller en forespørgsel fra køber.

Så tak for et godt alternativ til de dyre mæglere!
Det bedste var, at det var så nemt!
26. maj 2005
Den service og den venlighed vi oplevede med vores RobinHus Mægler Pernille Larsen, var gennemsyret af en professionalisme, hvilken gjorde, at vi følte os meget trygge ved at sælge vores bolig via RobinHus. Vores mægler støttede og vejledte os igennem hele processen. Desuden var fotografierne af en fantastisk kvalitet. Det hele var en meget positiv oplevelse.

Det bedste var, at det var så nemt, samt den ærlighed og oprigtighed, som Pernille Larsen stod for. Lige fra starten stod det klart, hvad det ville koste os. Der var ingen "skjulte" afgifter eller mærkelige poster for markedsføring.

Det gik fint med selv at vise frem. Det er vores hjem og vi kender det bedre end nogen anden, så hvorfor få en fremmed person herind for at sælge det? En anden god ting var, at man ikke var nød til at forlade lejligheden i tide og utide, fordi der skulle være en fremvisning.

Vi har sparet 30.000 - 40.000 kroner. Tilmed har vi sparet os selv for en masse bekymringer. Ikke en eneste gang har vi været urolige for noget!
RobinHus er mere engageret!
26. maj 2005
Efter at have prøvet to andre ejendomsmæglerkæder, forsøgte vi RobinHus. Tidligere skete intet, men det gjorde der straks med RobinHus. Vi har været yderst tilfredse med RobinHus Mægler Liza Hasfeldt og RobinHus Kundeservice. Det bliver fremtidens koncept idet prisniveauet har nået toppen hos de andre mæglere p.g.a. prisudviklingen og honoraret afspejler ikke arbejdsindsatsen.

Det bedste ved at sælge gennem RobinHus har været den effektive måde Internettet benyttes på. Og så er prisen i orden - den kunne endda godt tåle lidt mere. Hos RobinHus er dét at prisen er lav ikke ensbetydende med lav kvalitet - tværtigmod! Vi kunne også godt lide at vi selv havde indflydelse på annoncen m.h.t. billeder m.m.

Vi mener selv, at vi kender huset bedst - særlig når man har boet der i 20 år. Så derfor er det en fin idé, at man selv fremviser boligen.

Vi har sparet 90.000 - halvfems tusinde - det må da være et godt salgsargument!
Vi har venner, der har solgt igennem RobinHus...
25. maj 2005
Vi har venner, der har solgt igennem Robinhus, hvorfor vi også blev interesseret i denne salgsløsning. Det har fungeret fint at benytte Robinhus. Det var let at oprette boligannoncen og fint at kunne redigere i den efterfølgende.

Seks fremvisninger og mange interesserede, da det først blev forår! Vi har annonceret over Nettet og ved opslag i dagligvarebutikker.

Til salg i syv måneder. Den har ikke været til salg hos traditionel ejendomsmægler. Vi har givet nedslag på 18.000 kr. Besparelsen ved at have brugt Robinhus var ca. 35.000 kr.

Det var sjovt og nemt selv at vise frem!
25. maj 2005
Vore forventninger blev på alle måder overgået og positivt opfyldt. Venlige og effektive besvarelser af alle vore henvendelser. Vores RobinHus Mægler Vibeke Justesen er dygtig og har faglig indsigt i lokalområdet. Vi oplevede en prisværdig support, støtte og hjælpsomhed fra Vibeke Justesen gennem hele salgsperioden. To henvendelser til hovedkontoret blev høfligt og professionelt besvaret.

Det var sjovt at vise vores bolig frem. Vi kunne fortælle om lokalområdet, aktiviteter, badestrand, marina, skoler, stier, indkøb, motorvej og kystbane. Kort sagt: Det var sjovt og nemt!

Vi er lykkelige for, at vi valgte RobinHus!
Pris, support og kontakt!
25. maj 2005
Vi var rigtig godt tilfredse med vurdering og kontakt til Henrik Jakobsen fra RobinHus Mægler Berg & Green i Ballerup. Altid hjælpsom og konstruktiv.

Vi havde det fint med at vise vores bolig frem og vi henviste interesserede købere til RobinHus Mægler Berg & Green, som håndterede det fint derfra.
Dét at man selv viser huset frem er for alle parter en god idé!
24. maj 2005
Jeg har været fuldt ud tilfreds med RobinHus og med min RobinHus Mægler Margit Hegner. Nemme og overskuelige værktøjere på boligannoncen og gode opfølgninger herpå.

Ideen om "kun" at bruge Internettet som salgsparameter tiltaler mig, og dét, at man selv viser huset frem, er for alle parter en god idé, samt at man betaler et lavt salær herfor og sparer ca. 100.000 kr.

Alt gik efter bogen. Jeg oplevede en meget overskuelig og hurtig behandling af alle faser. Al markedsføring foregik via internettet. Det er helt sikkert fremtidens måde at sælge hus på.

Boligen har været til salg hos RobinHus i ca. en måned. Det var det andet par, der var ude i den første weekend, der endte med at købe ejendommen. De købte til prisen uden bemærkninger. Købsaftalen blev lavet hurtigt og blev underskrevet efterfølgende og RobinHus Mægler Margit Hegner udførte arbejdet hurtigt og professionelt. Den reelle besparelse ligger omkring 80.000 til 100.000 kr.

Enkelt og lige til!
22. maj 2005
Det har været enkelt og lige til at benytte RobinHus. Jeg har selv fremvist boligen og brugt en advokat til den afsluttende del af salget. Ingen nedslag i prisen.

Et professionelt gennemført salg med fin service!
20. maj 2005
Til alle i RobinHus, som jeg har været i forbindelse med, og som positivt har bidraget til et professionelt gennemført salg af den liebhaver-penthouse, som jeg har tegnet og ladet opføre med salg for øje, ønsker jeg at takke for velvilligt og hurtigt, at have ydet en fin, fin service.

Jeg - og mange andre med mig - har oplevet at ejendoms-mæglere, som allerede dagen efter at man har skrevet under på en kommissionsaftale, helt glemmer alt det, de har lovet. Hos RobinHus var det lige omvendt, hér ydede man mere end hvad jeg var blevet stillet i udsigt.

Blot at få sin sag hængt op i en mægler-butik, hvor boligen bliver henvist til at sælge sig selv, vil jeg ikke betegne som et seriøst stykke salgsarbejde, der berettiger til salærer i hundrede-tusinde-kroners klassen.

Til slut vil jeg rose RobinHus Mægler Jeanne Sørensen, for ikke kun at have ydet et professionelt stykke salgsarbejde, men for også at have sat sig ind i de arkitektoniske detaljer og specielle forhold, som gør min penthouse til noget helt unikt, og som naturligvis skulle formidles videre til de potentielle købere.

FINN GRABOWSKI, ARKITEKT MAA.
Fint samarbejde med min RobinHus Mægler!
17. maj 2005
Alt forløb godt og virkede meget professionelt. Jeg valgte Robin Hus p.g.a. at det er rart selv at aftale tidspunkt for fremvisning, samt det lave salær.

Jeg havde 5 fremvisninger via internet annoncering og der gik 2 mdr. så var huset solgt, afslag kr. 45.000,- da overtagelsen først er pr. 1/1, hvilket svarer til hvad det havde kostet i diff. rente hvis vort nuværende lån skulle indfries før.

Fint samarbejde med RobinHus Mægler Lars-Erik Kristensen, jeg vil tro vi har sparet 50.000,- i salær.

10 fremvisninger på en uge!
14. maj 2005
Det har været nemt og lige til at sælge gennem en RobinHus Pro annonce, men det tager lidt tid at få alle papirerne på plads.

Markedsføring er sket gennem Robinhus og skilt ved vejen. Ca 10 fremvisninger på 1 uge. Boligen var til salg i ca 1,5 uge. Intet nedslag i pris. Vi har selv stået for al papirarbejdet efterfølgende.

Jeg valgte RobinHus på anbefaling af et vennepar...
14. maj 2005
Jeg valgte RobinHus på en anbefaling fra et vennepar og det har været godt at bruge, let at sætte op og med god efterfølgende statistik.

Den forberedende fase af mit salg forløb smertefrit, da alt jo i dag leveres som PDF-filer og kan videresendes ligeledes.
Markedsføringen er kun sket på RobinHus basis. 5 fremvisninger, to salg, hvoraf den ene part sprang fra dagen før.

Til salg via RobinHus i 10 mdr. Efterfølgende papirarbejde er udført af ejendomsmægler. Besparelse 90.000,-

Vores RobinHus Mægler har været uvurderlig!
13. maj 2005
Vi er yderst tilfredse - RobinHus har et ligetil og enkelt koncept, som giver overblik og indsigt i hele salgsperioden. De forskellige led som første møde med RobinHus Mægleren, prissætning inkl. salgsopstilling, fotograf, tilstandsrapport og energimærke samt boligannoncen på Internettet var hurtigt, effektivt og til tiden.

Vi har været meget tilfredse med selv at skulle vise frem og fortælle om vores hus samt kvarteret, selvom vi var en del skeptiske over, at vi som sælger skulle stå over for køber. Men vi har fået meget positiv feedback fra vores fremvisning af mange forskellige købere.

Det var rart og godt at sælge over Internettet. Let og brugervenlig RobinHus hjemmeside både for køber og sælger. For sælgers vedkommende er det godt med statistikken om besøgende på ens boligannonce.

Vores lokale RobinHus Mægler Arne Lindevig har været uvurderlig, pålidelig samt troværdig i sine udsagn og vurdering af huset. Ligeledes var han altid velvillig til en snak om de ting, som opstår undervejs i en salgssituation. Arne Lindevig har været yderst kompetent i sin opgave som ejendomsmægler.
Vi kunne selv tilrettelægge Åbent Hus
13. maj 2005
Vi har været særdeles tilfredse med Henrik Jacobsen fra RobinHus Mægler Berg & Green. Tryghed, hurtige tilbagemeldinger, m.v. Desuden var vi tilfredse med ekstra forsendelse af Til Salg skilte, salgsopstillinger med hurtig levering.

Vi synes helt klart, at det bedste var selv at vise boligen frem og hermed straks kunne svare på spørgsmål om huset, og at tilrettelægge "åbent hus", så det passede ind i vores hverdag. Det var rart selv at være til stede, og ikke skulle "pakke" børn ud af huset. Og så selvfølgelig prisen (besparelse ca. 100.000 kr.)!
Jeg vil klart anbefale alle andre denne måde at handle bolig på
12. maj 2005
Jeg har aldrig før oplevet en ejendomsmægler - RobinHus Mægler Margit Hegner - så meget fremme i skoene og serviceniveauet var højere og mere personligt end hos andre mæglere. Det føltes faktisk som et familieanliggende - flot, når man tænker på, at prisen aldrig bliver mere end max. 25.000 kr. i salær.

Det hele gled meget nemt og uden besvær efter huset var kommet på Nettet. Desuden hjalp RobinHus med fotografering m.v.

Det var ingen ulejlighed for mig at vise min bolig frem, tværtimod er det jo mig som ved bedst om huset og kan give interesserede købere en god og saglig, ærligt og ægte fremvisning af husets gode og mindre gode sider.

Drøngodt koncept, dette er vejen frem, RobinHus vil få mange kunder fremover. Jeg vil klart anbefale alle andre denne måde at handle bolig på.
Alle aspekter af et godt hussalg var 100% dækket
12. maj 2005
Alt var 100% tilfredsstillende. Professionel og seriøs behandling af RobinHus Mægler Søren Østergaard.

En af de bedste ting var at man selv viste huset frem og bestemte selv hvornår folk kom. Meget flot og appetitlig salgsopstilling. Det var en meget positiv oplevelse. En mægler ved ikke så meget om ens hus, som man selv gør.

Alle aspekter af et godt hussalg var 100 % dækket.
Vores RobinHus Mægler Liza Hasfeldt var det bedste!
12. maj 2005
Vores RobinHus Mægler Liza Hasfeldt har været særdeles tilfredsstillende i hendes måde at tackle tingene på.

Der blev vist stor interesse fra Liza Hasfeldts side gennem hele forløbet, men hendes måde og fornemmelse for købers villighed til at give prisen og dermed få færdiggjort handelen var det bedste.
Vi har hele tiden selv styret tempoet
12. maj 2005
Vi har været helt tilfredse, så vi har valgt at lade vores RobinHus Mægler Berg & Green stå for handlen med vores nye bolig.

Det bedste var, at vi hele tiden selv kunne styre tempoet omkring alting, med den sikkerhed, at der var en professionel mægler i baggrunden.

Det var spændende selv at vise vores bolig frem - især med den tilbagemelding, der kom fra de interesserede købere.
Solgt på fire uger uden ejendomsmægler
10. maj 2005
RobinHus har fungeret fint og har været meget tilfredsstillende. Markedsføring af salget foregik ved avisannoncer og egen skiltning. 4 uger så var huset solgt, uden ejendomsmægler.

Problemfrit salg
07. maj 2005
RobinHus har været udmærket, dækkende og problemfrit. Jeg annoncerede via 1 annonce hos RobinHus og fik på den baggrund to henvendelser fra København. Derefter to fremvisninger af boligen hvoraf én resulterede i egentlige forhandlinger. Ca. 1/2 år hos RobinHus. Ingen nedslag i salgspris. Besparelse ca. 60.000 kr.

Solgt på én fremvisning
30. april 2005
Det var nemt og hurtigt. 24 timer efter annoncen kom på RobinHus.dk var lejligheden solgt. Jeg anvendte den gratis startannonce ved RobinHus og viste kun lejligheden frem en gang. Papirarbejde bliver foretaget af familieadvokat.

Vi oplevede en ro omkring hele konceptet
25. april 2005
RobinHus Mægler Arne Lindevigs service var upåklagelig - vi havde tæt telefonisk kontakt omkring hver eneste fremvisning/potentiel køber. Desuden var Arne Lindevig hele tiden klar med gode råd og vi følte os i kompetente hænder.

Vi oplevede en ro omkring hele konceptet - slet ikke så "pop-smart sælger"-agtig, som andre mæglere, vi havde kontaktet. Og så var prisen jo yderst attraktiv.

Det var hyggeligt og rart ikke at skulle være væk hjemmefra i bestemte tidsrum. Flere "besøgende" udtrykte, at det var dejligt, at det var ejeren, som viste frem; det gav et mere ægte indtryk og der var svar på alle spørgsmål.

Positivt, at det var muligt at tilkøbe avisannoncer for blot én dag og ikke kun i store "pakker" til stooore priser! (Som mange andre mæglere kun tilbød).
Et professionelt koncept!
25. april 2005
Helt kanon! Vi har fået al den hjælp, vi havde brug for fra Kundeservice og vores RobinHus Mægler Mette Dollerup.

Mange penge er sparet, og samtidig har RobinHus et professionelt koncept. Vi skulle ikke sælge for enhver pris, så hellere blive boende. Ud fra det synspunkt, var RobinHus det helt oplagte valg, for ikke at sætte for mange penge til fra start. Desuden kunne vi lide fleksibiliteten i at vise frem selv.

Det var helt optimalt selv at vise frem for os med hund og børn. Vi var ikke tvunget til at skulle ud af huset, og dermed kunne vi også være mere fleksible mht. fremvisningstidspunktet. Vi kender som beboere huset bedst, og har derfor de bedste forudsætninger for at besvare spørgsmålene fra køber. Også dem, der naturligt kommer mht. by og nærmiljø.

Vi er stadig"oppe at køre" over dette ubesværede koncept, og det at vi har fået solgt til en pris, ingen andre mæglere i området turde binde an med.
Service og tryghed!
25. april 2005
Vi har været yderst tilfredse. RobinHus har været effektiv og hurtig, og vores RobinHus Mægler Arne Lindevig har været nem at få kontakt til. Vi har følt os trygge ved Arne Lindevig, der er en tillidsvækkende og troværdig mægler.

Det bedste har været den effektive service og den tryghed, vi har følt over for vores mægler. Derudover har salæret været yderst rimeligt sammenlignet med andre mægleres salærer.

Det har været en fordel at vise boligen frem selv, for at kunne fremvise de renoveringer, vi har foretaget.

Vi synes, konceptet virker efter hensigten og at der ikke er brug for ændringer - for det virker optimalt!
Jeg fik et optimalt salgsforløb!
20. april 2005
Jeg var yderst tilfreds med både RobinHus Mægleren og RobinHus Kundeservice. Min RobinHus Mægler Jeanne Sørensen har givet mig støtte og gode råd undervejs. Hun har forklaret diverse sager dybdegående og var altid venlig. Kundeservice - Philip Bronsztejn - var også yderst professionel, behjælpelig og gav mig en masse gode råd vedr. markedsføring.

Det bedste var, at jeg selv havde check på, hvad eventuelle købere synes om ens bolig. Man lærer en masse ved selv at fremvise boligen og forklare funktionaliteten af sin bolig.

Jeg synes, jeg fik et optimalt salgsforløb. Stor tak til alle!
Særdeles tilfreds!
20. april 2005
Jeg har været særdeles tilfreds med min RobinHus Mægler Jeanne Sørensens service og med RobinHus Kundeservice.

Den enkle og pædagogiske indføring i salgets faser var det bedste ved at sælge gennem RobinHus - intet overflødigt; klart og dækkende.

Det er vort indtryk, at køberne følte, det var en god fremgangsmåde selv at vise frem - og vi fik en god lejlighed til at se køberne an. Vi mener, det er en positiv måde for begge parter.

Desuden særdeles flot præsentationsmateriale!
Vi var herre i eget hus!
11. april 2005
Vi var meget tilfredse med RobinHus Mægler Arne Lindevigs service og på intet tidspunkt var vi "alene". Vi ringede bare, hvis der var noget, vi var usikre på.

Vi bestemte selv, hvornår huset skulle vises frem og vi gjorde det gerne - vi var herre i eget hus, og så gjorde det heller ikke noget, at det kunne gøres billigere end gennem en traditionel mægler.

Det at vise sin egen bolig frem var en mægtig god måde at gøre det på. Jeg vidste alt om indkøbsmulighederne, dagsinstitutioner, offentlig trafik, m.m., som folk ofte spørger om.
Seriøs og serviceminded RobinHus Mægler
11. april 2005
Jeg var meget tilfreds allerede ved første møde med RobinHus Mægler Signe Lynge. Hun var seriøs og serviceminded. Vi kunne ringe "dag og nat" og hun stod altid klar med et velmenende råd.

Det bedste ved at sælge gennem RobinHus var den flotte præsentation af huset på Nettet og den løbende feedback. Vi havde altid en fornemmelse af, hvor vi stod i forhold til salgsprocessen.

Det gik fint og nemt med selv at vise vores bolig frem. Og det var rart bagefter selv at have fornemmelsen af, om det var potentielle købere eller ej.

Alt var perfekt!
Det bedste var selv at stå for fremvisningen!
11. april 2005
Jeg var ganske tilfreds med min RobinHus Mæglers service. Jeg fik ikke så meget brug for RobinHus Kundesupport, for mit salg gik glidende og hurtigt.

Det bedste var, at jeg selv stod for fremvisningen og på den vis fik et mere personligt forhold til de potentielle købere. Det var ganske efter min smag!
Jeg var yderst tilfreds...
11. april 2005
Jeg var yderst tilfreds med min RobinHus Mægler Anne-Marie Eybye samt RobinHus Kundeservice, bl.a. altid hurtige tilbagemeldinger og gode idéer.

Det bedste ved at sælge gennem RobinHus var, at jeg havde en behagelig mægler, som ydede god service og viste interesse for salget i hele salgsperioden.

Det var dejligt selv at vise frem. Jeg vidste alt om boligen, dens goder og evt. muligheder.
Det kørte på skinner!
11. april 2005
Var jeg tilfreds med RobinHus? -Ja, mon ikke! RobinHus Mægler Lars Erik Kristensen kom samme dag, jeg ringede til ham. Han var utrolig godt forberedt og kunne lægge alle tal på bordet med det samme. "Kanon!"

Det bedste ved at sælge gennem RobinHus er, at det er billigt og der er god service!

Det er en god ting selv at vise frem. Jeg synes ikke, at det er nødvendigt at mægleren skal med.

Jeg synes, at det kørte på skinner.
RobinHus har et klart koncept!
31. marts 2005
RobinHus Mægler Jesper Struckmann gav en fyldig og letforståelig gennemgang både før og under salget, så vi var helt klar over, hvad der foregik. Også Kundesupporten var effektiv og hurtig.

RobinHus har et klart koncept, hvor vi udelukkende brugte annoncering på Nettet, og hvor vi selv kunne fremvise huset og svare på købers spørgsmål.

Det var rigtig dejligt selv at vise vores bolig frem, da vi kunne give udtryk for den glæde, vi selv har oplevet ved at bebo huset. Planlægning af fremvisning var også let, da vi selv havde mulighed for at aftale direkte med køberne.
Bedre service & rådgivning gennem RobinHus!
31. marts 2005
Jeg føler, at jeg hele vejen i salgsforløbet har fået en kvalificeret og god rådgivning. Jeg har tidligere anvendt traditionelle mæglere i flere omgange - men gør det aldrig mere.

Jeg fik solgt hurtigt (ca. 1 måned) til et billigt salær - og med en bedre service og rådgivning gennem RobinHus Mægler Pernille Ulrich Larsen.

Jeg valgte RobinHus pga. salærets størrelse. Efterfølgende blev jeg overrasket over at kvaliteten var så god som den var!

Det var ingen sur pligt selv at vise frem. Faktisk foretrækker jeg selv at vise frem, da det gør, at man selv har fingeren på pulsen.
Man er med i hele forløbet...
31. marts 2005
Jeg var meget tilfreds med min RobinHus Mægler Lars Erik Kristensen og med RobinHus Kundesupport.

Noget af det bedste ved at sælge gennem RobinHus var, at man er med i hele forløbet og så den faste, lave pris - jeg synes ikke at andre mægleres høje salær på nogen måde kan retfærdiggøres.

Det gik fint selv at vise frem og der var god respons fra køberne. Flere gav udtryk for, at det var dejligt ikke at blive serviceret af "Eddie C".
RobinHus konceptet kan skræddersyes til den enkeltes behov
29. marts 2005
RobinHus Mægler Liza Hasfeldt ydede en kompetent, hurtig og venlig rådgivning. Salgsmaterialet var godt og overskueligt. Prisfastsættelsen var "lige i øjet" og hendes evne til at få købsaftalen i hus var særdeles god. RobinHus Kundesupport var et fortrinligt værktøj, både med forslag til salgsfremmende aktiviteter og avisannoncering, som jeg dog ikke nåede at gøre brug af.

Det bedste var bl. a. de lave omkostninger, at salgsannoncen var repræsenteret på flere boligsider på Internettet, at man selv kan se, hvor mange interesserede der havde set på annoncen og hvor mange der matchede fra køberkartoteket. Man havde stor føling med processen - havde fingeren på pulsen. Man får således et større engagement i at sælge sin bolig.

Det var en god oplevelse selv at vise boligen frem - man har en god føling med købernes interesse. Man kender selv huset og kan bedre oplyse om ejendommen og lokale forhold.

Konceptet i RobinHus kan skræddersyes til den enkeltes behov. Jeg synes, det er et godt koncept, fordi man til en rimelig pris kan trække på RobinHus Mægleren og få hjælp til det, man ikke selv kan klare.

Kompetent service fra RobinHus Mægler Arne Lindevig
18. marts 2005
Vi var meget tilfredse med RobinHus Mægler Arne Lindevigs kompetente service.

Det var sjovt og anstrengende selv at vise vores bolig frem, så jeg var også glad for den hjælp, jeg fik af Arne Lindevig, der gerne kom og var med!
Vi solgte på en uge til udbudsprisen!
18. marts 2005
Vi var meget tilfredse med RobinHus Mæglerne Berg & Green i Ballerup. De var venlige og kompetente og gav en god, professionel support hele vejen igennem.

Forud havde vi fået huset prisvurderet af nogle af de store, traditionelle ejendomsmæglerkæder til en lavere pris end den vi, via en uafhængig vurderingsmand, havde vurderet det til. En pris vi selv mente var realistisk (liebhaveri). Vi annoncerede kun på Nettet - og solgte på en uge til udbudsprisen!

Det er dejligt, at vi har sparet ret mange penge. Et godt koncept, at man hele vejen igennem kan følge med i sagens gang via ens egen hjemmeside på Nettet, hvor man også selv kan ændre i salgsbeskrivelsen. Vi valgte, at alle aftaler om fremvisning gik gennem RobinHus Mæglerne mod en mindre merpris. Dette fungerede fint.

Det var en god oplevelse selv at vise boligen frem, man kan trods alt selv besvare alle spørgsmål om boligen, og man har heller ikke så travlt som en mægler. Alle, der kom og så, gav også udtryk for, at de syntes, at det var en god måde at vise frem på.

Konceptet er godt, da papirarbejdet er det samme, uanset om huset er dyrt eller billigt. Vi ville vælge RobinHus igen, hvis det blev aktuelt.
Vi har fortalt venner og familie om vores gode oplevelse med RobinHus
17. marts 2005
Vi var meget tilfredse hele vejen igennem vores salg af lejligheden. Papir, til salg skilte, m.m. kom meget hurtigt.

Det var hurtigt, effektivt og billigt at sælge gennem RobinHus. Vi oplevede en enorm stor service fra RobinHus Mægler Arne Lindevigs side. Specielt ved at han kom ud til os, fremfor at vi skulle møde op hos ham.

Det var spændende og sjovt at få lov til at "lege" ejendomsmægler, men hele tiden være bevidst om, at der var en, der havde styr på det hele.

Vi har allerede fortalt venner og familie om vores gode oplevelse med RobinHus. Det tror vi er med til at skabe god og positiv opmærksomhed om en "anderledes" måde at sælge bolig på.
100 % i top!
17. marts 2005
Det bedste ved at sælge gennem RobinHus var, at der var så lidt, jeg selv var nødt til at gøre. Alt blev ordnet på bedste måde.

Jeg havde en meget hjælpsom og behagelig RobinHus Mægler, der altid havde god tid til at være behjælpelig med alle former for spørgsmål. Hun har hjulpet mig med alt...!
Min RobinHus Mægler var engageret og på forkant med opgaven!
17. marts 2005
Jeg var meget tilfreds med min RobinHus Mægler Jesper Struckmann, der under hele forløbet var meget engageret og på forkant med opgaven. Ligeledes var RobinHus Kundeservice fin og besvarede velvilligt spørgsmål på opfordring.

Det bedste ved at sælge gennem RobinHus er konceptet. Den gennemarbejdede og velbesøgte hjemmeside er fantastisk og kombineret med en engageret og veloplagt mægler udgør det et fantastisk koncept!
Vi fik solgt hurtigt og uden problemer!
16. marts 2005
Vi har været meget tilfredse med vores mægler under RobinHus konceptet, Berg & Green. Alle hos Berg & Green har været yderst hjælpsomme igennem hele processen, ligesom de har været behjælpelige ved spørgsmål eller anden hjælp.

Det bedste ved at sælge gennem RobinHus har været den meget personlige betjening. Vi var ikke et "nummer" eller en "adresse". Vi har følt os velkomne til at ringe når som helst og har altid fået god vejledning.

Da vi kun har vist lejligheden frem én gang før den var solgt, har vi jo ikke den største "erfaring". Det var dog både sjovt og dejligt selv at vise frem, fordi vi selv har renoveret lejligheden og kunne derfor forklare kunden/køber, hvilke muligheder der forelå i lejligheden.

Først var vi lidt skeptiske overfor RobinHus konceptet, men vi er blevet gladeligt overraskede. Vi fik solgt hurtigt og uden problemer. Vi er ikke i tvivl om, at vi vil benytte RobinHus ved næste salg!
Det var lige hvad vi gerne ville have...
16. marts 2005
Det var lige hvad vi gerne ville have, en rolig og kompetent service. Desuden kunne vi altid komme i kontakt med vores RobinHus Mægler, hvilket var rart. Samtidig føltes det rart, at vi fik en skrivelse fra RobinHus Kundeservice, hvor vi kunne henvende os med problemer. Det fik vi nu ikke brug for.

Det var sjovt selv at vise boligen frem for de interesserede købere og se deres reaktioner på lejligheden. Og så er prisen i RobinHus yderst rimelig. Vi regner med, at vores provenue er blevet 50-100.000 kr. over, hvad vi ville have fået andre steder.

Det var sjovt og lærerigt selv at vise vores bolig frem, men også anstrengende at skulle beskrive lejligheden. Sjovt nok brugte vi også en del tid på at fortælle om ejerforeningen, naboer og beliggenheden i al almindelighed.
Det bedste for mig var helt klart prisen!
16. marts 2005
Jeg var godt tilfreds med den måde RobinHus Mægler Tom Preisler og kundesupporten har behandlet mit salg af lejligheden. Jeg havde en køber, men ønskede en mægler på salget. Jeg havde den fornødne kontakt til mægler, og det var vigtigt for mig, at han ikke ringede i tide og utide med f.eks. annoncer.

Min primære grund til at vælge RobinHus var prisen. Jeg solgte for kr. 1.400.000 og havde tilbud fra en af de store, traditionelle ejendomsmæglerkæder, hvor salæret var kr. 55.000, så det bedste for mig var helt klart prisen.

Jeg havde kun to fremvisninger til andre end køber. Jeg kunne rigtig godt lide at vise boligen frem selv, så man kunne påpege alle de gode ting ved området.
Jeg solgte mit hus m. professionel hjælp til en brøkdel af normalt sal
16. marts 2005
Jeg har været yderst tilfreds med at vælge RobinHus til at sælge mit hus. RobinHus Mægler Arne Lindevig har været en meget dygtig og venlig samarbejdspartner, som jeg har været meget tryg ved.

At jeg har kunnet sælge mit hus med professionel hjælp, men til en brøkdel af normalt salær, er nu en kendsgerning.

Desuden har jeg været glad for at hilse på de mennesker, som nu skal bo i huset efter mig.
Vi vil sige tak for samarbejdet!
10. marts 2005
Det bedste ved at sælge gennem RobinHus var, at det var nemt og professionelt. Vi fik en god service og der blev fulgt op på tingene hele tiden.

Det var rart at vise vores bolig frem. Vi kender selv bedst boligen, men det var en travl periode!

Vi har ingen nye idéer til RobinHus, for dem har de allerede selv fundet på, men vi vil sige tak for samarbejdet. Må samarbejdet fortsætte så vi også får solgt det andet hus, vi har til salg hos RobinHus.
Yderst professionel og ærlig rådgivning fra RobinHus Mægler Liza Hasfe
10. marts 2005
Vi har været meget tilfredse med RobinHus Mægler Liza Hasfeldt. Liza har været yderst professionel - og ærlig - i sin rådgivning omkring salget. Også ved de afsluttende salgsforhandlinger har Liza været fremragende. Vi føler, at hun har været "vores mand". Kundesupporten har været god og effektiv - samt venlig.

Det var en stor tilfredsstillelse selv at være "sælger" og have den direkte kontakt til potentielle købere. Vi føler, at vi har kunnet give "kunderne" en meget bedre og mere reel betjening, end vi har oplevet, at ejendomsmæglerne har kunnet, når vi selv har været på "hus-kig".

Det bedste ved at sælge gennem RobinHus har været: Selv at fremvise boligen. Den professionelle og kompetente rådgivning fra RobinHus Mægleren. Og den fordelagtige pris.
Det var spændende selv at vise min bolig frem.
08. marts 2005
Jeg har været meget glad for kundesupporten, som var hurtig og effektiv.

Det bedste ved at sælge gennem RobinHus var først og fremmest, at der kan spares en hel del på salæret, ved at man selv står for fremvisning. Det andet er, at RobinHus gør brug af Internettet ved salg. Der kommer ikke ekstra udgifter til avisannoncer, med mindre man selv ønsker det.

Det var spændende selv at vise min bolig frem, og man havde selv muligheden for at fortælle om lejligheden og den istandsættelse, der har været foretaget i de år man har ejet den. Det har også været rart, at man selv kunne bestemme hvornår man ville fremvise boligen.

Jeg synes, at RobinHus' hjemmeside er overskuelig og det er ligeledes overskueligt at rette i beskrivelse osv. Det har også været en god oplevelse at kunne følge med i statistikken over hvor mange "hits", der har været på ens boligannonce.
Top professionel service og kompetente mæglere!
02. marts 2005
Top professionel service og support lige fra den indledende kontakt og igennem hele sagsforløbet.

Jeg modtog klar, kontant information uden al mulig vildledende salgs-gas, som opleves hos andre mæglere - herunder diffuse ekstra ydelser. Jeg vidste præcis, hvad RobinHus tilbød og hvad dette indebar.

Det var en rigtig god oplevelse selv at vise min bolig frem - især pga. alle de forbedringer/ændringer jeg havde fået foretaget på huset igennem årene. Jeg havde mulighed for selv at give denne information i forbindelse med min Åbent Hus dag.

Jeg vil blot sige, at jeg er yderst tilfreds med RobinHus Mægler Berg & Green's indsats - de var meget kompetente!
Enhver med sund fornuft ville vælge RobinHus
28. februar 2005
Jeg var tilfreds over al forventning, og følte mere at RobinHus Mægler Anne-Marie Eybye var min "ven" end min mægler. Jeg havde meget lidt brug for RobinHus Kundesupport, men de få gange jeg havde, fik jeg hjælpen hurtigt.

Prisen var selvfølgelig det bedste, men også det at være med til at give de store traditionelle ejendomsmæglere konkurrence. En af disse store mæglerkæder startede med et salær på ca. 130.000 kr, og inden jeg nåede at sige RobinH..., slog de rask væk 60.000 af prisen.

Det var egentligt rart at have styr på, hvornår der kom nogen og ville se på boligen, så man ikke altid behøvede at have det ryddeligt.

Jeg har ikke fortrudt ét sekundt, at jeg valgte RobinHus, selvom alle de mæglere, der vurderede min lejlighed, advarede mig imod det. Enhver med sund fornuft ville vælge RobinHus.
Det var naturligt selv at vise min bolig frem
28. februar 2005
Jeg har været meget tilfreds. Min RobinHus Mægler Signe Lynge var hele tiden i kontakt med mig.

En af de bedste ting var, at jeg hele tiden fik mails om, hvor mange der havde set min annonce osv. Dertil har RobinHus en rigtig flot hjemmeside.

Det var meget naturligt selv at vise min bolig frem. Jeg kendte jo til alle de små finurligheder ved huset og området.
Vores RobinHus Mægler var hele tiden engageret og "på"
23. februar 2005
Vi har været yderst tilfredse med vores RobinHus Mægler Anne-Marie Eybye, hun har hele tiden været meget engageret og "på". Salgsmaterialet var af høj kvalitet og RobinHus Kundesupport har været god.

Det bedste ved at sælge gennem RobinHus var, at hele markedsføringen var godt gennemført over Internettet. Desuden den personlige, gode kontakt til Anne-Marie Eybye og ikke at forglemme prisen for vores salg.

Vi synes, det var helt fint netop selv at være dem, der viser rundt og svarer på de spørgsmål der måtte være. Det kan kun anbefales.

Vi synes, alt har været helt perfekt. Vi fik solgt på 14 dage, så alt har været godt.
Fra gyser til rigtig god historie
15. februar 2005
RobinHus har betydet at en historie, der indimellem har mindet om en gyser, er endt som en rigtig god historie.

Efter to ejendomsmæglere havde haft huset til salg uden held, valgte jeg RobinHus i forsøget på at tjene det tabte ind, da jeg på det tidspunkt havde haft dobbelt husleje i fire måneder, og ikke længere boede i huset.

Fra min annonce kom på Nettet, har der fra start af været mere aktivitet end nogensinde før, og i dag tre måneder efter er huset overtaget af de nye ejere.

Det hele har kostet mig 25.000 kroner, da jeg ikke behøvede at annoncere yderligere, eftersom Nettet gav masser af henvendelser.

Det gik fint selv at vise frem, jeg kender jo huset og historierne fra det. Jeg havde min far som back up, når jeg ikke selv havde mulighed for at vise det frem.

Det bedste ved at sælge gennem RobinHus var, at jeg selv kunne følge med i salget på Nettet, at jeg selv kunne ændre/redigere i annoncen m.v. og at jeg selv kunne bestemme tidsrummet for fremvisningerne. Tilmed sparede jeg ca. 70.000, selvom jeg gik 45.000 ned.

Jeg er godt tilfreds!
Professionelle folk til at håndtere det økonomiske og juridiske
11. februar 2005
Vi var meget tilfredse med både RobinHus Mægler Jeanne Sørensens indsats ifm. handelen og også med RobinHus' håndtering i salgsforløbet.

Det bedste ved at sælge gennem RobinHus er, at der er professionelle folk til at håndtere alt det økonomiske og juridiske, selvom salæret er lavere end hos andre, traditionelle ejendomsmæglere.

Det var helt fint selv at vise boligen frem og vi har indtrykket af, at de som var ude at kigge på huset også syntes godt om, at det var ejerne selv som viste frem.

Generelt synes vi, at RobinHus konceptet er rigtig godt og vi kan klart anbefale det til dem, som gerne vil holde omkostningerne ifm. salg af bolig nede.
Vores lejlighed blev solgt på 6 dage!
11. februar 2005
Vi har været meget tilfredse med RobinHus Mæglerens service. Desværre nåede vi ikke at benytte RobinHus Kundesupport, da vores lejlighed blev solgt på seks dage!

Det bedste var - kort sagt - at vi sparede en masse penge og at vi fik hjælp til det, vi syntes var svært.

Det var fint selv at vise frem, vi er jo trods alt dem, der ved mest om boligen. Var der juridiske spørgsmål, vi ikke selv kunne svare på, kunne vi blot henvise til RobinHus Mæglere (hvilket vi også benyttede os af).

Det hele var meget professionelt!
En ovenud positiv oplevelse
09. februar 2005
Det har været en ovenud positiv oplevelse at sælge hus gennem RobinHus. Vi oplevede en venlig og seriøs første kontakt med RobinHus og fik en henvisning til den lokale RobinHus Mægler.

Vores RobinHus Mægler kom hurtigt på besøg og gennemførte en seriøs og grundig vurdering af ejendommen i sammenligning med andre mæglere. Efterfølgende modtog vi en hurtig behandling af sagen.

Det har været positivt selv at vise vores bolig frem. Vi ligefrem foretrak selv at fortælle om husets plus/minus sider, fremfor at have en mægler til at "trampe" rundt i det hus, der er ens hjem.

Ingen slinger i valsen
08. februar 2005
Vi har været meget tilfredse. Der var ingen slinger i valsen og det var en fordel for os at have RobinHus Mægler Jeanne Sørensen i baghånden, når der opstod tvivlsspørgsmål og da der viste sig at være to interesserede købere.

Da vi solgte i løbet af 14 dage, er den umiddelbare største fordel, at salæret til ejendomsmægleren ikke er ret stort. Desuden har vi været glade for selv at tage del i markedsføringen af vores egen bolig, således at vi selv kunne bestemme hvor og hvornår vi skulle annoncere.

Vi havde kun to Åbent Hus arrangementer og det gik fint. Det var rart at være en del af fremvisningerne - det giver en mere personlig relation.
En stor tak til RobinHus og i særdeleshed RobinHus Mægler Arne Lindevi
08. februar 2005
Vi er bare så glade og tilfredse med at vores hus blev solgt på fem uger. Vi har været meget glade for den fine service vi har fået fra RobinHus Mægler Arne Lindevig. Vi er ret sikre på at det ikke kunne være gjort bedre.

En stor tak til RobinHus og i særdeleshed Arne Lindevig!

Vi har haft ét åbent hus, fem fremvisninger og sparet 55.000,- kroner.
Al kommunikation og papirgang er foregået nemt og effektivt
08. februar 2005
Jeg var yderst tilfreds med både den lokale RobinHus Mægler Liza Hasfeldt og med RobinHus hovedkontors kundesupport. Servicen var venlig, professionel og hurtig. Eventuelle spørgsmål blev afklaret effektivt og salgsmaterialet var af en usædvanlig god kvalitet.

Inden salgsaftalens indgåelse var jeg en smule skeptisk omkring RobinHus konceptet, men jeg må efterfølgende erkende, at det virker. Markedsføringen over Internettet er optimal og al kommunikation og papirgang er foregået nemt og effektivt.

Sammenlignet med andre lokale mæglere forekom prissætningen af ejendommen mig til en start for høj - men den viste sig at være realistisk. Mod forventning medførte dette en merpris på ca. 75.000 kroner. Tilmed var salgsperioden kortere end forventet.

På baggrund af, at jeg havde forestået en større renovering af ejendommen før salget, var det mig en fornøjelse selv at fremvise og på den måde beskrive boligen i detaljer. Jeg vil absolut foretrække selv at fremvise i stedet for en mæglerfremvisning. Hertil skal nævnes, at jeg aftalte med RobinHus Mægler Liza Hasfeldt, at hun mod et passende honorar ville påtage sig fremvisningen, såfremt jeg var forhindret. En meget flexibel løsning.

Hurtigt salg!
08. februar 2005
Annoncen kom på Internettet d. 22/12/2004. Første telefonhenvendelse d. 28/12/2004. Fremvisning af boligen d. 2/1/2005 for tre hold: kl.10, kl.13 og kl.16. Første hold (kl.10) reserverede det samme aften!

RobinHus' og RobinHus Mægler Lars Erik Kristensens service var upåklagelig. Vi fik et hurtigt salg til den rigtige pris gennem RobinHus.

Det vil være os en fornøjelse at anbefale RobinHus til andre som skal sælge.
Godt med opfølgning fra RobinHus Kundeservice
03. februar 2005
Vi har været meget tilfredse med vores RobinHus Mægler Jeanne Sørensen, som har en positiv holdning til salget og som er meget flexibel i sine "kontortider". Vi har været også glade for RobinHus Kundeservice's opfølgning per telefon. Det er godt med uopfordret henvendelse fra Kundeservice - det er rart at mærke interessen.

Det er ligeledes godt at have "kontrol" over forløbet. RobinHus giver en billig og bred adgang til annoncer på Nettet og i dagblade. Avisannoncer tilbydes som hjælp og virker ikke som et pres. Tilmed er der god varsling på deadlines. Vi har haft flere andre ejendomsmæglere på, men har haft langt den største aktivitet og interesse for huset via RobinHus.

Det er en stor fordel selv at vise sin bolig frem. Vi har oplevet at de mæglere, der viste vores hus frem, afsatte 25 min. til et hus på 350 kvm. hvilket ikke er tid nok. Køberne har været glade for at kunne stille spørgsmål direkte til sælger og er ikke bange for at bede om at se huset igen.

Vi vil til en hver tid vælge RobinHus igen
31. januar 2005
Vi har modtaget god service fra alle, både hos den lokale RobinHus Mægler og hos RobinHus hovedkontor.

Vi har været utrolig glade for at vise vores hus frem selv - det er jo os der kender det bedst, og derfor har nemmest ved at fortælle, hvor dejligt det er. Vi oplevede heller ikke, at køber har følt det som en hæmsko. Vi synes faktisk, at det var sjovt! På den måde havde vi også hele tiden føling med, hvor mange interesserede købere der var. Så vi vil til hver en tid vælge at sælge gennem RobinHus igen.

Det er svært at forstå, at den traditionelle mægler stadig kan slippe afsted med de tårnhøje priser, nu hvor der findes et alternativ som RobinHus. Vi forstår simpelthen ikke, at man vælger andet end RobinHus.
Vi fik lyst til at sælge et par huse til
25. januar 2005
Servicen hos RobinHus var helt i top og vi følte os helt trygge ved vores RobinHus Mægler Liza Hasfeldt. Tilmed var det spændende hele tiden at blive opdateret med status på henvendelser fra potentielle købere.

Det bedste ved at sælge gennem RobinHus? - Det var dejligt selv at vise huset frem og køberne kunne få svar på deres spørgsmål med det samme. Og så var det rigtig godt at spare en masse penge (75.000,-!) og man følte sig ikke "snydt", som hvis man skulle have betalt ca. fire gange så meget.

Faktisk havde vi en så god oplevelse med RobinHus, at vi fik lyst til at sælge et par huse til, fordi vi syntes det var så spændende, men vi havde jo "kun" vores eget...
Ingen irriterende mellem-led
24. januar 2005
Vi har været meget tilfredse med RobinHus. Vi har oplevet en sød og "ukrukket" RobinHus Mægler, som vi havde tillid til. Hun holdt hvad hun lovede og kom med gode råd og fif om salget.

Det bedste ved at sælge gennem RobinHus har været den lave pris og at vi selv har haft kontrol over salget. Der var ingen irriterende mellem-led. Vi kunne selv annoncere åbent hus, skifte billeder ud og kontakte interesserede købere. Det er også helt utroligt, at vi har solgt uden en eneste annonce i avisen.

Vi gjorde os mange overvejelser omkring selv at stå for fremvisningen, men det viste sig at være helt problemfrit. Vi kunne svare folk på alle deres spørgsmål om kvarteret, naboerne og børnepasningsordninger i området.
Vi skiftede til RobinHus og solgte på en måned
24. januar 2005
Jeg var meget tilfreds med RobinHus Mæglerens kompetente service. Den var enestående og alt er blevet fulgt op på. Samtalerne med RobinHus Mægleren, både personligt og over telefonen, jog den sidste rest tvivl bort.

Det var hyggeligt at møde eventuelle købere på tomandshånd ved fremvisningerne. Ligeledes var det rart, efter 39 år i boligen, at fortælle om huset og forholdende i byen og omegnen.

Efter 7 mdr. med huset til salg gennem en af de store, traditionelle ejendomsmægler-kæder kontraherede vi med RobinHus og salget var i orden efter ca. en måned. Flot!
Det er nemt at få gode råd hos RobinHus
17. januar 2005
Vi har været overordentlig tilfredse med vores RobinHus Mægler, Margit Hegner. Hun har vejledt og hjulpet, alt det vi kunne ønske, og fortsætter stadig, selvom huset er solgt! Ligeledes har RobinHus Supporten været vældig god.

Vi synes, at RobinHus er enkelt og billigt og det er nemt at få gode råd. Det gik også udmærket med selv at vise frem. Vi er jo kendt med fordelene og ulemperne (K-rapporten) og de besøgende har alle været rare mennesker.
Det bedste var kontakten med køberne
11. januar 2005
Vi var godt tilfredse med vores RobinHus Mæglers service, som levede op til vores forventninger.

Det bedste ved at sælge gennem netop RobinHus var, at vi selv havde kontakt med eventuelle købere. Eftersom vi selv viste vores bolig frem, havde vi mulighed for at vurdere om de mennesker, der så huset, også ville købe det.

Desuden blev vi ikke forstyrret i samme grad, som hvis en traditionel mægler havde vist huset frem, idet vi kun brugte den tid, det tog at vise frem og selv kunne bestemme tidspunktet.
Det lave salær er bare prikken over i'et
10. januar 2005
Den service, vi har modtaget fra RobinHus Mægler Svend Bille og RobinHus Kundesupport, har været langt ud over, det vi havde forventet. Vi kan ikke forestille os, hvad en anden ejendomsmægler kunne have gjort bedre. Vi har også brugt Svend Bille som "købsmægler".

Det har været utroligt spændende at være meget involveret i salget. Vi har selv kunne præge processen og på intet tidspunkt har vi følt, at vi stod alene. Det lave salær er bare prikken over i'et.

Det var faktisk overraskende sjovt at vise sin egen bolig frem. At mærke og høre købernes begejstring for vores hus. Vi tror også, at køberne var glade for, at det var os, som boede i huset, som viste frem.

Desuden er det genialt, at RobinHus også er på Boligsiden.dk.
Fik solgt på 2 uger og sparede 120.000 kroner
10. januar 2005
Vores RobinHus Mægler Margit Hegner har styret hele processen hurtigt, professionelt og godt. Vi synes, at vi har fået en god service hele vejen igennem og vi fik solgt indenfor 14 dage.

Det var en spændende oplevelse selv at vise vores bolig frem. Hver fremvisning varede næsten en time og vi kunne svare på alle spørgsmål fra de potentielle købere. Vi følte også, at køberne havde en god oplevelse med vores fremvisning.

Vi synes, at RobinHus er en hurtig, god og billig salgskanal. Vi havde en god føling med salgsforløbet og vi var trygge ved at have en god og kompetent mægler bag os i hele processen. Vi kan kun sige, at RobinHus har et virkelig godt koncept.

...og så sparede vi 120.000 kr!
Interessen for vores sommerhus var overvældende!
10. januar 2005
Kan man være andet end godt tilfreds, når ens sommerhus bliver solgt til den første, som ser det
...og så i december!

Interessen var overvældende. I alt fik vi 36 henvendelser og foruden dem, som købte det, fik vi tre købstilbud ubeset. Huset blev sat til salg på RobinHus.dk om mandagen og var allerede solgt om onsdagen. Vi ”nåede” altså hverken avisannoncering eller åbent hus arrangement.

Vi fandt, at det var en stor fordel at annoncere salget af vores dejlige sommerhus på Nettet via RobinHus. På den måde når man vidt omkring i landet i modsætning til lokal annoncering. Vores RobinHus Mægler Signe Lynge har taget sig af handelen, og vi stod selv for fremvisningen. Og det er jo altid dejligt at vise noget frem, man holder af.

Jo, vi har været godt tilfredse med RobinHus og RobinHus Mægler Signe Lynge og ikke mindst med vores besparelse, som vi anslår at være ca. 50.000 kroner!
Vi har anbefalet RobinHus til alle vi kender
04. januar 2005
Vi har fået en rigtig god behandling og har overhovedet ikke følt at vi har brugt en "discount" løsning. Vores RobinHus Mægler Anne-Marie Eybye var meget aktiv og kontaktede flere købere og fik dem ud at kigge. Dem, som endte med at købe lejligheden, var nogle hun havde etableret kontakten til.

Det bedste ved at sælge gennem RobinHus var prisen! Men også det, at man har mulighed for selv at gøre en aktiv indsats i salgsprocessen.

Det gik fint med selv at vise boligen frem. Vi ved jo selv alt om lejligheden og kunne dermed svare på alle spørgsmål. Der kom også spørgsmål som en mægler umiddelbart ikke ville kunne svare på, fx om hvem de andre beboere i ejendommen er.

Vi har anbefalet RobinHus til alle vi kender. Faktisk er det vores 3. handel med RobinHus. Vi købte lejligheden gennem RobinHus, solgte et dødsbo gennem RobinHus og nu har vi solgt vores lejlighed gennem RobinHus.

Vi er meget tilfredse!