Vores kunders oplevelser

Godt overblik og gode værktøjer
22. december 2012
RobinHus.dk giver et godt overblik og gode værktøjer til at sammensætte en boligannonce. Det er et stort arbejde selv at stå for det hele, men jeg sparede til gengæld 70.000 kroner i mæglersalær! Min lejlighed blev solgt på kun 40 dage, markedsføringen foregik helt perfekt! Jeg fik solgt lejligheden gennem RobinHus.dk og heraf afledte annoncer i Berlingske Tidende.


Nemt forløb
17. december 2012
Jeg valgte RobinHus.dk, da det ikke kostede så meget som en mægler. Desuden var RobinHus.dk kendt for at have udmærkede annoncer. Det har da også været nemt at anvende værktøjerne på RobinHus.dk og det har været rart at modtage den ugentlige mail med statistik. Markedsføringen er gået okay og hele forløbet har været nemt!
Tilfreds med forløbet
16. december 2012
Jeg valgte at benytte RobinHus.dk, da denne løsning var inde for et rimeligt budget og yderligere var det en nem måde at få kontakt til de potentielle købere på. Det er forholdsvis nemt at benytte hjemmesiden RobinHus.dk og jeg har fået mange køber-henvendelser og er overordnet meget tilfreds med forløbet.
Hurtigt, nemt og enkelt
15. december 2012
Det gik hurtigt med at gøre annoncen på RobinHus.dk klar til brug. Hjemmesiden var nem og enkelt. Vi har kun annonceret på RobinHus.dk, men har derudover brugt mund-til-mund metoden og hængt opslag om boligen op i området. Vi havde i gennemsnit to fremvisninger om måneden, og endte med kun at give et nedslag i prisen på 5 %. Da vi bor i en andels bolig to administratoren sig af at få udefyldt købsaftalen og håndterede betalingerne.
Rigtig fint
07. december 2012
Det er gået rigtig fint med at anvende RobinHus.dk. Jeg har i alt haft 5 fremvisninger, hvoraf de 4 var interesserede i at købe. De havde alle set boligen på RobinHus.dk. Jeg har ikke haft kontakt til andre ejendomsmæglere, men mit bud er at jeg nok har sparet ca. 10.000 kroner.


Stor ekspertise
05. december 2012

Vi har været meget tilfredse med den hjælp, vi har fået fra RobinHus.dk i forbindelse med salget af vores bolig. Vi stod selv for salg, fremvisning mv. og har selv udfærdiget salgsdokumenterne, men det som RobinHus.dk har stået for har fungeret perfekt! RobinHus.dk havde udarbejdet en meget god opstilling og rigtig godt annoncemateriale!
Vi har et sommerhus, som skal sælges i det nye år, og her vil vi med sikkerhed også benytte RobinHus.dk og trække på deres store ekspertise.
Alt har virket
03. december 2012
Jeg har haft min bolig til salg hos to forskellige mægler i et år i alt, uden resultat. Alt hos RobinHus.dk har virket! Det gik fint med at oprette min annonce på RobinHus.dk og det gik ligeså fint med at få markedsført min bolig. Jeg fandt selv en købsaftale på nettet, som jeg tilrettede.
Helt rigtigt selv at vise frem
03. december 2012
Hele salgsforløber har forløbet fint. Det har været det helt rigtige for mig, selv at vise boligen frem, da jeg kender boligen og området bedst. Køber nævnte faktisk, at hun ville have stået fast på hendes bud, som var 50.000 kroner lavere end salgsprisen, hvis det havde været en mægler der havde vist boligen frem!
Jeg har desuden været meget tilfreds med RobinHus Kundeservice og mit samarbejde med min RobinHus-mægler har fungeret rigtig fint. RobinHus var meget tålmodige, da jeg har været lidt langsom med at få svaret og sendt papirer retur. Det bedste ved RobinHus er blandingen mellem den personlige kontakt til køber, der var der fra start af, og den gode hjælp fra RobinHus til de spørgsmål jeg havde.
Helt igennem tilfredsstillende
30. november 2012
Min bolig blev solgt på ca. 3 måneder og jeg brugte udelukkende annoncen på RobinHus.dk. Jeg benyttede værktøjerne, der er tilgængelige på RobinHus.dk, til at sætte prisen. På hjemmesiden kunne jeg se markedsprisen på lignende boliger i området. Jeg er helt igennem tilfreds med RobinHus.dk!
Professionelt og venligt
15. november 2012
Den faste lave pris har selvfølgelig været et stort plus! Men derudover har vi oplevet RobinHus som professionelt og venligt. Den linde strøm af e-mails med oversigter, kontaktmulighed til interesserede købere etc. har været vældig godt. Vi har haft mange besøgende, som vi har set i statistik og har haft mulighed for at kontakte interesserede købere med uddybende e-mails og fortælle lidt mere om boligforeningen, samt at henvise til dokumenter, regnskaber, regler og muligheder i vores boligforening, og i det hele taget svare på specifikke spørgsmål. Det har været fint at møde eventuelle købere og fortælle lidt om ejendommen, beboerne, aktiviteterne osv. og hvilke muligheder de har for evt. at bygge om, rive vægge ned etc.
Samarbejdet med vores RobinHus-mægler har fungeret fint fra første færd, hvor en medarbejder kom ud og vi havde en samtale og indgik aftale. Det var seriøst og godt og siden har kontakten også været helt uproblematisk. RobinHus' fotograf har gjort et godt arbejde !!!! professionelt. De store regulære rum, de store vinduer og lejlighedens rummelighed og "luftighed" - inkl. altanen, kom til sin ret og tog sig ligeså godt ud på fotos som i virkeligheden
Der har alt i alt været en professionel tilgang til hele projektet. Der er bare ikke noget at komme efter i RobinHus Kundeservice. Vi har fået det vi forventede - og er rigtig godt tilfredse med resultatet.
God service
13. november 2012
Det har været godt selv at vise boligen frem, dem der var og kigge på huset kunne jo spørge om forskellige ting om huset. Jeg syntes, at der blev fulgt op på tingene, hvis der var noget der skulle ændres og man fik en god service, hvis man havde spørgsmål. Jeg ville ikke umiddelbart ændre noget ved RobinHus, hele mit salgsforløb er gået udmærket!
Rart selv at være styrende i processen
13. november 2012
Det var helt fint selv at vise boligen frem, man får selv en fornemmelse af, om mulige købere er reelt interesseret. Samtidig slipper man for kundeemner, der reelt ikke er interesseret men bliver slæbt med af en ejendomsmægler. Vi havde et perfekt samarbejde med vores RobinHus-mægler. Hun var fleksibel via mail og telefon og med den ro min mor havde brug for. Jeg har egentlig ikke haft meget brug for RobinHus Kundeservice, men de gav mig en god mulighed for at følge markedet, bl.a. ved at sende ugentlige statistik-mails. Mit salgsforløb har været fornuftigt og afslappet og det var rart selv at være styrende i processen.
Godt med selvdeltagelse
12. november 2012
Det bedste ved RobinHus er selvfølgelig prisen, jeg sparede selv 60.000 kroner på at vælge RobinHus frem for en traditionel mægler. Derudover er det, at man selv får mulighed for at deltage i salget, jeg tog blandt andet selv billeder af boligen og det er jeg glad for! Samarbejdet med min RobinHus-mægler har været udmærket, jeg har specielt været glad for, at hun overtog kontakten til køber når det kom til forhandling, det føler jeg mig ikke helt sikker nok på.
God pris og fleksibilitet
12. november 2012
Vores salgsforløb hos RobinHus var meget nemt og hurtigt, og vi fandt faktisk køber ved første Åbent Hus. Det var en stor hjælp, at man selv kunne bestemme tidspunkter på fremvisninger og på Åbent Hus, da vi havde et nyfødt barn i hjemmet. Det bedste ved RobinHus var da også prisen og fleksibiliteten med fremvisningerne.
God sparring og fornuftig pris
12. november 2012
Grundet krisen har vores salgsforløb været langt, men vores RobinHus-mægler, Margit Hegner, gjorde tilgengæld salgsforløbet godt. Vi havde et upåklageligt samarbejde med Margit og hun har været meget professionel igennem hele forløbet og en god sparringspartner. Vi har ikke haft meget kontakt til RobinHus Kundeservice, men der har ikke været noget at klage over. Det har desuden været fint selv at skulle vise boligen frem. Vi har givet de potentielle købere, der har ønsket det, lidt flere detaljer om selve huset og området. Der har ikke været nogen interesserede købere, som har givet udtryk for at det var en ulempe. RobinHus er super godt grundet kombinationen af den gode sparring og den fornuftige pris for ydelsen.

God og let at forstå
10. november 2012
Min bolig var til salg i lige knap 6 måneder og jeg nåede at have 8 fremvisninger på baggrund af annoncen på nettet! Jeg blev anbefalet at bruge RobinHus.dk og jeg må sige, at vejledningen til oprettelse af annoncen og til selve salget var god og let at forstå. Det var virkelig en god hjælp. Desuden syntes jeg også at statistikerne og infoen om interesserede købere var meget fin.
Godt selv at vise frem
09. november 2012
Jeg synes, at min RobinHus-mægler har været godt til at holde kontakten, ikke bare på mail, men også pr. telefon, som jeg er tilhænger af! Jeg synes også det har været godt, at jeg har kunnet følge med på nettet og se hvem der har været interesseret i min bolig. De ugentlige statistik-mails har også været gode. Det har været fint selv at stå for fremvisningerne, det at man selv har kunnet bestemme tidspunkt og selv har vist frem har været godt.
Godt, nemt og seriøst
08. november 2012
Salgsforløbet er forløbet godt, når der tages hensyn til, at det er forgået i en boligkrisetid. Jeg fik en grundig vejledning af min RobinHus-mægler og vi havde et særdeles godt og professionelt samarbejde. Han var nem at få fat på og fulgte meget hurtigt op på diverse spørgsmål og problemer. RobinHus Kundeservice var også udmærket og også her kom der hurtig opfølgning. Det har været godt, nemt og seriøst selv at fremvise og samtidig er det en god hjemmeside, hvorpå man får en professionel annonce. Det hele fungerede helt fint.

Virkelig god, meget professionel og ærlig
08. november 2012
Hos RobinHus har jeg haft et mægtigt samarbejde med min mægler! Hun er virkelig god, meget professionel og ærlig. Salgsforløbet var virkelig godt. Generelt gik alting hurtigt og nemt og med en besparelse på 50.000 kroner har det været helt okay selv at vise frem.
Positiv response på fremvisning
07. november 2012
Ud over den gode pris, er det bedste ved RobinHus, at man selv kan planlægge hvornår fremvisningerne skal være!
Fremvisningerne er gået helt fint. Jeg har fået en del spørgsmål om lokalområdet og har fået positiv respons. Salgsforløbet har været godt, selvom det har været lidt hektisk til tider. Man skal lige vende sig til, at man selv skal stå for noget af reklameringen af boligen, men RobinHus har et helt OK koncept! Samarbejdet med min Robinhus-mægler har også været fint. Hun har kunnet svare på alle vores spørgsmål og har godt styr på tingene.
Grundigt, effektivt og sympatisk
07. november 2012
Salgsforløbet har været rigtig godt - grundigt, effektivt og sympatisk. Jeg havde et perfekt samarbejde med min RobinHus-mægler, det var helt som ønsket og RobinHus Kundeservice var super. RobinHus' fotograf fik mit hjem til at se fantastisk ud. Salget gik så hurtigt og der var så mange interesserede købere! Efter min mening var alt godt!
Yderst tilfredsstillende samarbejde
07. november 2012
Jeg har været meget tilfreds med salgsforløbet, huset er blevet solgt på bare 4 måneder og det er vist ret godt i disse tider. Mit samarbejde med min RobinHus-mægler har været yderst tilfredsstillende, jeg føler mig godt vejledt og underrettet af hende hele vejen igennem. Det bedste er, at jeg ikke føler mig "ulejliget" unødigt, jeg har fra andre hørt om mæglere, der nærmest forfulgte deres kunder i tide og specielt i utide.
Det har været mit ønske selv at fremvise boligen, hvilket også er en af grundene til, at jeg valgte Robinhus til at stå for salget. Desuden føler jeg at prisen er aldeles rimelig, jeg sparede cirka 50.000 kroner!
God stemning med potentielle købere
07. november 2012
Salgsforløber forløb fint, vi fik en rigtig god service fra vores RobinHus-sagsbehandler, Britt Ahlefeld Engel, hun har været meget god til at informere os, og har været tilgængelig alle ugens dage. Samarbejdet med hende var helt problemfrit og vi kan kun give hende stor ros! Det bedste var dog, at jeg selv kunne styre hvornår fremvisninger skulle foregå. Det fungerede fint selv at vise frem og der var en god stemning med de potentielle købere. Derudover var det skønt at spare en del penge, jeg sparede op imod 28.000 kroner!
Upåklageligt
06. november 2012
Det har for mig, ikke været nogen problemer ved selv at vise boligen frem og kommunikationen mellem de potentielle købere og mig fungerede upåklageligt via RobinHus. Jeg havde et upåklageligt samarbejde med min RobinHus-mægler og RobinHus Kundeservice gav en fin service via mail. Det var nemt at følge udviklingen i salget og det var rart, at jeg selv havde så meget hånd i hanke med salget. Jeg synes desuden, der er mange muligheder for at "lægge på" af eksponering. Jeg havde i hvert fald et rigtig godt salgsforløb.
Fantastisk selv at vise frem!
06. november 2012
Vores salgsforløb har været super godt. Der har været rigtig god korrespondance og vi har haft et rigtig godt samarbejde med vores RobinHus-mægler, Annette Christensen. Hun har været super hurtig til at lave ændringer og korrektioner og har svaret hurtigt på både mail og telefonbeskeder. Desuden har hun været hurtig til at få diverse dokumenter frem og tilbage mellem bestyrelse og administration. RobinHus Kundeservice sendte nogle gode mails vedrørende besøgende og diverse statistikker, de virker perfekt. Vi har også været rigtig glade for selv at vise boligen frem. Det gik fantastisk! Vi har næsten totalrenoveret boligen og har haft mulighed for at fortælle interesserede købere om de forandringer vi har foretaget. Det hele har været perfekt, specielt prisen!
Nemme at benytte
04. november 2012
Jeg har kun benyttet RobinHus.dk til at annoncere min bolig. Jeg valgte RobinHus.dk fordi det er det billigste på markedet, og jeg kunne godt selv fremvise min bolig. Jeg brygte dog afslutningspakken som RobinHus tilbyder. I den forbindelse har samarbejdet med min RobinHus-mægler fungeret effektivt og godt, med kort responstid på diverse spørgsmål. RobinHus.dk har fungeret godt for mig og de online værktøjer, som hjemmesiden tilbyder, er nemme at benytte.
Fint og efter hensigten
01. november 2012
Dette er den 3. ejendom som jeg sælger vha. RobinHus.dk og det har virket fint og efter hensigten! Oprettelsen af annoncen klarede jeg helt godt. Jeg har kun brugt internettet til at annoncere og så har jeg haft et skilt i vinduet. Boligen blev solgt på 3 uger og jeg har selv klaret alt papirarbejdet, uden at have haft kontakt med en mægler.
Godt tilfreds
30. oktober 2012
Salgsforløbet er gået helt fint. De fleste potentielle købere, der har været ude og se boligen, har sagt at de syntes bedre om, at det er mig der viser rundt, i stedet for en mægler. Jeg havde et rigtig godt samarbejde med min RobinHus-mægler og har også været fint tilfreds med Kundeservice. Jeg er alt i alt godt tilfreds!
Gnidningsfrit salgsforløb og kompetent sparring
30. oktober 2012
Det krævede lidt tilvænning selv at skulle vise boligen frem, men eller var der ingen problemer. Jeg havde et gnidningsfrit salgsforløb, med kompetent sparring fra min RobinHus-mægler. Vores samarbejde var upåklageligt og der var ingen problemer med RobinHus Kundeservice heller. Jeg valgte RobinHus hovedsageligt grundet det økonomiske aspekt, og med en besparelse på 50.000 er jeg også tilfreds.
Anbefaler RobinHus til venner og bekendte
30. oktober 2012
Jeg er meget glad for den måde vores RobinHus-mægler, Anette Schat-Holm, har holdt os orienteret på i hele perioden, det er helt fantastisk at hele salget kun tog 40 dage. Det gik meget fint med selv at fremvise, selvom det var lidt vanskeligt at undgå at fremhæve husets kvaliteter! vi blev, af Anette, anmodet om at flytte flere tæpper og diverse ting og sager der kunne forvirre helhedsindtrykket,det blev faktisk rigtig godt kan vi se på billedserien. Vi oplevede en meget professionel og venlig optræden fra Anette. Det er nok sidste gang vi skal bruge en ejendomsmægler, men skulle det ske ville jeg omgående kontakte RobinHus, jeg vil anbefale RobinHus til alle vore venner og bekendte.


Tillidsvækkende ejendomsmægler
30. oktober 2012
Hos RobinHus fik en en stor besparelse og en tillidsvækkende ejendomsmægler. Vores RobinHus-mægler var omhyggelig og svarede altid på de spørgsmål vi havde. RobinHus Kundeservice har vi også været meget tilfredse med, vi har altid fået svar både pr. email og pr. telefon og det har desuden været fint selv at vise frem.
Nemt og ukompliceret
29. oktober 2012
Grunden til at jeg valgte RobinHus.dk, var at jeg gerne ville have en bredere eksponering af min lejlighed, f.eks. på boliga.dk. Det var nemt og ukompliceret at oprette annoncen. Jeg nåede ikke at bruge værktøjerne på RobinHus.dk ret meget, da min andel blev solgt meget hurtigt, men jeg kunne finde alle de nødvendige oplysninger på hjemmesiden. Jeg nåede at have lejligheden til salg på RobinHus.dk i tre dage og gav ingen nedslag i prisen. I løbet af den tid havde jeg tre seriøse henvendelser og tre fremvisninger. Efter min mening havde et evt. mæglersalær været "penge ud af vinduet"!
Yderst tilfreds
29. oktober 2012
Jeg har været yderst tilfreds med RobinHus' medarbejdere, jeg fik en høflig , venlig og rar betjening hos RobinHus Kundeservice. Samarbejdet med min RobinHus-mægler fungerede også rigtig godt. Jeg har fået en god vejledning og forklaring på alt hvad jeg kunne spørge om. Jeg syntes desuden, at det er meget nærliggende, at det er sælger selv der viser boligen frem og det var også en god oplevelse.
Logisk hjemmeside
28. oktober 2012
Jeg har solgt min bolig helt uden hjælp, kun ved brug af RobinHus.dk. Det er en super nem og logiks hjemmeside der gav mig al den hjælp jeg havde brug for. Hjemmesiden hjalp mig igennem alt det, der skulle til for, at jeg kunne oprette en annonce, der var tilstrækkelig professionel til at tiltrække købere. Det hele fungerede rigtig godt. jeg havde tre fremvisninger og kørte det hele selv!
Absolut top professionelt
28. oktober 2012
Jeg syntes godt om mit salgsforløbet. Jeg har fået en god bistand og støtte fra min RobinHus-mægler, Søren Høyer. Han har på en absolut professionel måde styret salgsforløbet og absolut uden at være påtrængende, vi havde haft et absolut top professionelt samarbejde! RobinHus Kundeservice var meget behagelige. Det er første gang jeg har prøvet at sælge hus, så det var rart, at der kom løbende mails med info og at jeg fik klar besked om alle kunder, som var interesserede i min bolig. Jeg var godt tilfreds!

God kommunikation med mægler
25. oktober 2012
Salgsforløbet har som forventet været fint og uden nævneværdige komplikationer. Det har været en god oplevelse selv at vise boligen frem, de mange spørgsmål der dukker op under en fremvisning har jeg selv kunnet besvare og der er kommet positive tilbagemeldinger fra potentielle købere på at blive vist rundt af sælger selv. Vores RobinHus-mægler gav os et par gode overskuelige fif til møblering og indretning af boligen, og det fungerede super godt! Også RobinHus Kundeservice har fungeret fint de få gange jeg har haft behov for kontakt. Jeg er rigtig godt tilfreds med hvor hurtigt salgsopstilling og billeder blev uploadet og lå klar på nettet.
Ud over prisen, er det bedste ved RobinHus, at man selv viser frem. Det og så samarbejdet og kommunikationen med mægleren.
Det kan anbefales
25. oktober 2012
RobinHus kan anbefales! Jeg har ikke solgt hus så mange gange, men jeg valgte RobinHus pga. økonomien, og det er indfriet. Jeg har tidligere oplevet både overfladiske og hektiske ejendomsmæglere, men min RobinHus-mægler, Nikolaj Lindhardt Jensen, har været meget behagelig at arbejde sammen med og vi havde et perfekt samarbejde! Han satte den rigtige pris fra start og jeg har været meget tryg med hans faglighed i ryggen. Salgsforløbet har været kompetent, glat og smidigt. Alt har fungeret fuldt ud tilfredsstillende!
Rigtig fin oplevelse
23. oktober 2012
Det har været en rigtig fin oplevelse at benytte RobinHus.dk, det var nemt at gå til og fint med den ugentlige statistik. Jeg har kun benyttet RobinHus.dk og det hele er gået helt fint!
Fin måde at sælge på
23. oktober 2012
RobinHus.dk er en rigtig fin måde at sælge en andelsbolig på, blandt andet pga. de faste priser, som man har i boligforeningen, som jo ikke må ændres. Det gik fin med at oprette annoncen på RobinHus.dk, det er dejligt, at man kan "forberede" sig inden man "går i luften". Jeg har selv printet salsopslag ud og delt dem ud til private, forretninger m.v. og jeg nåede at holde to Åbent Hus arrangementer.Smertefrit
22. oktober 2012
Det har været nemt at bruge RobinHus.dk og helt smertefrit at oprette annoncen. Min bolig blev kun vist på RobinHus. dk og det førte til en del visninger af annoncen. Det blev også til en del henvendelser fra interesserede købere og til 3 fremvisninger - 2 af dem før der kom billeder på.
Den første henvendelse kom efter ca. 1 dag, efter 3 dage havde jeg haft 2 fremvisninger og stod med 2 bud på makspris. Under 2 uger efter var salgsaftalen underskrevet. Alt foregik uden mægler og udelukkende mellem køber og mig.

Nemt, overskueligt og billigt
21. oktober 2012
RobinHus.dk er fantastisk, det er nemt, overskueligt og billigt. Der var nogle af de nødvendige papirer, som det tog lidt tid at få fat på, men overordnet var det smertefrit at oprette annoncen. Det har desuden været super godt selv at vise frem, da vi jo ved ALT om lejligheden.

Nemt at planlægge
20. oktober 2012
RobinHus.dk er en god måde selv at styre salget på. Det er nemt at planlægge Åbent Hus og annoncen kommer bredt ud til interesserede
købere. Ligeledes får man mange tilbud på yderligere annoncering gennem RobinHus.dk. Annoncen er kommet bredt ud og jeg har haft mange
henvendelser og fremvisninger i løbet af salgsperioden. Selvom RobinHus.dk kræver at man selv arbejder lidt for det, så er det en besparelse og det er det værd i slutningen.God pris, god mægler
15. oktober 2012
Jeg har haft et rigtig godt salgsforløb og det var godt selv at vise boligen frem. Jeg fik mange positive tilbagemeldinger på min måde at fremvise på og det var interessant at kunne fortælle om husets historie samtidig med fremvisningen. Samarbejdet med min RobinHus-mægler, Niels Thorsen, var rigtig godt. Niels er en hyggelig og fair mand, og jeg har været meget tilfreds. Niels har været der når jeg havde brug for det og det var godt, at han tog kontakt til potentielle købere. Køberne af huset har været rigtig glade for, at Niels tog kontakt til dem, han var den eneste mægler der havde gjort det...
RobinHus har en rigtig god pris, jeg sparede omkring 50.000 kroner og sammen med selv at kunne vise huset frem, er det det bedste ved RobinHus!
Uproblematisk
12. oktober 2012
Samarbejdet med vores RobinHus-mægler har været uproblematisk. Vi fik gode råd fra hende og kastede os ud i nogle forsøg ved Åbent Hus til at starte med og da først vi kom til egentlige fremvisninger, var vi helt sikre på hvordan vi skulle gribe det an. Den gensidige tro på loyalitet til sælger har været til stor gavn allerede i starten af forløbet, hvor vi klart fik en god fornemmelse af, at vores RobinHus-mægler var parat til at hjælpe os med salget bedst muligt. Der har desuden været gode telefoniske opfølgninger hele vejen samt via mail, når det var mindre ting, det har været en fantastisk måde, at køre tingene på. Vi har intet at udsætte på mægler eller efter-salg. Alt blev forklaret simpelt og i gode vendinger og vi følte os godt med hele vejen. RobinHus Kundeservice har vi også været meget tilfredse med. Lige fra da vi startede med at undersøge priser og forløb og til de ekstra spørgsmål vi havde, fik vi meget konkrete svar på det vi faktisk spurgte om. På trods af at vi ikke benyttede os af det, syntes vi, at muligheden for at få stylet boligen gennem RobinHus er en god ekstra service for dem der måtte have behovet.
Det bedste ved RobinHus er synligheden for hvad man får for det man betaler for. Vi valgte RobinHus pga. prisen og den gode kontakt der var.
Vi var først hos en traditionel ejendomsmægler, men der følte vi os forsøgt snydt. Både fordi mægler ikke kunne redegøre fornuftigt for deres priser og ligeledes deres manglende evne til at sætte sig i vores sted.

Godt med i processen
12. oktober 2012
For os har det været helt fint at være godt med i processen, og der har været en god dialog om hvornår det var passende med prisændring. Det har passet os meget fint selv at vise boligen frem og vi har haft mange gode oplevelser med de potentielle købere. Vi har været positivt overraskede over, at der ikke har været ubehagelige oplevelser med "ikke passende køberemner". Vi havde ingen problemer med vores RobinHus-mægler Anne-Marie Eybye. Vi havde et fint samarbejde og hun gav gode råd, bl.a. i den indledende fase, hvor hun rådede os til at fjerne et par møbler m.v. og dem har vi fulgt! Også RobinHus Kundeservice har virket fint, vi fået tilsendt salgsopstillinger hver gang vi manglede, eller hvis vi ændrede pris. De kom helt fint og i et tilpas antal.
God kontakt med eventuelle købere
11. oktober 2012
Det har været det helt rigtige for mig selv at vise boligen frem. Jeg har selv renoveret huset og kendte det helt til bunds. Ingen mægler kunne have givet en mere kompetent fremvisning. Jeg har også været godt tilfreds med RobinHus Kundeservice, jeg har haft god kommunikation og fået svar på mine spørgsmål. Det bedste ved RobinHus er dog, at jeg selv har haft stor indflydelse på processen, det har klart givet et hurtigere salg og jeg har været glad for selv at have kontakten med køber.
Fornuftigt salgsforløb
10. oktober 2012
Mit salgsforløb gennem RobinHus har været fornuftigt. For mig har det været det eneste rigtige selv at vise huset frem, jeg har haft direkte kontakt til de potentielle købere og samtidig har jeg sparet penge. Desuden kender jeg selv huset, naboerne og området bedre end nogen anden. Samarbejdet med min RobinHus-mægler har været fint og RobinHus Kundeservice fungerer også udmærket, jeg har været rigtig glad for bl.a. den ugentlige statistik mail de har sendt mig.
Yderst positivt og problemfrit
10. oktober 2012
Salgsforløbet var yderst positivt og problemfrit! Det var nemt og ligetil selv at fremvise og samarbejdet med min RobinHus-mægler var meget tilfredsstillende. RobinHus Kundeservice fungerede også fint og er, ud over prisen, det bedste ved at benytte RobinHus! Det eneste jeg kan sige til RobinHus er "Fortsæt derudad!"
100 % fint
10. oktober 2012
Det bedste ved RobinHus var kontakten med min RobinHus-mægler, Arne Lindevig. Vi havde et 100 % godt samarbejde og RobinHus Kundeservice var også helt fint. Det var også rigtig godt selv at vise boligen frem. Jeg kender selv bedst boligen og området! Hele salgsforløbet var helt fint, jeg sparede ca. 28.000 kroner på at vælge RobinHus i stedet for en traditionel ejendomsmægler. Næste gang jeg skal sælge, vil jeg også bruge RobinHus!
Rigtig godt og meget sympatisk
09. oktober 2012
Jeg fik en meget troværdig RobinHus-mægler som var opdateret på prisudvikling osv. og vi havde et meget fint samarbejde. En god indledende snak og vejledning om salgspris, strategi etc. gjorde at det blev et godt salgsforløb.
Det var rigtig fint selv at vise vores bolig frem. Det er en stor fordel, at man selv kan fremhæve de gode ting ved boligen og så er det også fint, at man selv kan lave aftaler om fremvisning med interesserede køber, således at det passer ind i begges kalender.
Selvom jeg ikke har haft meget brug for RobinHus Kundeservice, har den smule jeg har haft med dem at gøre været fint. Jeg syntes at det bedste ved RobinHus er prisen, jeg sparede omkring 50.000 kroner ved at vælge RobinHus i stedet for en traditionel mægler! RobinHus' koncept er rigtig godt og meget sympatisk.
En rigtig fin oplevelse
09. oktober 2012
Det har været en rigtig fin oplevelse at sælge gennem RobinHus. Jeg havde en god dialog med min RobinHus-mægler, både over email og over telefon.
I alt havde jeg 6 fremvisninger, så det var pærelet. RobinHus har været billigt og jeg fik nogle gode billeder og en god markedsføring, det er godt og understøttende for salget, at man som sælger selv kan skrive kommentarer om huset og området inde på annoncen. Jeg vil helt sikkert benytte RobinHus igen en anden gang!
God med medbestemmelse
09. oktober 2012
Synes i det store hele, at salgsforløbet har været godt. Det har fungeret godt med selv at fremvise huset, og der var altid mulighed for at få telefonrådgivning. Samarbejdet med min RobinHus-mægler fungerede meget fint og jeg har været helt tilfreds med RobinHus Kunderservice! Jeg var rigtig glad for den besparelse jeg fik, ved at vælge RobinHus i stedet for en traditionel ejendomsmægler. Jeg sparede omkring 20.000 kroner! Derudover var det bedste ved at sælge gennem RobinHus at man får medbestemmelse.
Fornøjelse selv at vise frem
08. oktober 2012
Det var en fornøjelse selv at vise lejligheden frem og jeg havde en god fornemmelse af kundekontakten. Jeg har selv set på diverse lejligheder med svingende mæglerpræstationer, men hos RobinHus er man selv herre over fremvisningen. Sagsforløbet i øvrigt virkede meget professionelt. Jeg havde et udmærket samarbejde med min RobinHus-mægler, og det var rart at det ikke var en til "ulden" ejendomsmægler med en skjult dagsorden. Jeg havde en god føling med processen og en besparelse på ca. 60.000 kroner, så jeg er overordentligt tilfreds.Rigtig god service og en besparelse på 110.000
08. oktober 2012
Det er lige mig, selv at vise min bolig frem! Jeg er den fødte sælger. Jeg synes rigtig godt om min RobinHus-mægler Jeanne Sørensen. Jeg har solgt bolig gennem RobinHus før og Jeanne er en af grundene til at jeg valgte at benytte RobinHus igen. Alle giver en rigtig god service, især eftersagsbehandleren Bettina Henningsen. Det bedste ved RobinHus er simpelthen, at man slipper for unge, dumme, smarte ejendomsmæglere, der ingenting ved om Hus/lejlighed. Jeg er utrolig glad for, at jeg fik solgt så hurtigt igen og er også godt tilfreds med min besparelse på 110.000 kroner. Det har været et rigtig godt salgsforløb!
Solgt på 12 dage!
05. oktober 2012
Jeg har ikke gjort noget ekstra ud over RobinHus.dk, jeg kunne dog forstå på interesserede købere, at mange havde fundet lejligheden på DBA.dk, så det er rigtig fedt, at den også blev vist der! Der var i alt ca. 20 seriøse henvendelser, hvoraf jeg nåede at vise frem til de 8 af dem. Papirene var skrevet under, da boligen havde været til salg i 12 dage på RobinHus.dk. Lejligheden blev solgt til prisen, og det meste af papirarbejdet blev ordnet af andelsboligforeningens administrerende selvskab. Andre i foreningen har betalt 60-70.000 kroner for en mægler, så jeg har haft en stor besparelse.
Hjemmesiden er meget let anvendelig og jeg brugte de tilbudte værktøjer, som statistik og sammenligning, meget. Det var desuden let at lave ændringer, som f.eks. at sætte nye billeder ind.
Jeg vil helt sikker anbefale denne løsning til andre!
Praktisk of let
04. oktober 2012
Det er nu anden gang vi sælger hus gennem RobinHus, med Kai Gylling som mægler, og vi er meget fornøjede. Endnu engang gik vores salgsforløb helt fint. Det var praktisk og let og vi har sparet ca. 50.000 kroner, i forhold til hvis vi havde benyttet en traditionel mægler. Vores samarbejde med Kai Gylling har været upåklageligt og vi er også tilfredse med RobinHus Kundeservice. Det var desuden let og huggeligt selv at vise huset frem. Det var rart, at vi med egne ord, kunne fortælle hvorfor vi købte huset og hvorfor vi ville sælge det... Vi giver RobinHus 10 ud af 10!
Sjovt at vise frem
04. oktober 2012
Jeg har haft at super samarbejde med min RobinHus-mægler, Tina Lorenzen, hun er en meget behagelig person og jeg har hele tiden kunnet følge med i salgsforløbet, som har været et helt fint forløb. Det har desuden været sjovt selv at vise frem. Jeg har indtryk af, at interesserede købere synes, at det var rart, at jeg selv stod for fremvisningerne. Man kunne give gode råd og de kunne stille spørgsmål med det samme - og få svar.
Ingen problemer
04. oktober 2012
Det var fint nok selv at vise lejligheden frem, jeg mener selv at jeg var den bedste til det i og med, at jeg selv kendte lejligheden, naboerne og området bedst. Jeg har haft et dejligt og behageligt samarbejde med min RobinHus-mægler og på dette punkt har det været problemfrit at benytte RobinHus!
Ukompliceret koncept
03. oktober 2012
Mit salgsforløb var meget fint. På RobinHus.dk kan man hele tiden følge aktiviteterne, og potentielt interesserede købere. Man opdager, at det er rart selv at have en del indsigt i forløbet.
Hvis jeg havde spørgsmål, kunne jeg altid få fat på min RobinHus-mægler, som var virkelig venlig og dygtig; hun virkede seriøs og erfaren, og hun havde altid gode råd parat. Jeg havde hele tiden indtryk af, at mine interesser blev godt varetaget. Hun styrede os sikkert, kompetent og med stor indsigt gennem hele forløbet! Derudover havde hun gode kontakter til advokater og andre eksperter, jeg havde brug for.
UG med kryds og slange :-)
Det var helt fint og ukompliceret selv at vise boligen frem. Det Bedste ved RobinHus var i første omgang prisen, de andre tilbud jeg hentede lå 50-70.000 kroner højere end RobinHus. Derefter var det den gode behandling af RobinHus-mægleren samt det ukomplicerede ved konceptet.


Rart selv at vise frem
03. oktober 2012
Det har været rart selv at fremvise boligen, på den måde har vi bedre kunne understrege detaljer ved boligen, som vi har været glade for og stolte af. Vi har haft en behagelig dialog med alle de interesserede købere vi har fremvist for. Desuden har vi både hund og katte, hvilket ville have gjort det besværligt for en ejendomsmægler at fremvise. Vi havde et fint samarbejde med vores RobinHus-mægler, han har altid svaret på telefonopkald, eller ringet tilbage kort tid efter. Vores salgsforløb har været tilfredsstillende og vi har været meget glade for at man selv kunne vise boligen frem og så selvfølgelig prisen. Derudover synes jeg, at jeres Salgsopstilling er mere overskuelige end hos flere andre mæglere.
Fungerede rigtig godt
02. oktober 2012
Jeg havde et fint samarbejde med min RobinHus-mægler, og samtidig er jeg godt tilfreds med RobinHus Kundeservice, der efter min mening fungerede rigtig godt! Selve salgsforløbet gik hurtigt og godt. Det var lidt svært selv at vise boligen frem de første par gange, men det var også dejligt selv at kunne fortælle om sin lejlighed.
Det bedste ved RobinHus er, at man spare penge i forhold til, hvis man havde benyttet en traditionel ejendomsmægler. Jeg sparede selv ca. 40.000 kroner.
Super nem hjemmeside
01. oktober 2012

Vi fik god hjælp fra RobinHus.dk i opstartsperioden. Super nem hjemmeside samt meget fin orientering via mail om statistik og
interesserede købere. Vi fik flere henvendelser via opslag i lokalmiljøet - det var nemt at gå til, da vi bare skulle printe opslaget ud direkte fra hjemmesiden. Vi har haft 3 fremvisninger i alt og det sidste mundede ud i et salg. Boligen var til salg i ca. 2 mdr. hvorefter vi i fællesskab
med bestyrelsen i andelsforeningen og køber indgik salgsaftale. Der har ikke været nedslag i prisen og besparelsen var på ca 65.000,- i forhold til en almindelig ejendomsmægler, som ikke skelner mellem ejerboliger og andelsboliger i sin pris.
Sparet 230.000 kroner!
29. september 2012

For mig fungerede RobinHus.dk rigtig fint. Systemet gjorde det jeg ville have det til og det var fedt med den detaljerede statistik. Jeg fremviste til omkring 10 interesserede købere i løbet af de ca. 80 dage boligen var til salg.
Før jeg valgte RobinHus.dk, snakkede jeg med en traditionel mægler og han satte prisen 200.000 kroner lavere end jeg selv har fået solgt boligen for! Af den grund har jeg nok haft en besparelse på omkring 230.000 kroner ved at bruge RobinHus.dk. Jeg valgte at benytte RobinHus afslutningspakke, og jeg var meget tilfreds med RobinHus-mægleren Anne-Marie Eybye, som har klaret salget på meget kort tidsfrist og som har holdt mig opdateret hele vejen igennem.
Nemt og ligetil
29. september 2012
Det har været nemt og ligetil at anvende RobinHus.dk. Statistikken giver et godt overblik og det er sjovt at følge med i, hvor mange der kigger på boligen. Oprettelsen af boligannoncen klarede vi også selv ret nemt.
Fastsættelse af pris, samt indsamling af dokumenter, var for vores vedkommende meget hurtigt overstået, eftersom det er en andelsbolig i en andelsforening med styr på alt hvad der skal gøres i forbindelse med et salg. Boligen blev solgt efter kun 16 dage, så vi nåede ikke at benytte os af åbent hus. Vi fik 1 køberhenvendelse og havde 2 fremvisninger til den samme køber, der også endte med at købe boligen, det gik rigtig fint. Vi valgte RobinHus.dk for at spare penge på salær til ejendomsmægler, så vi har nok en besparelse på ca. 30.000 kr.Godt koncept og god indflydelse
28. september 2012
Salgsforløbet har været fint og det har været som jeg selv gerne har villet have det. Kontakt, samarbejde og nye tiltag har jeg selv haft indflydelse på omfanget af, hvilket betyder meget og jeg har samtidig fået den hjælp og service jeg har haft brug for i hele forløbet. Det hele har fungeret i et samarbejde, som jeg selv har haft den indflydelse på jeg ønskede. Jeg var desuden mægtig glad for de ugentlige mails om "kiggertal" samt listen med folk der havde trukket opstilling ud, som jeg modtog fra RobinHus Kundeservice. Det bedste for mig, var muligheden for selv at lave aftaler om at fremvise boligen og kontakten med de potentielle købere. Det har været optimalt selv at vise boligen frem og det har været en meget væsentlig grund til, at jeg fra starten valgte RobinHus.

Hurtigt salg, stor besparelse og stor hjælpsomhed
27. september 2012
Salgsforløbet har været let og enkelt og jeg har fået god vejledning fra min RobinHus-mægler Anne-Marie Eybye. Vi har haft et utroligt nemt samarbejde og hun har være meget hjælpsom. Det jeg har oplevet af RobinHus Kundeservice var også meget tilfredsstillende, men huset blev solgt meget hurtigt, så det var ikke så meget jeg fik brug for dem. Jeg fandt ikke noget problem i selv at vise boligen frem. Det var faktisk sjovt at kunne berette om de mange detaljer der er ved boligen. Jeg havde en endelig besparelse på 50.000 kroner, så alt i alt kan mit salg summeres op til: Hurtigt salg, stor besparelse og stor hjælpsomhed. Et stort 10 ud af 10 herfra.
Hurtigt og let!
27. september 2012
Jeg har fået en fin service af RobinHus Kundeservice på både mail og telefon og samarbejdet med min RobinHus-mægler har fungeret rigtig fint. Hele salgsforløbet var hurtigt og let og det var fuldstændig problemfrit selv at vise boligen frem.
Professionel og hurtig respons
27. september 2012
Det var fint og nemt selv at vise boligen frem, man kan selv fortælle om fordele og ulemper ved boligen. Vi havde desuden et perfekt samarbejde med vores RobinHus-mægler, Niels Thorsen. Han gør et rigtig godt arbejde og man får rigtig hurtig respons, samtidig har han været meget professionel.
God vejledning og støtte
27. september 2012
Det har været sjovt og interessant selv at vise frem, på trods af, at vi ikke selv har boet i lejligheden. Vi fornemmede, at det havde en positiv indflydelse på de besøgende, at vi bød på knas og drikkelse. Jeg husker ikke om vi overhovedet har haft kontakt til RobinHus Kundeservice, men vi har haft et aldeles storartet samarbejde med vores RobinHus-mægler, Vi har følt os godt vejledt og støttet og der har været dejlig kort - eller slet ingen - ventetid på svar. Det har overordnet været et hurtigt og effektivt salgsforløb og det har været en oplevelse at være engageret i salget bl.a. ved fremvisningerne.
Upåklagelig kundeservice
26. september 2012
Det bedste ved RobinHus var prisen. At så mægleren var top klasse, var et stort bonus.
Min mand og vores RobinHus-mægler var i næsten daglig kontakt. Vores mægler har hele vejen igennem været top professionel , meget åben og meget nærværende, men først og fremmest lyttede hun til os! Der blev fulgt op på tingende prompte og vi fik gode råd til hvad vi skulle sige (og hvad vi ikke skulle sige) til fremvisningerne. Det var anderledes selv at vise frem, men det var også meget bedre. Vi kender jo selv boligen bedst.
Alt i alt har vi haft et rigtig godt salgsforløb med en besparelse på ca. 80.000 kroner.
Godt koncept
26. september 2012
RobinHus har et godt koncept. Tingene fungerer godt og fremvisningerne er en spændene udfordring. Salgsforløbet har for mig virket godt og grundigt. Jeg havde en god RobinHus-mægler, som jeg havde et godt samarbejde med og som gav en rigtig god service.
Hvis jeg skal sælge igen, vil jeg vælge RobinHus!
Tilstædeværende, opsøgende og rådgivende mægler
26. september 2012
Det bedste ved RobinHus er, at vi solgte vores lejlighed til prisen på kun tre uger, samtidig med at vi sparede i omegnen af 30.000 kroner. Det synes jeg er en god handel! Vores salgsforløb gik glimrende, det var fint selv at vise boligen frem. Det var meget rarere end at skulle sørge for ar være ude af huset hver gang. Vores RobinHus-mægler, Nikolaj, har været meget tilstedeværende, hurtig til at svare tilbage, opsøgende og rådgivende. Vi havde et super godt samarbejde og er godt tilfredse.

Venlig hjælp og stor besparelse
24. september 2012
RobinHus Kundeservice fungerede uden problemer, og jeg havde et supergodt samarbejde med min RobinHus-mægler, Jesper Blossfeld. For mig var det ikke noget problem i selv at vise boligen frem. Jeg synes, at det er en fordel, da jeg jo kender huset bedst.
Det bedste ved RobinHus er den venlige hjælp, som man får hele vejen igennem, og så besparelsen. Jeg sparede op imod 300.000 kroner på at vælge RobinHus i stedet for en traditionel ejendomsmægler. Overordnet synes jeg, at hele salgsforløbet gik godt, jeg har i hvert fald ikke noget at klage over og jeg anbefaler også RobinHus til alle der vil sælge en bolig!
Mere for pengene
24. september 2012
Gennem RobinHus fik man indblik i hvor stor interessen var for ens bolig, samt hvem der var interesseret i den, idet man selv viser frem - det var RIGTIG godt. Det gør det nemmere at forstå hvis mægleren anbefaler, at man f.eks. skal gå ned i pris. Det kan nogle gange virke som om andre mægler bare prøver at få ens bolig til salg, for kort tid efter at sige, at man skal sætte prisen ned. Man får meget mere for pengene end hos en traditionel ejendomsmægler og det fungerer desuden super godt med hele online delen, hvor man selv kan følge med og styre Åbent Hus m.m.
Salgsforløbet forløb nemt og smertefrit og jeg havde god kontakt med min RobinHus-mægler, som også gav mig en god, løbende opfølgning. Vi havde et rigtig godt samarbejde og det har samtidig været fint selv at kunne styr hvornår fremvisninger og Åbent Hus skulle ligge.
Let og smertefrit
23. september 2012
Vores hus blev solgt på omkring 14 dage, så det kunne ikke gøres meget bedre. Vores samarbejde med RobinHus-mægleren fungerede super godt og jeg synes virkelig at RobinHus Kundeservice hat informeret og opdateret os godt via mail. Vi har fået at vide hver gang der har været potentielle købere inde og kigge på salgsopstillingen for huset. Vi sparede omkring 100.000 ved at vælge RobinHus i stedet for en traditionel ejendomsmægler og vores salgsforløb gik samtidig let og smertefrit!
Informativ mægler
23. september 2012
Mit samarbejde med min RobinHus-mægler, Lene Meraj, har været rigtigt godt. Hun var der hele tiden og jeg har på intet tidspunkt følt mig alene, jeg fik slet ikke behov for at kontakte kundeservice. Samtidig har hun været meget informativ og hun har troet på det hele tiden, selvom der var lidt udfordringer på vejen. Jeg savner ikke noget ved min RobinHus-mægler. Oven i det hele fik jeg solgt på en måned, så jeg har været yderst tilfreds med mit salgsforløb, jeg har på intet tidspunkt manglet noget.
Meget tilfreds
21. september 2012
Jeg synes, at der er blevet arbejdet godt for mit salg, hvilket har været meget tilfredsstillende. Også samarbejdet med min RobinHus-mæglrt har fungeret fint og tilfredsstillende. Jeg har ikke brugt RobinHus Kundeservice så meget, men de få gange behovet for hjælp har været der, har jeg, også her, været godt tilfreds. Det har været virkelig rart selv at vise boligen frem og lige umiddelbart har jeg da også sparet mellem 20.000 og 30.000 kroner på salæret...
Solgt på 1 måned
20. september 2012

Vi valgte RobinHus for at spare penge på salæret og vi mente desuden, at vi selv kunne fremvise boligen bedre end en
"fremmed" mægler. Boligen var kun til salg i ca. 1 måned og havde på den tid 3 henvendelser. Vi fandt køber efter kun 4 fremvisninger!


God guidning og hjælp
20. september 2012
Det bedste ved RobinHus er helt klart den økonomiske besparelse, set i forhold til andre mæglerkæder, som for os lå på omtrent 20-25.000 kroner. Vi var også meget positive over effektiviteten hos RobinHus da der først var potentielle købere og vi havde et rigtig fint samarbejde med vores RobinHus-mægler, især i selv salgsfasen. Vi har fået rigtig god guidning og hjælp angående hvorledes forløbet ville være samt hvilke dokumenter der skulle indhentes og sendes.
Nemt og bekvemt med billigt salær
20. september 2012
Hele forløbet har været nemt og bekvemt og salæret har været billigt. Det har været nemt selv at vise boligen frem og jeg tror, at de potentielle købere har været glade for, at det var ejeren selv der viste frem. Vi har også haft et godt samarbejde med vores RobinHus-mægler, Nikolaj og han har kontaktet os hver gang der var det mindste! Alt i alt et fint salgsforløb med en besparelse på lige godt 40.000 kroner.
Godt fokus og god fotograf
20. september 2012
Vi giver RobinHus 10 ud af 10. Salgsforløbet har været vældig godt og vi havde hele vejen igennem et samarbejde med vores RobinHus-mægler, der var helt i top. Ved at bruge RobinHus kunne vi spare penge, men det hele gik stadig tjept og effektivt. Vi anslår at have sparet 50-60 % på vores boligsalg. Vi har brugt RobinHus før for 3 år siden, og RobinHus har bare bedre fokus og en bedre fotograf end de traditionelle ejendomsmæglere. Alt ser bare finere ud hos RobinHus!
Godt med kontakt til de potentielle købere
20. september 2012
RobinHus Kundeservice har fungeret hurtigt og upåklageligt og min RobinHus-mægler og jeg har haft et problemfrit samarbejde i en god atmosfære. Det bedste ved RobinHus er dog den økonomiske besparelse, jeg sparede ca. 30-40 % på mit boligsalg. Derudover var det også rigtig rart, at man selv var i kontakt med de potentielle købere .
God kontakt
20. september 2012
Vi har været meget tilfredse med RobinHus! Salgsforløbet har været godt og der har været god kontakt mellem vores RobinHus-mægler, Arne, og os. Vi har haft et rigtig fint samarbejde med Arne og han har været hurtig til at svare, hvis vi har henvendt os. Vi var også meget tilfredse med RobinHus Kundeservice og besparelsen på 20-30.000 kroner er da også værd at tage med.
Solgt på 21 dage!
19. september 2012
Jeg havde en køber efter kun 21 dage, så det hele gik meget hurtigt! Jeg havde dog alligevel et rigtig fint samarbejde med min RobinHus-mægler. Han er en meget behagelig person og han har kunnet svare på de ting jeg havde brug for at vide. Jeg sparede omkring 20.000 kroner ved at vælge RobinHus, så er bestemt tilfreds med prisen!
Professionelt, kompetent og med en behagelig stil
19. september 2012
Salgsforløbet har været perfekt fra start. Professionelt, kompetent og med en personlig behagelig stil, som skabte kontakt fra første møde. Vores RobinHus-mægler Pernille Holmsted har været en enestående problemknuser, vi havde et perfekt samarbejde. Alt kom på plads til tiden og et boligsalg på kun 9 dage var herligt. Vi har mødt 3 mæglere i forbindelse med dette salget og af dem var RobinsHus-mægleren helt i top. Hun har været helt professionel og meget venlig. Hun har klaret både små og store problemer og man kunne altid få fat i hende.
Der var ingen problemer med fremvisningen. Vi fik nogle rigtig gode instruktioner, og med den rette istandsættelse til fremvisning gik det glat. Lejligheden var tom, og vi fik afhøvlet gulvene og fik malet dele af væggene. Men det vigtigste var nok den professionelle fotografering, som Pernille Holmsted anbefalede os, godt det ikke blev sparet. Det var en rigtig pæn lejlighed at se på på Boligsiden!
Det er godt, at RobinHus har den gode pris og gennemsigtighed. Jeg kan kun anbefale det til andre!
Supergodt samarbejde
19. september 2012
RobinHus spiller 100 % som det er nu! Jeg havde et professionelt og utrolig smidigt salgsforløb, med en RobinHus-mægler der har været en super sparringspartner, meget professionel og venlig i alle faser. Jeg har været yderst tilfreds med RobinHus Kundeservice og meget glad for simpliciteten i prisstrukturen og det faktum, at man selv havde meget at skulle have sagt i salgsprocessen. Jeg tænker, at ingen ejendomsmægler kender huset så godt som jeg gør, så det var helt fint selv at vise frem. Det gav også en god føling med selve processen
Nemt, overskueligt og biligt
18. september 2012
Jeg har været meget tilfreds med at bruge RobinHus.dk. Det har været nemt, overskueligt og biligt at oprette og opdatere boligannoncen, og jeg har været glad for mails med statistik over antal besøgende på annoncen. Alt har fungeret upåklageligt.
Markedsføringen er også gået fint.For mig har det ikke været nødvendigt med avisindrykninger, opslag i lokalmiljøet, åbent hus etc. Annoncen har været aktiv på RobinHus.dk i ca. 1½ måned, men køberen blev egentlig fundet på kun 22 dage.

Udmærket samarbejde, meget tilfreds
18. september 2012
Det bedste ved RobinHus har været, at vores RobinHus-mægler har haft kendskab til lejlighederne og området fra tidligere salg. Desuden har hun været god til at følge op på interesserede købere og hun har givet godt tips om hvem vi kunne satse på. Vores samarbejde har været udmærket og foreningens administrator har også været godt tilfreds. RobinHus Kundeservice har jeg også været meget tilfreds med og det var helt okay selv at vise boligen frem!
Det kunne ikke være bedre
17. september 2012
Mit salgsforløb kunne ikke være bedre. Jeg kan kun rose RobinHus for et godt koncept og en god website. Det bedste er, at man får mulighed for at bidrage ved salget i form af fremvisninger og kontakten til de interesserede købere, samt adgangen til egen side på hjemmesiden. Jeg har kun haft kontakt til min RobinHus-mægler Lene Meraj, og det har kun været positivt. Vi fandt en god måde at tale om tingene på og var enige om prisen fra start af. Hun er hurtig til at besvare mails og er en god forhandler når det kommer til potentielle købere. Quick respons er absolut et plus. Det var lærerigt selv at vise frem, det var faktisk en fornøjelse.
God hjælp fra RobinHus Kundeservice
17. september 2012
Vi syntes, at det har været helt fint selv at vise boligen frem, man kan give lidt flere historier med. Vi fik god hjælp fra RobinHus Kundeservice, der hurtigt kunne finde en løsning til problemet. Det bedste ved RobinHus er dog besparelsen!
Ingen grimme overraskelser
15. september 2012
For mig har der ikke været nogen "grimme" overraskelser undervejs i salgsforløbet, og min RobinHus-mægler var yderst kompetent. Kontakten til min RobinHus-mægler har været yderst tilfredsstillende og samarbejdet har været ubeklageligt, hun har været serviceminded hele vejen igennem! Det har været super selv at kunne vise lejligheden frem og svare på alle spørgsmål, både om ejendommen og ombygningen i min lejlighed. Det er hårdt arbejde med fremvisninger hver weekend over flere måneder, men det giver virkelig pote til sidst.
Upåklageligt samarbejde og fint salgsforløb
14. september 2012
Det glæder mig hver gang der er nogle friske ideer, som bliver realiseret. Det er med til at skubbe til gamle opfattelser og fordomme.
Et enkelt koncept - minimalistisk kontorudgift - dygtige medarbejdere. Hvor svært kan det være?

Jeg havde et rigtig fint salgsforløb og et upåklageligt samarbejde med min RobinHus-mægler, som gav mig god vejledning, orientering og belysning af markedet, med de trends og udsigter der har ændret sig hele tiden. RobinHus-mægleren gav desuden også en rigtig god vurdering. På en skala fra 1 - 10 må jeg give min RobinHus-mægler 11!
Det har for mig været OK selv at vise boligen frem. Som bygningssnedker har jeg selv holdt huset i god standard og er derfor også den der ved mest om det.
Meget personlighed og god hjælp
14. september 2012
Mit salgsforløb har været super godt. Både min RobinHus-mægler og RobinHus Kundeservice har været til et stort 10-tal! Det bedste ved RobinHus var personligheden og at man altid kunne ringe efter hjælp, og oven i det er prisen lav. Jeg sparede selv 30.000 kroner og det var helt fint selv at vise lejligheden frem. Der var ingen problemer ved det. Jeg tror, at folk har mere telid til den der bor i lejligheden, frem for en mægler, der ikke har sat nok tid af og ikke ved noget om lejligheden. Overordnet ville jeg give RobinHus 10 ud af 10!
Særdeles fænomenal arbejdsdeling
13. september 2012
Overordnet set gik salgsforløbet nemt og gnidningsfrit. Min RobinHus-mægler, Linda Larsen, var god til at forstå mine behov, og arbejdsdelingen i processen var særdeles fænomenal. Vi havde et rigtig fint samarbejde og hun var, som jeg selv, straight-to-the-point og det var en stor fornøjelse. Hun var desuden god til at fornemme, hvis jeg var ved at sige ting til mulige købere i salgsprocessen, som det var bedre at hun tog sig af (fordi hun havde mere forstand på det end jeg selv).
RobinHus Kundeservice havde god responstid og jeg fik fyldestgørende svar, så dem er jeg 100% tilfreds med.
Selv at vise boligen frem, fungerede rigtig godt. Selvom RobinHus har gode ejendomsmæglere ansat, tror jeg alligevel det har været en stor fordel, at jeg selv fik lov at vise boligen frem. Jeg kender beboerne, ejendommen, historien om foreningen og området bedre end man kan læse sig til i en række årsregnskaber og derfor fungerede det fremragende.
Det bedste ved RobinHus vil jeg siger er arbejdsfordelingen, hvor man selv viser frem, mæglerens gode råd, eksempelvis ift. at jeg ikke behøves at spilde tid på at male min lejlighed, samt den gode og præcise rådgivning. Jeg synes at RobinHus fungerede rigtig godt.

Godt selv at vise boligen frem
13. september 2012
Jeg synes, at salgsforløbet har været godt og jeg har især været glad for samarbejdet med min RobinHus-mægler, som fungerede rigtig godt. Hun har været behjælpelig med alle mine spørgsmål og har været samarbejdsvillig i forhold til de ting der har været at forhandle om. Selvom jeg har haft mest kontakt med mægleren, har RobinHus Kundeservice også været hjælpsomme.

Jeg har desuden været rigtig glad for selv at vise boligen frem! På den måde har jeg selv kunnet have kontrol over hvornår det har passet at fremvise og har kunnet sørge for, at boligen var præsentabel da jeg selv har vidste hvornår den skulle fremvises. Det bedste ved at sælge gennem RobinHus har været prisen, men derudover har det været godt selv at kunne fremvise boligen.Perfekt med salg over internettet
12. september 2012
Jeg har været yderst tilfreds med mit salgsforløb gennem RobinHus. Det har fungeret perfekt med salg over internettet og der har været rigtig god kommunikation. Prisen er meget fornuftig og jeg oplevede alle som meget professionelle. Vores RobinHus-mægler var meget seriøs og oprindelig, han vendte altid tilbage hvis jeg havde lagt en besked og svarede altid hurtigt på mail, jeg vil helt sikkert vælge ham igen, hvis jeg får brug for det. RobinHus Kundeservice har været meget aktive og alt har fungeret som det skulle. Jeg kan ikke se hvordan man kunne gøre mere end der blev gjort!Meget hjælpesom og serviceorienteret mægler
12. september 2012
Det var spændende og lærerigt selv at vise boligen frem og det var rart at kunne udnytte mit kendskab til huset og selv at have kontakten med køberne. Min RobinHus-mægler og jeg havde et meget fint samarbejde. Min mægler, Arne Beck, har været meget hjælpsom og service orienteret med alle detaljer.
Jeg har haft et tilfredsstillende salgsforløb og har i alt sparet ca. 85.000 kroner på mit boligsalg.
Rigtig fint samarbejde
12. september 2012
Samarbejdet med vores RobinHus-mægler, Jeanne Sørensen, fungerede rigtig fint. Vi var især glade for, at Jeanne kunne gå ind til sidst og lukke handelen. vi blev presset mere og mere af køber og det var derfor rigtig rart, at Jeanne tog over. Hun anbefalede os at fastholde prisen og vi solgte også til prisen til sidst.
Vi har også været rigtig glade for den fotograf vi fandt gennem RobinHus. Han var ude at fotografere en dag med solskin, så billederne blev rigtig gode.
For os gav det god mening at sælge gennem RobinHus, hvor vi selv viste frem, idet vores hus var en del af et andelsbofællesskab, med meget store arealer og herlighedsværdier, som det var svært, for en mægler at vise til eventuelle købere.
Sparet 50-60.000 kroner!
11. september 2012
RobinHus er godt i sin helhed. Jeg har solgt gennem RobinHus to gange og det er gået rigtig fint begge gange. Jeg har bl.a. været meget tilfreds med RobinHus Kundeservice og samarbejdet med min RobinHus-mægler, som har fungeret virkelig godt, han gav mig gode og rettidige tilbagemeldinger under salgsforløbet.
Jeg har desuden fået gode tilbagemeldinger fra de interesserede købere efter fremvisningerne, så jeg syntes, at det har været helt fint selv at vise boligen frem. Jeg anslår at have sparet ca. 50-60.000 kroner på mit boligsalg, ved at bruge RobinHus og jeg har allerede anbefalet RobinHus til to vennepar!
Godt koncept, god kombination
11. september 2012
Det bedste ved RobinHus er det gode koncept ved selv at vise frem og derved spare penge, vi har sparet ca. 70.000 kroner. Det er en god kombination, der levede op til vores forventninger.
Vi har haft 4-7 par ved de fleste Åbne Huse, og de potentielle købere har netop bemærket, at det var rart, at der var nogen, der kendte huset! Samarbejdet med vores RobinHus-mægler har desuden været helt perfekt, hun har bestemt arbejdet for sagen og hun har fulgt op på henvendelser.
Meget kompetent og dygtig.
11. september 2012
Det har været super selv at vise boligen frem. Da min mand er handicappet var det dejligt, at vi ikke skulle ud af boligen til fremvisningerne. Desuden har eventuelle købere været meget glade for, at vi selv viste frem, da de derved kunne spørge om detaljer vedrørende boligen.
RobinHus Kundeservice har været udmærket, de få gange vi havde brug for det, og samarbejdet med vores RobinHus-mægler, Annette Schat-Holm, har været fantastisk fint!. Annette har altid været der, når vi havde brug for hende og hun har været fantastisk til at komme med nye ideer og måder til at fremme salget på. Hun er meget kompetent og dygtig.
Hurtigt og ukompliceret
11. september 2012
Jeg har haft et hurtigt og ukompliceret salgsforløb. Samarbejdet med RobinHus-mæglerne har fungeret godt, og de overlappede hinanden fint. RobinHus Kundeservice har jeg været meget tilfreds med, det er meget få gange, at jeg har ringet uden held! Det har desuden været rigtig godt selv at vise boligen frem, det var dejligt ikke at skulle rydde fuldstændig op hver morgen. Det bedste ved RobinHus var dog, at jeg sparede 20.000 kroner på mit boligsalg!
Kompetent og imødekommende!
11. september 2012
Jeg har været glad for, selv at vise min bolig frem, det er den eneste rigtige måde at fordele salgsforløbet på! RobinHus tilbyder gode muligheder, som f.eks. boligstyling, jeg havde ikke selv brug for det, men syntes, at det er en glimrende mulighed!
Mit salgsforløb har været tæt ved perfekt, under hele forløbet var min RobinHus-mægler, Anne-Marie Eyebye, effektiv og vores samarbejde har været positivt. Anne-Marie har været yderst kompetent og imødekommende! RobinHus Kundeservice har også været perfekt, de få gange jeg havde brug for kundeservice.
Lejligheden blev solgt på kun 2 måneder, til den pris jeg selv havde satset på. Jeg endte med at spare 40.000 kroner på mit boligsalg!
Dygtig, lydhør og pligtopfyldende mægler
11. september 2012
Mit salgsforløb har forløbet som jeg havde håbet, glimrende. Der var meget tæt kommunikation mellem mig og min RobinHus-mægler, Lene Meraj, gennem hele forløbet. Vores samarbejde har været som en drøm, Lene er dygtig, lydhør, pligtopfyldende ud over alle grænser og et dejligt menneske. Lene og jeg blev enige om en salgsstrategi, som vi fulgte, og alt gik som vi havde ønsket!
Det har været fint selv at vise boligen frem og jeg har sparet ca. 40.000 kroner på mit boligsalg, men det bedste ved RobinHus har været mit samarbejde med Lene Meraj!
Super service
11. september 2012
Salgsforløbet var rigtig godt. Vores RobinHus-mægler, Pernille Ulrich Holmsted var super god til at fortælle os hvad det næste skridt i processen var. Hun var også rigtig god til at følge op på samtaler, samt at indhente diverse oplysninger. Vi følte os i gode hænder. Vi kunne altid ringe eller sende en SMS eller email til Pernille og vi fik altid hurtigt svar. Tonen var altid god og hjælpsom og det virkede betryggende. Vi fik kontakt til RobinHus-mægleren gennem nettet, vi indtastede vores oplysninger og blev ringet op inden for 20 minutter!
Der var ingen problemer med selv at vise frem og svare på spørgsmål fra interesserede købere. Var der noget vi ikke kunne svare på, henviste vi bare til Pernille, som klarede det hele. Det kunne dog i begyndelsen godt være lidt underligt at vise sit hjem frem for fremmede mennesker, men det kom vi os meget hurtigt over. Vi benyttede os af en fotograf som RobinHus anbefalede og det fik meget gode billeder ud af.
Det har været rart at vide, at ALT det praktiske blev der taget hånd om. Vi skulle ikke løfte en finger når det kom til svære økonomiske spørgsmål eller lign. Vi skulle underskrive en salgsaftale så blev alt andet klaret for os!
Effektiv og kvalificeret
06. september 2012
Jeg synes, at RobinHus konceptet er godt. Fremvisningerne er noget man sagtens kan klare selv, på trods af det kaos der opstod, da 50 mennesker kom til Åbent Hus :) Dog ville fremskaffelsen af diverse dokumenter være meget tidskrævende for os, jeg kan kun sige at Britt Ahlefeldt Engel gjorde et rigtigt godt stykke arbejde. Vores RobinHus-mægler var fantastisk, der blev fulgt op på alt lynhurtigt, hun var meget effektiv og kvalificeret. Hun var endda aktiv kl 10 om aftenen! Vi sparede omkring 120.000 kroner ved at vælge RobinHus i stedet for en traditionel ejendomsmægler, så vi er tilfredse.
Fungerer ganske fint
05. september 2012
Vi har fået en helt i top rådgivning af vores RobinHus-mægler. Hun gav god, hurtig respons og vi havde et rigtig godt samarbejde, med en god, ligefrem dialog hele vejen igennem om blandt andet markedet og de udfordringer der har været. Det var helt OK selv at vise boligen frem. Vi blev briefet godt inden, så det var ganske ligetil. Vi kunne faktisk godt lide at stå for noget af salget selv og lejligheden som vi repræsenterede havde ikke så stor en værdi, så den besparelse vi har haft, på 35.000 kroner, har betydet meget i procent på vores tal. På trods af det hårde marked har vores salgsforløb været fint, RobinHus fungere ganske fint som det er!

Stor besparelse
05. september 2012
Da først min RobinHus-mægler, Arne Lindevig, tog over gik det godt. Vores samarbejde var udmærket og de direkte mails jeg fik fra ham var 100 %. Det bedste ved RobinHus er helt sikkert besparelsen på 50.000 kroner, men det var nu heller ikke noget problem selv at vise boligen frem.
Effektivt og fleksibelt koncept
05. september 2012
For mig har det alt i alt været et godt salgsforløb, med en besparelse på 35.000-40.000 kroner! Jeg havde en meget venlig og empatisk RobinHus-mægler, og noget af det bedste ved RobinHus er da også prisen på salæret. derudover er jeg også meget tilfreds med opsætningen på hjemmesiden, der er både indbydende og overskuelig.
RobinHus Kundeservice kan jeg heller ikke klage over. Jeg fornemmede et effektivt og fleksibelt koncept.
God, hurtig og professionel service
31. august 2012
Det bedste ved RobinHus er blandingen af det billige salær, den gode service og det hurtige salg. På en skala fra 1-10 er RobinHus helt klart en 10'er, jeg fik god, hurtig og professionel service og alt forløb som det skulle. Lejligheden blev solgt på en måned, så det var kort og godt. Jeg kender lejligheden bedre end ejendomsmægleren, så det var rigtig godt selv at vise den frem. Jeg havde et rigtig godt samarbejde med min mægler. Vi talte i telefon et par gange og alting gik stærkt og uden problemer.
Super selv at vise sin bolig frem
31. august 2012
Det er super selv at vise sin bolig frem. Jeg synes, at det er rigtig godt, at man som sælger selv hat mulighed for at fortælle "historien" om boligen, samt nærområdet osv. Jeg tror, at det giver mere tryghed hos evt. købere. RobinHus Kundeservice fik jeg en rigtig god og venlig betjening og service af. Det er dejligt at man føler, at der bliver taget hånd om tingene. Jeg tror at jeg har sparet omkring 30-40 % på mit boligsalg gennem RobinHus og det synes jeg er en stor fordel!
Overskueligt, hurtigt og professionelt!
31. august 2012
At sælge gennem RobinHus har været overskueligt, hurtigt og professionelt! Min RobinHus-mægler var nem at få fat i og hun vendte hurtigt tilbage med svar på spørgsmål osv. Det hele var enkelt og billigt.
Fantastisk koncept
31. august 2012
Samarbejdet med min RobinHus-mægler, Britt, var super godt! Britt gjorde sig virkelig umage for at hjælpe mig, både under hele salgsforløbet og efter boligen var solgt, og jeg skulle finde et nyt sted at bo. Desuden synes jeg, at det handlede om en ærlig handel, køber blev blandt andet gjort opmærksom på nogle små problemer der var i lejligheden og ingen blev snydt. Britt svarede altid med det samme og jeg var, pga. mail-kontakten, med til alle forhandlinger.
Jeg følte mig fuldstændig tryk og opmuntret gennem hele salgsforløbet, det er et fantastisk koncept og jeg vil selv bruge RobinHus igen, hvis det bliver nødvendigt.
Informativt og positivt
27. august 2012
Jeg blev rigtig positivt overrasket over den gode service, til en billig pris. Jeg har haft en fantastisk mægler, som jeg har haft et rigtig godt samarbejde med. Især tilsidst i handelen var mægleren en kæmpe støtte. Hun var altid venlig i kontakten, både på telefon og mail. Salgsforløbet har været informativt og positivt, jeg har været rigtig glad for internet muligheden, hvor jeg selv har kunnet følge salget og har set evt. købere m.m. Det gik rigtig godt med selv at vise boligen frem, jeg føler at vi på den måde har kunnet bringe fordelene ved lejligheden mere frem. I alt har jeg sparet omkring 35.000 kroner på mit boligsalg, i forhols til hvad jeg havde brugt, hvis jeg havde solgt via en traditionel ejendomsmægler.
Meget tilfredsstillende
27. august 2012
Vi har været rigtig godt tilfredse med RobinHus. Vi har før solgt hus gennem en traditionel ejendomsmægler, hvor de gerne ville have at vi var tilstede, for at besvare spørgsmål, så vi syntes, at vi lige så godt selv kunne stå for det. Vi havde et rigtig godt samarbejde med vores RobinHus-mægler, og vi har også været godt tilfedse med RobinHus Kundeservice og det har hele vejen igennem været et meget tilfredstillende salgsforløb med en besparelse på ca. 30 %, sammenlignet med et salg via en traditionel ejendomsmægler.
Super godt samarbejde
24. august 2012
Det var rart, at man selv kunne gøre lidt og derved spare en masse! Vi har været rigtig tilfredse med RobinHus Kundeservice og samarbejdet med vores RobinHus-mægler har fungeret super godt! Hun har været en rigtig god støtte, især når det er første gang vi har skulle sælge.
Positivt selv at vise frem
24. august 2012
Jeg har kun været tilfreds med RobinHus. Til trods for krisen er mit salgsforløb gået over alt forventning. Det har været positivt selv at vise boligen frem og RobinHus Kundeservice har været perfekte til at hjælpe. Min RobinHus-mægler, Arne Lindevig, har hele tiden stået parat til at hjælpe og ved at benytte RobinHus har jeg sparet ca. 50 % på mit boligsalg, sammenlignet med hvad jeg skulle have betalt, hvis jeg havde benyttet en traditionel mægler. Hele konceptet bag RobinHus er godt og jeg vil anbefale det til andre!
Klar og præcis kommunikation
24. august 2012
Det var fint selv at vise boligen frem, det gav det hele et personligt præg, og så kunne man lade mægleren håndtere henvendelser og pengerelaterede spørgsmål og sager. Vi havde et rigtig godt samarbejde med vores RobinHus-mægler, det var klar og præcis kommunikation og vi fik hele tiden information om næste skridt - også efter boligen var solgt. Alle aftaler blev overholdt til punkt og prikke.
Vi har også været meget tilfredse med RobinHus Kundeservice, hvor svartiden var meget kort og vi fik brugbare svar hver gang. Vi synes, at det er et rigtig godt pris-kvalitetsforhold, vi har selv sparet 50-55.000 kroner cirka.
Meget imødekommende mægler
24. august 2012
Hele vores salgsforløb har været rigtig godt. Vores RobinHus-mægler har været meget imødekommende og hun var altid klar hvis vi havde noget. Samtidig har vi været meget tilfredse med RobinHus Kundeservice og den meget hurtige service man får derigennem. Det bedste ved RobinHus er, at man får den hjælp man skal have og alligevel selv får lov til at vise sin bolig frem. Oveni det er RobinHus lige det billigere, vi har sparet mellem 40 og 50.000 kroner.
Nemt og gnidningsfrit
24. august 2012
En overskuelig arbejdsproces, gennem hele salgsforløbet, gjorde at jeg hele tiden var med. Det var bl.a. rart selv at vise boligen frem, så jeg kunne fortælle om min egen oplevelse af stedet og også kunne svare på alle nye spørgsmål, som interesserede måtte have på dagen. Jeg nød faktisk at stå for fremvisningerne. Det var også tydeligt på de besøgende, at de stolede på mig fremfor en mægler.
Jeg har været meget tilfreds med RobinHus Kundeservice, og samarbejdet med min RobinHus-mægler var nemt og gnidningsfrit. Hun har altid været til at få fat i og har været med hele vejen med råd og vejledning.
Det hele er gået hurtigt og effektivt og ud over en besparelse på 30.000 kroner, har jeg også sparet en masse tid.
Velforberedt mægler
24. august 2012
Min RobinHus-mægler, Peter Kjær, er altid sød og venlig og parat til at gøre det nødvendige. Han er velforberedt og med en orden helt i top. Vores samarbejde fungerede perfekt hele vejen igennem et super salgsforløb. RobinHus Kundeservice var jeg også meget tilfreds med og jeg så kun fordele i selv at vise boligen frem!
Perfekt samarbejde
21. august 2012
Vores salgsforløbet har været nemt og meget professionelt. Vi fik alle de oplysninger vi skulle bruge, blev coachet i fremvisning og fik f.eks. nye salgsopstillinger straks vi havde brug for det. Samarbejdet med vores RobinHus-mægler, Margit Hegner, har fungeret perfekt. Vi har følt at vi har fået minimum, hvad vi ville have fået hos en traditionel mægler, med den forskel at vi har haft 100% ejerskab over vores hjemmeside, hvor vi har kunnet ændre tekst, opslå åbent hus osv. Margit har været det hver gang vi har haft brug for hende. Meget hurtig til at svare, meget ansvarsbevidst og parat til at smide alt, da der var en købsaftale, der skulle skrives og underskrives i en fart. Vi har ikke haft så meget brug for RobinHus Kundeservice, men når vi havde, Fungerede det også perfekt og prompte. Det var ganske fint selv at vise boligen frem. Og så har vi jo selv styret tidspunkt, varighed, hvor ofte osv. Flere besøgende gav udtryk for, at de syntes det var en fordel, at vi selv viste frem, da vi jo kan svare på mest om vores bolig og området. Køberne var også rigtigt glade for, at de ved første besøg uden problemer kunne blive i 1 1/2 time og rigtigt suge rummene, haven og nabolaget til sig.

Det har været det bedste at vi selv styrede Åbent Hus og var klædt på til at gennemføre det uden en mægler. Derudover er det også værd at nævne hjemmesiden, RobinHus.dk, hvor man kan følge interessen og henvendelserne omkring ens bolig, samt prisen og servicen! Vi anslår at have sparet omkring 100.000 kroner, sammenlignet med salg via en traditionel mægler.
RobinHus er alt i alt BEDRE og MEGET BILLIGERE end traditionelle mæglere!

Helt upåklageligt
12. august 2012
Det bedste ved RobinHus er helt klart det billige salær, vi sparede omkring 50.000 kroner på vores boligsalg. Samtidig havde vi et upåklageligt samarbejde med vores RobinHus-mægler. Hele salgsforløbet gik super godt.
Trygt og uden problemer
09. august 2012
Jeg synes, at det er genialt, at man selv kan bestemme hvordan salget skal foregå, i forhold til en traditionel ejendomsmægler. Vores samarbejde med RobinHus-mægleren har fungeret rigtig fint. Hun har været god til at forklare forløbet og har svaret hurtigt på vores henvendelser. Det har været trygt, at hun har haft styr på tingene. Det samme gælder RobinHus-kundeservice, som vi har været yderst tilfredse med! De er meget venlige i telefonen og man får en hurtig ekspedition. Derudover har vi været glade for at blive mindet om salgsfremmende ideer. Salgsforløbet er alt i alt forløbet uden problemer. I starten var det lidt svært selv at vise boligen frem, men vi har kunnet svare på nogle af købers spørgsmål, som en ejendomsmægler ville have svært ved at svare på. Man kender jo selv sin bolig bedre end mægleren gør og vi oplevede, at det slet ikke var så svært at være aktiv selv. Vi har i alt sparet omkring 50 %, hvilket svare til 35.000 kr. på salæret.
Fantastisk med kontakt til købere
09. august 2012
Det bedste ved RobinHus har været kontakten til købere. Konceptet i selv-fremvisning er en virkelig god ting, da man har kommunikation med køber og ser hvilke mennesker der evt. skal bo i ens hjem. Vi fik mange gode tips og råd fra fotografen til indretning med mere, der gjorde boligen mere klar til fremvisning. Vi har også fået rigtig god service fra RobinHus Kundeservice, og da vi fik stjålet begge vores til-salg skilte, fik vi hurtigt sendt to nye. Alt i alt har vi haft et meget fint salgsforløb og det har være kort! Vi har sparet omkring 50.000 kroner, og da vi fik solgt til prisen, med et overskud på 100.000 kroner, var det slet ikke så skidt.
Fantastisk mægler
09. august 2012
Vi har haft et rigtig fint salgsforløb, hvor vi har brugt den samme mægler til to succesfulde boligsalg og et igangværende boligsalg. Vi følte os kompetent rådgivet, men ønskede samtidig egen styring med salget og det fik vi hos RobinHus. Vi har været ekstremt tilfredse med vores mægler, Peter Kjær, som var vores mægler både ved slag af ejerlejlighed og andelsrækkehus. Der har været meget sparring undervejs og vi følte altid at Peter arbejde hårdt på at gøre os tilfredse og rustede på vidensfronten. Hos RobinHus Kundeservice var de venlige og imødekommende og den af gangene vi valgte at benytte fotopakken, som RobinHus tilbyder, var den overraskende billig. Vi har ca. sparet 30.000 kroner pr. salg. Desuden har vi også den besparelse, at vi selv har valgt fremvisnings-tidspunktet, vi føler at vi har vundet fleksibilitet.
Det var desuden rart, at få mulighed for at fortælle detaljer om et hjem man havde været glad for, og på sin vis være med til at vælge de næste ejere. I vores egen boligsøgen har vi ofte oplevet ejendomsmæglere, der ikke kendte den ejendom de fremviste. Vi kunne svare på spørgsmålene hver gang.
Det bedste ved RobinHus er dog, at man selv kan vælge hvilke perioder salget skulle køres i højere gear, vi styrede selv prisudviklingen og fik kompetent rådgivning fra en yderst behagelig mægler.
Dejlig billigt
09. august 2012
Det bedste ved RobinHus er, at det er billigt at sælge gennem. Jeg har haft et godt samarbejde med min RobinHus-mægler, og han har svaret godt på mine spørgsmål. det var rigtig godt selv at vise boligen frem og jeg var glad for at spare ca. 50.000 kroner på mit boligsalg.
Ingen skjulte fiduser
09. august 2012
Det er nu anden gang jeg har anvendt RobinHus, og jeg vil bruge RobinHus igen hvis det bliver nødvendigt. Hele salgsforløbet har være professionelt og troværdigt og man føler, at det er skåret helt ind til kernen. Jeg har overhovedet ikke haft nogle problemer med selv at vise boligen frem og mit samarbejde med min RobinHus.mægler har også fungeret super professionelt. Det bedste ved RobunHus er den lave pris, jeg har sparet ca. 90.000 kroner på mit boligsalg, samt det at jeg selv fremviser boligen og den minimale mængde af papirnusseri! Hos RobinHus er der ingen skjulte fiduser og jeg ville helt sikker anbefale det til andre!
Glimrende salgsforløb
09. august 2012
Mit samarbejde med min RobinHus-mægler har, ligesom resten af RobinHus, fungeret professionelt og tilfredsstillende. Mægleren, Linda Larsen, var fin til at informere og hun var meget hjælpsom. Det har været rigtig fint selv at vise boligen frem og det har været rart at have føling med, hvem der kommer og kigger. Jeg har desuden kunnet fortælle meget mere, end en mægler ville kunne. Jeg har været meget glad for det relativt lave salær og har alt i alt haft et glimrende salgsforløb.
Sparet 50.000 kroner!
09. august 2012
Vi har rigtig glade for, at vi selv har kunnet bestemme farten. Vi er en familie på fire med hund og det hele skulle derfor passe ind i en travl kalender. For os skulle huset sælge på Åbent Hus, og det var derfor super at kunne holde Åbent Hus når det passede os, f.eks. hver anden søndag i to timer. Hos traditionelle mæglere har vi, over en periode på ni måneder, oplevet at der kun lå et Åbent Hus, som var på en torsdag fra 15.40-16.
Det har desuden været rigtig godt selv at vise boligen frem. Vi føler, at vi har kunnet bidrage positivt med oplysninger i og omkring boligen. RobinHus Kundeservice har vi været godt tilfredse med, der har været super respons pr. mail og vi har ikke haft brug for at benytte telefonen. Alt i alt har vi sparet ca. 50.000 kroner.
Meget professionelt
09. august 2012
Det bedste ved RobinHus er prisen, jeg har sparet hele 30.000 kroner på mit boligsalg. Det var intet problem selv at vise boligen frem og samarbejdet med min RobinHus-mægler har fungeret rigtig godt. Hele salgsforløbet har været meget professionelt.
Fortrinligt samarbejde
09. august 2012
Jeg har været meget tilfreds med RobinHus Kundeservice og samarbejdet med min RobinHus-mægler har fungeret fortrinligt! Jeg har hele vejen igennem følt mig trygt og respektfuldt behandlet. Jeg har fået god og grundig vejledning samt god information og støtte, som uerfaren på området har dette været rigtig rart. Det gik ganske fint selv at vise boligen frem. Det var ikke ubehageligt, men meget bedre end når en mægler viser frem. For køber er det en fordel, da jeg selv kan svare på diverse spørgsmål vedrørende huset og området samt naboer osv. selv.
Godt koncept
09. august 2012
Vores salgsforløb har været rigtig godt. Vi har hele tiden kunne følge med i hvad der skete, blandt andet ved hjælp af de mails RobinHus Kundeservice jævnligt har sendt ud. Det har været rart selv at kunne aftale hvornår huset skulle vises frem og det gjorde det meget nemmere, at vi ikke skulle forlade huset hver gang der var fremvisning. Det var godt selv at vise huset frem, vi kender det bedre end nogen mægler. Jeg kan heller ikke selv lide at komme ud og se et hus, med en mægler der ikke kender det. Vi har sparet ca. 40.000 kroner og det har været rigtig rart, at man ikke betaler for en masse dyr markedsføring til et mæglerfirma på byens bedste og dyreste adresse. Vi kan ikke komme i tanke om noget, der kunne gøres bedre. Det er anden gang vi bruger RobinHus og hvis vi skal sælge igen, bliver det også gennem RobinHus, det er et godt koncept: man får det man betaler for.
Yderst vellykket
09. august 2012
Mit slagsforløb har været yders vellykket. Min mægler får den højeste score, vi havde en perfekt "kemi". Jeg har følt mig meget tryg og velinformeret i et sprog som almindelige mennesker kan forstå. Jeg var også meget tilfreds med RobinHus Kundeservice og har i alt haft en besparelse på 30-40.000 kroner på mit boligsalg.
Godt materiale og godt koncept
09. august 2012
Det bedste ved RobinHus er den kontakt man har til de interesserede købere og at man selv bliver inddraget i salget. Det gør salgsforløbet til et rigtig godt engagement. Jeg fik god vejledning undervejs og rigtig god hjælp med markedsføring. Det har været super godt selv at fremvise boligen og kunne orientere eventuelle købere om huset og området, naboer m.v. RobinHus Kundeservice gav en super perfekt opfølgning på annoncen. De gav en rigtig god mail-rådgivning med tips og tricks.
Jeg synes, at der har været alt det der var brug for. Salgsopstillinger, skilte m.m. Der er virkelig tænkt og gennemarbejdet et godt materiale og koncept.
God og hurtig behandling
09. august 2012
Det bedste ved at sælge gennem RobinHus er helt klart prisen, konceptet fungerer selvom det er billigt! Man får rigtig god og hurtig behandling hos RobinHus Kundeservice og det er nogle meget behagelige personer der møder en. Også vores RobinHus-mægler har jeg været glad for. Vores samarbejde har fungeret rigtig godt og hun har været god til at vende tilbage ved tvivlsspørgsmål og har altid været til at fange på enten mail eller telefon.
Selve salgsforløbet har været alle tiders og der har været rigtig god kommunikation hele vejen igen. Det var en rigtig god løsning selv at vise boligen frem, jeg har nydt det og jeg har mødt mange nye mennesker, alle søde og rare. Alt i alt har jeg sparet 70.000 kroner på mit boligsalg ved at benytte RobinHus.
Nemt og intuitivt
07. august 2012
Det var nemt at oprette en annonce på RobinHus.dk og det var rart at man kunne se kladder af den inden den blev aktiveret, så alle kunne se den. Det har generelt være nemt og intuitivt at bruge og der var en god vurdering af værktøjerne. Min annonce lå på RobinHus.dk i 55 dage inden min bolig blev solgt, uden nedslag i prisen! I den periode fik jeg godt 11 hendvendelser fra intereserede købere og jeg viste min bolig frem 9 gange.
Nemt og lige til at anvende RobinHus.dk
07. august 2012
Det har været rigtig nemt og lige til at anvende RobinHus.dk. Det var nemt at oprette en annonce og det var godt beskrevet hvordan man gjorde. Desuden er det en rigtig fin service med til-salg skilt til vejen og statusmailen gør det nemt at følge med i udviklingen på min annonce.
Forberedelsen forløb uden problemer og jeg kunne blot ligge mine oplysninger ind i min annonce. Ud over til-salg skiltet, som jeg havde stående ved vejen, har jeg benyttet mig af de medfølgende salgsannoncer man kunne printe ud, hvilket er en utrolig fin service og noget jeg har været rigtig glad for ikke selv at skulle lave.

Selve salget er gået rigtig fint. Boligen har været på robinhus i cirka 3-4 mdr. vil jeg tro, så det er jo rigtig fint i disse tider og jeg er fuldtud tilfreds med salget. Der har været en stor besparelse ved blot at annoncere igennem Robinhus, kontra at bruge en traditionel ejendomsmægler. Jeg kan varmt anbefale andre benytte RobinHus.dk.

Solgt på under 24 timer
07. august 2012
Det har været meget nemt og brugervenligt at anvende RobinHus.dk. Jeg fik i alt 7 køberhenvendelser og jeg nåede at vise boligen frem 2 gange inden jeg havde en køber. Det tog under 24 timer at sælge boligen på RobinHus.dk!
Dejligt at kunne spare salæret
06. august 2012
Jeg syntes at det har været rigtig dejligt at kunne spare salæret. Det har fungeret meget godt, at man kunne udfylde og specificere efterhånden og kommunikationen med status og update på interesserede købere har også fungeret rigtig godt. Det har været et godt og effektivt forløb og især sidst i forløbet fik jeg rigtig mange henvendelser.
God og proffesionel markedsføring
05. august 2012
Jeg har tidligere haft lejligheden til salg hos en mægler i et halvt år, uden held. Hos RobinHus benyttede jeg mig kun af markedsføringen på nettet, hvor boligen blev set af mange. Jeg nåede i alt at vise lejligheden frem 11 gange inden jeg fik en køber. Det var nemt at gå til, blandt andet pga. de fine standardformularer. Det var alt i alt en særdeles god proces og en god og proffesionel markedsføring. Jeg vil klart anbefale RobinHus til andre!
Besparelse ca. 45.000 kr.!
04. august 2012
Det har været let og overskueligt at benytte RobinHus.dk og det har forløbet uden problemer og med et godt interface. For mig var det tilstrækkeligt at annoncere på nettet. På ca. to måneder har ca. 15.000 klikket på boligen og ca. 25 købere har downloadet et opslag. Vi fremviste selv boligen ca. 15 gange. Vi har i alt haft en bepsarelse på ca. 45.000 kr. ved at benytte RobinHus.dk!
Nemt og ligetil
02. august 2012
Det var meget nemt og ligetil at oprette en boligannonce på RobinHus.dk. Annoncen var meget proffesionel og ligetil, med mange detaljer til både køber og sælger.
Klart svar på spørgsmål via kundeservice
17. juli 2012
En sælger har udfyldt et spørgeskema ved afmelding af boligid: 58770:

Hvordan har det været at anvende RobinHus.dk:
nemt og med klart svar på spørgsmål via kundeservice
gode værktøjer til salgsopstilling, annonce mm

Hvordan er den forberedende fase af dit salg forløbet:
Meget brugbar vejledning og salgsprocessens faser

Hvordan er markedsføringen af din bolig foregået:
proannonce
1 fremvisning


Hvordan er den afsluttende del af salget forløbet:
Henvendelse fra køber efter 24 dage.
solgt direkte af sælger.

Det har været nemt at anvende RobinHus.dk og der har været nogle rigtig gode værktøjer til salgsopstillinger, annonen m.m. Der har desuden været meget brugbar vejledning om slagsprocessens faser og jeg har kunnet få klart svar på spørgsmål via kundeservice. 24 dage efter at annoncen blev aktiveret henvendte køber sig. Jeg nåede kun at vise boligen frem 1 gang!
Særdeles god service
17. juli 2012
Forberedelsen af min annonce forløb rigtig nemt og det endte med et fint resultat online! Jeg fremviste selv boligen, hvilket gik rigtig godt. Boligen blev solgt after ca. 3 måneder.

Det har været meget nemt at anvende RobinHus.dk og jeg har modtaget helt igennem gode oplysninger omkring statistik, etc. Endvidere har jeg, når jeg har haft brug for det, modtaget særdeles god service fra kundeservice.
Rigtig god forretning at have brugt RobinHus
15. juli 2012
Det har været aldeles fremragende at benytte RobinHus.dk, jeg har intet at udsætte! Det var en rigtig god forretning at have brugt RobinHus.
Boligen solgt på ca. 3,5 md
15. juli 2012
Det har været meget fint at anvende RobinHus.dk. Åbent hus-systemet har fungeret upåklageligt, og vi har været glade for at kunne følge med i
antallet af besøgende.Vi har i alt haft 3 åbent-hus arrangementer og derudover har vi haft 2 fremvisninger og vi solgte boligen på ca. 3,5 md.
Besparelse på 100.000 kr!
05. juli 2012
Oprettelsen af annoncen forløb uden problemer vha. anvisningerne der ligger på RobinHus.dk. Det hele var rigtig nemt og billigt. Vi havde i gennemsnit 1 henvendelse pr.uge og vi fremviste boligen ca. hver anden uge. Hele salgsforløbet har kostet os ca. 20.000 kr., hvilket svarer til at vi har sparet ca. 100.000 kr!
Super service
30. juni 2012
Oprettelse af annonce gik let og det har været meget nemt og enkelt at anvende RobinHus.dk. Det er et super salgsopstillingsværktøj der tilbydes og det er nemt og overskueligt at up-loade billeder og tekst til annoncen. Samtidig er det dejligt med den ugentlige statistik. Generelt super service!

Efter at have benyttet en traditionel mægler i en halvt år, uden held, oprettede vi en annonce på RobinHus.dk. Derefter gik der ca. to måneder inden vi havde en køber. Vi har været meget tilfredse med Robinhus og vil bruge det igen, hvis vi en dag skal sælge hus.
Fint og overskueligt
30. juni 2012
Den forberedende fase af mit salg var god og det var fint og overskueligt at anvende RobinHus.dk, og det er rart at man kan spare lidt. Den afsluttende del af salget forløb problemfrit med hjælp fra RobinHus.
Super nemt
28. juni 2012
Markedsføringen af min bolig gik helt fint. Det var meget nemt at anvende RobinHus.dk og det var super nemt at sætte annoncen op med bl.a. billeder. Boligen nåede kun at stå til salg i to måneder.
Solgt på 2 uger
27. juni 2012
Min bolig blev solgt efter ca. 2 uger på RobinHus.dk til den udbudte pris. Det hele har fungeret rigtig godt og jeg har fået solgt både min kærestes og min egen lejlighed let gennem RobinHus.dk. Oprettelsen af annoncen forløb godt. Det er smart at man kan lave annoncen klar inden man akriverer den. Jeg benyttede ikke anden markedsføring end det der følger med, men det fungerede fint. Jeg havde 4 fremvisninger den første uge og solgte lejligheden ugen efter.
Godt koncept og lave omkostninger
26. juni 2012
Mit salgsforløb har været lige efter bogen. Min RobinHus-mægler, Lene Meraj, var meget informativ og iderig og vores samarbejde har fungeret perfekt. Hun gav mig løbende feedback og information. RobinHus Kundeservice har også været meget tilfredsstillende og de har været hurtige til at svare på de henvendelser jeg har rettet til dem. Det bedste ved RobinHus var konceptet og de lave omkostninger. Jeg har sparet ca. 30.000 kroner og der var perfekt selv at vise boligen frem, da fremsvisningerne kunne planlægges fleksibelt.
Fint og nemt
24. juni 2012
Jeg har alene brugt PRO-annoncen og solgte boligen på ca. 3 måneder, hvori jeg havde ca. 10 fremvisninger. Det var fint at anvende RobinHus.dk og det var nemt at indstille informationerne på annoncen.
Problemfrit
23. juni 2012
At oprette en annonce på RobinHus.dk forløb helt problemfrit. Jeg benyttede mig af Åbent Hus og var rigtig glad for de ugentlige statistikker som jeg modtog pr. mail. Alt gennem RobinHus har kørt som perler på en snor!
Ganske nemt at oprette annonce
22. juni 2012
Det har været et godt forløb,og det var ganske nemt at oprette en annonce på RobinHus.dk. Jeg har især været glad for at hjemmesiden er så brugervenlig, og at jeg kunne ringe ind og få hjælp, så det blev endnu nemmere. Vi har desuden været glade for interessen fra forholdsvis mange potentielle købere.
Vi valgte RobinHus fordi vi ikke havde lyst til at betale adskillige tusinde kroner, hvis vi kunne være fri. På trods af et nedslag i prisen, som vi lavede for at få solgt lejligheden hurtigt, har vi stadig sparet flere penge, end hvis vi havde brugt en traditionel ejendomsmægler.

Solgt på 16 dage
20. juni 2012
Robinhus.dk har fungeret fint og efter hensigten. Jeg var især glad for funktionen med leeds til potentielle købere, der henter salgsopstillinger fra annoncen. Selve det at oprette en annonce forløb udemærket. Efter kun 16 dage på nettet blev købsaftalen underskrevet!Nem og overskuelig hjemmeside
19. juni 2012
At oprette min annonce forløb smertefrit. RobinHus.dk er en nem og overskuelig hjemmeside, hvor jeg kunne behandle boligkøbet på min måde. Det tog kun en uge at få solgt min bolig, så det må jo siges at være hurtigt.
200-300 visninger om ugen
17. juni 2012
RobinHus.dk er en rigtig god platform og man kan let vælge hvor man skal. Jeg brugt tid på billeder til annoncen og på at få lejligheden salgsklar, men resten var let klaret. Mens min bolig lå på RobinHus.dk var der mellem 200 og 300 visninger om ugen og jeg havde mange fremvisninger. Efter blot 2,5 måned var lejligheden solgt!
Naturligt selv at fremvise boligen
16. juni 2012
Det har været meget naturligt selv at fremvise boligen, jeg kender den bedst og kan svare på spørgsmpål til boligen og området med det samme. Det er desuden rigtig godt, at i kan tilbyde hjælp fra en boligstylist til styling af boligen. Med hensyn til vores mægler, Gert Vognstrup har jeg ikke savnet noget. Vi har haft et super samarbejde og god løbende dialog, blandt andet omkring salgsstrategi. Jeg har desuden været glad for de ugentlige statistikker og den mailsupport som RobinHus Kundeserivce har sendt os.
Det bedste har været hele tiden at have en fornemmelse af at have foden på speederen og at være en aktiv del af processen. Jeg har i alt sparet omkring 75.000 kroner og kan kun anbefale jer.
Grundigt orientering hele vejen
15. juni 2012
Vi ville selv sælge lejligheden og sparer ejendomsmægler salær, men ville have en god annoncering. Og det har vi fået. Det var nemt at oprette annoncen på RobinHus.dk og vi er blever grundigt orienteret hele vejen igennem. Vi har haft åbent hus tre gange og har benyttet os af RobinHus sælgerpakken, hvori vi blandt andet fik salgsopslag og salgsopstillinger vi kunne dele ud til vores egen konrakter. Vi havde boligen til salg i 14 dage inden, at købsaftalen blev underskrevet i god ro og orden.
Ærlig og reel mægler
14. juni 2012
Jeg havde et godt samarbejde med min RobinHus-mægler der altid havde tid til at svare på mine spørgsmål. Han virkede ærlig og reel og havde lokalt kendskab. Jeg var også helt tilfreds med RobinHus Kundeservice, som svarede hurtigt på både mail og telefon og som virkede interesserede. Jeg tror i alt, at jeg har sparet 20.000-50.000 kroner på mit boligsalg, hvilket er mange penge med dagens huspriser.
Fantastisk selv at kunne fremvise bolig
14. juni 2012
Det var fantastisk selv at kunne fremvise min bolig. Jeg var sikker på at køberen blev informeret om de vigtigste punkter og var i stand til at besvare detaljerede spørgsmål med det samme. Det var et fornuftigt salgsforløb og har været helt tilfreds med RobinHus Kundeservice. Jeg har sparet omkring 30.000 og 50.000 kroner på mit bolig salg.
Perfekt samarbejde
12. juni 2012
Vores slagsforløb har været rigtig positivt og køberne har givet udtryk for, at vi kunne fortælle meget mere om huset, renoveringen og området end "normale" ejendomsmæglere ville kunne. Vi har været meget tilfredse med RobinHus Kundeservice, der har en hurtig tilbagemelding, og vores samarbejde med RobinHus-mægleren har været perfekt. Det bedste er at vi har sparet ca. 70.000 kroner, men det var samtidig også rigtig rart at kunne følge med i hvor mange der dagligt kiggede og bestilte informationer om huset. Man fik en bedre fornemmelse af, at der var interesse for ens hus.
Godt samarbejde
12. juni 2012
Samarbejdet med RobinHus-mægleren, Marianne Aundal, har fungeret godt og jeg har også været godt tilfreds med RobinHus Kundeservice. Det bedste ved at sælge gennem RobinHus er dog først og fremmest at det er billigere, jeg anslår at have sparet 40.000 kroner på mit boligsalg!
Proffesionelt, nemt og ligetil
12. juni 2012
Jeg har været meget tilfreds med min RobinHus-mægler, der blandt andet har giver mig gode råd til hvordan lejligheden fremtræder mere salgsvenligt. Jeg var glad for selv at vise min bolig frem, da det jo er mig der ved og kender alt til boligen. Hele forløbet har været meget proffesionelt og alt har været nemt og ligetil.
Ingen unødvendige omkostninger
12. juni 2012
Det bedste ved RobinHus er at der ikke er nogle unødvendige omkostninger. Samarbejdet med RobinHus-mægleren og kunderservice har fungeret fint!. Jeg har sparet omkring 50.000 kroner på mit boligsalg.
Sparet over 100.000 kroner
12. juni 2012
Salgsforløbet har været helt perfekt og der opstod ingen problemer ved selv at vise boligen frem. Jeg har haft det godt med RobinHus-mægleren Anette Christensen, og har været glad for at der hele tiden var god kommunikation mellem os. Jeg har i alt sparet over 100.000 kroner.
Personlig og kompetent rådgiver
12. juni 2012
Åbenheden omkring salgsprocessen har været rar og det hele har kørt meget "smooth"takket være god service fra RobinHus og en fantastisk rådgivning. Samarbejdet med RobinHus mægleren, Gert Vognstrup, har fungeret fantastisk godt! Vi har klaret det hele over telefon og mail, og han har været til enorm stor hjælp, både med hensyn til rådgivning om salg, men også i forbindelse med køb af nyt hus. Det bedste var at have en personlig og kompetent rådgiver, som jeg havde tillid til og som var behagelig at snakke med om alle de mange jeg ikke vidste noget om før salget. Det var desuden behageligt at få lov at møde de potentielle købere.
Hurtigt og præcist
12. juni 2012
Jeg har gennem salgsforløbet været godt hjulpet af gode råd og god vejledning. RobinHus Kundesrivice svarede hurtigt og præcist.
Det bedste var flexibiliteten, prisen og følelsen af at have en medspiller, jeg har i alt sparet omkring 50.000 kroner på mit boligsalg!
Profesionelt og hurtigt
12. juni 2012
Samarbejdet med RobinHus mægleren, Jan Korsgaard, har fungeret helt perfekt og jeg syntes, at han håndterede salget hurtligt og effiktivt. Jeg har også været meget tilfreds med RobinHus kundeservice, der ofte har sendt mails med opdateringer. Det har været en fordel selv at vise boligen frem, da jeg kender boligen bedst. Det hele har fungeret profesionelt og hurtigt og til en fair pris.
Godt selv at vise huset
12. juni 2012
Det bedste ved RobinHus var at jeg selv kunne vise huset frem, hvilket var rigtig godt. Desuden er det værd at nævne den store besparelse. jeg har ca. sparet 30.000 kroner på mit boligsalg ved at benytte RobinHus.
Spændende selv at vise boligen frem
12. juni 2012
Vi har været meget tilfreedse med RobinHus Kundeservice, der fungerer super godt. Det har været spændende selv at vise boligen frem og det har fungeret helt perfekt! Besparelsen på ca. 50.000 kroner har også spillet en væsentlig rolle.
Godt og professionelt samarbejde
12. juni 2012
Vi har haft et godt og professionelt samarbejde med vores RobinHus-mægler. Hele vejen havde vi en god fornemmelse af at vi supplerede hinanden på en god måde og vi fik gode anbefalinger fra hende, også RobinHus Kundeservice er vi godt tilfredse med. Det har været spændende at møde de evt. købere, men det bedste har været, at vi har deltaget aktivt i hele salgsforløbet og dermed følt en tilkytning til alt hvad der skete omkring salget. Vi har sparet 60-70.000 kroner i alt på boligsalget.
God vejledning
12. juni 2012
Salgsforløbet har fungeret helt fint og samarbejdet med min RobinHus-mægler har også fungeret rigtig godt. Jeg fik hurtigt svar på mine spørgsmål. Jeg har overordnet fået god vejledning gennem salgsforløbet, blandt andet til fremvisningen af boligen. Det bedste ved at sælge gennem RobinHus er dog besparelsen på de ellers høje ejendomsmæglerudgifter! Jeg har i alt sparet ca. 30.000 kroner.
Perfekt selv at vise min bolig frem
12. juni 2012
For mig har det været helt perfekt selv at vise min bolig frem. Der er ingen andre der kender boligen og området bedre end mig selv. Sammen med at det var billigere har det været det bedste ved RobinHus. Jeg har i alt sparet 30-40.000 kroner på mit boligsalg.
Sikkert salgsforløb
12. juni 2012
Salgsforløbet har været sikkert på grund af de gode tips til fremvisningen. Det har desuden været rart selv at kunne tilrettelægge fremvisningerne, så det passer en bedst og man kender ofte selv bedst fordelene ved at bo et sted.
Samarbejdet med mægleren har fungeret meget, meget fint og hun har gjort meget for at holde mig underrettet omkring interesserede købere og lignende. Det bedste har været de mange opdateringer vedrørende hvordan det går med mit boligsalg på nettet.
Hurtigt salg
11. juni 2012
Det bedste ved RobinHus er, at min bolig solget hurtigt. Der har været et godt samarbejde med mægleren og kundeservice.
Kun til salg i fire dage
07. juni 2012
Jeg valgte primært Robinhus fordi mæglerpriserne generelt er urimeligt høje. Robinhus tilbyder et flot web-koncept, der kan konkurrere med de store ejendomsmæglerkæder. Den ugentlige statistik giver sælger et godt overblik over interessen for salget. Det var relativ let at oprette annoncen og jeg fhavde stor hjælp af vejledningen omkring fotos. Lejligheden var faktisk kun til salg i fire dage, før jeg havde indgået en mundtlig aftale.
Fantastisk koncept til billige penge!
07. juni 2012
Der har været en rigtig god, hurtig respons på mail og grundig gennemgang af forløb og afslutning. Udover dette, har prisen været absolut tilfredsstillende, vi anslår at have sparet 40.000 kr. Vores mægler Allan Nielsen, var meget grundig og lyttede til os som sælgere.
Det er helt klart et fantastisk koncept til billige penge!
Nemt og bekvemt
06. juni 2012
RobinHus.dk er meget overskueligt og hjemmesiden fungerer godt. Selve oprettelsen af annoncen forløb nemt og bekvemt og det er godt at have en billigere måde at sælge sin bolig på. Jeg annoncerede kun min bolig på RobinHus.dk og solgte på ca. 3 måneder, præcis til udbudsprisen. Vi har sparet en ejendomsmælger pris, og er meget glade for løsningen proannonce på robinhus. Da vi jo selv kunne klare papirarbejdet gennem vores egen andels-advokat. Proannoncen gjorde resten. Tak for det!
Fantastisk koncept til en god pris!
03. juni 2012
Mit forløb har været meget fint og kontinuert med løbende kontakt med mægler og "reminder"/gode-ideer mails. Britt Ahlefeld kan jeg kun give mine bedste anbefalinger. Vi har haft et meget fint og konstruktivt samarbejde - både via mail og telefon.
Det bedste ved hele forløbet har været det gode samarbejde med mægler, samt fremvisningerne af lejligheden. Kan dog heller ikke undlade at nævne prisen jeg sparede som lå på de 100.000 kr. RobinHus har et fantastisk koncept til en god pris!
Supper god service og et ligetil koncept!
01. juni 2012
Mit salgsforløb har været super nemt med rigtig god service. Min mægler har været super god og har virkelig gjort et stort arbejde. Det bedste ved at sælge gennem RobinHus har klart været at man selv fremviser og prisen! Jeg har sparet mellem 80.000-90.000 kr.
Flexibel Service
29. maj 2012
Salgsforløbet hos RobinHus har været rigtig fint. Der har været hurtige tilbagemeldinger fra mægler og altid meget god service mht. at svare på spørgsmål og andet der kunne være brug for.
Alt i alt, har det hele været helt nede på jorden med en rigtig flink mægler.
Upåklagelig service!
29. maj 2012
Mit salgsforløb har været upåklageligt! Salgsprisen hae været realistisk og fra boligen blev sat til salg til den var solgt, gik der kun ca. 14 dage. Det var spændende selv at fremvise boligen og så kunne jeg også mere detaljeret fortælle om de ændringer der i tidens løb var foretaget på boligen.
Samarbejdet med min mægler har også været godt tilfredsstillende. Det har fungeret rigtigt godt, hvor mægler og jeg har haft kontakt både personligt, pr. mail, via sms og telefonisk. Han har også været behjælpelig med at fremskaffe visse dokumenter.
Derudover har jeg også været tilfreds med RobinHus Kundeservice. Jeg har modtaget mails så snart der var nyt i forbindelse med hussalget, men også mails med gode råd.
Alt i alt, har det været yderst tilfredsstillende, upåklageligt
Super fedt koncept!
27. maj 2012
Jeg syntes alt kører perfekt hos RobinHus!Jeg har været tilfreds med min mægler Hanne Abildtoft, hun var super til at formidle imellem os, den lave pris på salær! Det betyder rigtig meget. Jeg vil klart råde mine venner til at sælge igennem jer fremover :-)
Godt koncept til gode penge
26. maj 2012
Det har været et rigtigt positivt forløb hos RobinHus og det har været nemt at sælge med kyndig vejledning. Det har været dejligt at kunne fortælle om boligen selv ved fremvisninger og man får også et helt andet forhold til køber.
Det bedste har været selv at vise frem og spare penge på noget man sagtens kunne gøre selv. Vi har sparet omtrent 60.000 kr.
Succes oplevelse!
24. maj 2012
At samarbejde med RobinHus har været en succes oplevelse! Vejledningen var i top, mægleren var organiseret, meget hjælpsom og detaljeret. Vi var yderst tilfredse med vores mægler Jan Korsgaard.
ikke nok med at vi har sparet 35.000 kr., fik vi også sparet en masse tid, da vi ikke behøvede at gå ud af lejligheden ved fremvisninger.
Fuld kontrol over forløb!
23. maj 2012
Mit salgsforløb hos RobinHus har været helt fint, min mægler har været god og hurtig til at svarer på henvendelser. Hun har været engageret i hele forløbet.
Det bedste ved hele oplevelsen har været, at jeg selv havde fuld kontrol over forløbet, mht. fremvisninger, billeder, annonce på internet mv. Og selvfølgelig også prisen! Jeg sparede ca. 50.000 kr. ved at sælge gennem RobinHus.
fantastisk koncept til billig pris!
23. maj 2012
Mit salgsforløb hos RobinHus har været god. Min mægler har været god til at komunikere og kom hele tiden med gode informationer og vejledning.
En af grundene til at jeg valgte at sælge genne RobinHus var, at man selv kunne fremvise boligen selv. Jeg ved jeg kan sælge boligen bedre end en mægler, da jeg kender bedst til boligen og lokal området. Mange købere fandt det interesant og var positivt overrasket , at det var mig og ikke en mægler der præsenterede boligen.
Udover det, er prisen selvfølgelig også fantastisk lav! Jeg har før solgt en bolig gennem EDC, som kostede mig omkring 60-70.000 kr. Jeg har sparet over halvdelen hos RobinHus!
Kan ikke udelade at sige, at præsentationen af "mit hus" på robinhus.dk var virkelig flot, særligt de 3D plantegninger! Det har jeg ikke set før hos andre mæglere.

RobinHus er super gode! De har et fantastisk koncept til en billig pris.
Professionel mægler
23. maj 2012
Mit salgsforløb har været meget fint. Det er gået meget hurtigt, så det er svært at sætte ord på. Vores mægler var sympatisk og altid hurtig mht. opfølgning og tilbagemælding.
Det er sjovt at man kan følge med på selve processen og være en del af det. Meget fint koncept og professionel mægler.
Rigtig god og dygtig mægler
23. maj 2012
Jeg har haft et rigtigt godt forløb i salg af bolig. Jeg har haft en rigtig god og dygtig mægler. Jacob Teglovn har altid fulgt op på evt. spørgsmål. Vil absolut anbefale ham til andre.
Derudover syntes jeg, at det var dejligt selv at kunne gå ind og rette efterfølgen af billeder i boligannonce og at jeg selv kunne arrangere åbent hus.
Rigtig godt koncept
23. maj 2012
Mit salgsforløb har været rigtig godt. Jeg syntes, at det har været sjovt selv at vise boligen frem til købere. Det har klart været det bedste ved at sælge gennem RobinHus, samt annonceringen på nettet.
Virkeligt fint koncept
23. maj 2012
Mit salgsforløb hos RobinHus har været meget fint. Jeg syntes, at det var specielt godt og rart ikke at skulle være ude af huset når der skulle vises frem.
Alt i alt ville jeg nok sige, at fremvisning af bolig og prisen gør det ekstra specielt at sælge gennem RobinHus. Det er et virkeligt fint koncept.
Fint og professionelt
23. maj 2012
Mit salgsforløb har været meget fint og professionelt! Det har været meget positivt for mig at selv vise boligen frem og fortælle lidt historie omkring huset og omgivelserne.
Vi har haft et meget tæt samarbejde med vores mægler. Jeg har under hele forløbet været tryg ved ham, også er han hurtig til at svare på mails.
Det bedste ved oplevelsen har nok været prisen og det at man selv får lov til at vise boligen frem. Vi har sparet omkring 50.000 kr.
Perfekt boligstyling
22. maj 2012
Mit salgsforløb har været helt fint. Det var rigtig godt at vise frem selv, samt at have mægler som mellemmand mellem køber og sælger. Det hele fungerede godt med effektiv opfølgning.
Derudover har jeg haft en rigtig god oplevelse med boligstyling. Det gav en inspiration til blivende bolig.
Fint og nemt
22. maj 2012
Mit salgsforløb hos RobinHus har været rigtigt fint og nemt. Samarbejdet med min mægler har været optimalt, der har hele tiden været en god kontakt frem og tilbage.
Jeg syntes, at det var sjovt at vise boligen frem selv, har kun haft positiv oplevelse med hensyntil til dette. Derudover har jeg sparet omkring 25-40.000 kr.
God vejledning og sparing!
21. maj 2012
Vores salgsforløb hos RobinHus har været hurtigt, effektivt og fleksibelt. At skulle vise vores bolig frem selv, var helt fint. det var rart at mærke andres gejst ved ens hjem (vi solgte på 1. fremvisning).
Hele forløbet har gået stærkt. Der har været en god vejledning og sparing (30.000 kr.), og kan derfor ikke gøre andet end kun at anbefale RobinHus til andre!
God dynamik og dialog
20. maj 2012
Vores forløb hos RobinHus har været helt fint. Samarbejdet med vores mægler har haft en god dynamik og en rigtig god dialog. Det har været dejligt selv at kunne sætte tempoet, og at vi havde direkte kontakt til køberne via fremvisningerne. Det gjorde at vi kunne være meget fleksible, hvilket køberne også satte pris på.
Har nydt at "lege" ejendomsmægler
20. maj 2012
Min oplevelse hos RobinHus har været godt og problemfrit. Jeg har nydt at "lege" ejendomsmægler og kunne give kvalificeret viden om området og huset videre til potentielle købere ved fremvisningerne. Så det bedste har nok været at vise boligen frem selv og selvfølgelig prisen! Jeg har sparet 50%. Min mægler har været fantastisk , har var altid hurtig til at melde tilbage.
Professionel og personlig på sammetid
18. maj 2012
Salgsforløbet hos RobinHus har været rigtig godt - alt papirarbejde har været i orden og rådgivningen fra mægler har været god og personlig. Min mægler har været professionel gennem hel forløbet og gav sig altid god tid.
Helhedsmæssigt, er konceptet super fint og jeg syntes ikke det kan blive meget bedre. Jeg endte med at spare 100.000 kr., det er ikke ofte man ser det hos andre mæglere!
Effektiv salgsbehandling
16. maj 2012
Vores forløb har været helt fint. Vores mægler svarede altid hurtigt og var venlig og hjælpsom. Selv da hun var på ferie og en anden tog over, følte man sig tryg. Alt i alt, har der været en god behandling, hurtig respons og effektiv salgsbehandling af dokummenter og ligne.
Boligen viste sig fra sin bedste side
15. maj 2012
Det har været spændende og sjovt selv at vise min bolig frem og jeg fik slagsmaterialerne hurtigt.
Jeg fik stylet min bolig af Robinhus' boligstylist og boligen viste sig fra sin bedste side. Salgsforløbet var hurtigt og nemt og jeg har i alt sparet omkring 20.000 kroner på mit boligsalg.
RobinHus er et hestehoved foran!
15. maj 2012
Forløbet har været langt, men det er grundet omstændighederne på ejendomsmarkedet. Da der var en seriøs køber, gik det hurtigt!
At skulle vise boligen frem selv, har absolut været positivt, efter at have boet i huset i 29 år, kender jeg det jo bedst.

Samarbejdet med mægler Christian Garbenfeldt har fungeret fint via e-mail og telefon og med enkelte personlige møder. Kan heller ikke undlade at nævne, at RobinHus Kundeservice har været absolut perfekt!

I dag tror jeg køberne finder boligen på nettet frem for i avisen, så RobinHus er jo et hestehoved foran. Og ikke at forglemme besparelsen på salæret! Jeg vil tro, at jeg har sparet omkring 50.000 kr.

Det har bestemt været en positiv oplevelse at have RobinHus som mægler.
Kanon ejendomsmægler, billigt salær
15. maj 2012
Det bedste ved at sælge gennem RobinHus er det billige salær samt en kanon ejendomsmægler, Arne Beck, som jeg har haft et upåklageligt samarbejde med. Salgsforløbet har været meget proffesionelt og engageret, og det var desuden helt i orden selv at vise boligen frem.
Ubeklageligt samarbejde
15. maj 2012
Jeg har gennem salgsforløbet haft et ubeklageligt samarbejde med min RobinHus-mægler og det har været rigtig godt selv at fremvise min lejlighed, hvilket de der har kigget på den har været positive omkring. Det bedste ved RobinHus har været besparelesn, som er på ca. 60.000-70.000 kroner.
Super koncept og en god pris!
15. maj 2012
Det bedste ved RobinHus var, at vi fik en god mægler til billige penge! Samarbejdet med vores RobinHus-mægler, Gert V. Kristensen, fungerede upåklageligt! Det har i den grad være en støtte at have Gert i ryggen. Før har jeg ikke rigtigt forstået hvad man har mæglere til, men Gert har omvendt mig, han har været alle pengene værd.
For os var det intet problem selv at vise boligen frem, ingen kender den så godt som vi gør. Også RobinHus Kundeservice var vi tilfredse med, der var ingen problemer og det var professionelt arbejde hele vejen igennem. Alt i alt er det et super koncept til en attraktiv pris, jeg har svært ved at forstå hvorfor ikke alle vælger RobinHus...
Spændende selv at vise min bolig frem
15. maj 2012
Jeg syntes at dete var godt og spændende selv at vise min bolig frem. Køberene har givet udtryk for at det var rart at tale med dem der kender huset og ikke en mægler der kun kan fortælle det, køberen selv kan se. Huset blev stylet af en af RobinHus' boligstylister og det gav fuldt ud valuta, i form af et hurtigt salg til en god pris. Hele salgsforløbet har været nemt og jeg har fået god servide fra både mægler og efterbehandler. Jeg har desuden været fuldt ud tilfreds med RobunHus Kundeservice.Det bedste ved at sælge gennem RobinHus er at man får det samme service som hos en traditionel mægler, men til langt under halv pris. jeg har i alt sparet mellem 53.000 og 77.000 kroner!
Kontrol over processen
06. maj 2012
Mit salgsforløb har været godt. Jeg sætter pris på at man selv har så meget kontrol over sin annonce.
Det bedste har været besparelsen, anslår at have sparet 25.000 kr., og at man selv har føling med salgsprocessen.
Solgt efter en måned!
05. maj 2012
Mit salgsforløb har været helt fint. Jeg har været i kontakt med min mægler jævnligt og fået nyttige opdateringer og informationer.
At skulle vise boligen frem selv, var lidt grænseoverskridende, men en fin oplevelse som varmt kan anbefales til andre.
Det bedste har dog været at salget af min bolig kun tog 1 måned!
Meget professionelt
04. maj 2012
Jeg er meget tilfreds med at have sat min lejlighed til salg på RobinHus.dk. Hjemmesiden har fungeret rigtig godt og det har været nemt at følge intereserede købere og lave forskellige tiltag ifm. salget. Det hele har været meget professionelt og det var nemt at gå til.
Det var en stor fordel at min annonce blev sendt til mulige interesserede købere fra RobinHus køberkartotek. Jeg fik ca. 7 henvendelser, men havde kun én fremvisning og det var også hende som endte med at købe min lejlighed. Efter jeg fik lavet købsaftalen med køber, fik jeg flere henvendelser, som jeg måtte sige nej til. Efter at have haft min lejlighed til salg en uge på RobinHus.dk, havde jeg den første fremvisning. 3 dage efter bliver jeg kontaktet af køber, som siger at hun har ok fra banken. Da jeg ikke har haft nogen mægler på, har jeg ca. sparet 50.000 kr.

Uden tvivl perfekt koncept!
04. maj 2012
Mit salgsforløb hos RobinHus har været problemfrit og helt tilfredsstillende. Min mægler har været hurtig til at svare tilbage på mine forespørgelser og har holdt mig opdateret undervejs og ligeledes ringet for almindelig moralsk opbakning. Det var opmuntrende.
Det bedste ved RobinHus er uden tvivl deres koncept. At kunne nedbringe omkostningerne ved salget mest muligt og at jeg var som kunde i stadig og hurtig kontakt med min mægler gennem forløbet!
Ovenud tilfreds
03. maj 2012
Jeg har været meget tilfredes med RobinHus.dk. Annoncen var nem at oprette, og de online værktøjerne meget nemme at finde ud af. Jeg valgte RobinHus, da jeg tidligere havde forsøgt med en ejendomsmægler, men følte, at jeg selv kunne gøre det bedre. Og det viste sig jo at være rigtigt!
Min taktik var næsten hele tiden at have et annonceret åbent hus arrangement. Lejligheden har været til salg i 78 dage, men køber blev fundet efter lidt over en måned. Det er derfor afslutningen af handelen, der er trukket lidt ud. Jeg forhandlede selv pris med køber og gav et nedslag i prisen. Jeg har været ovenud tilfreds med Robinhus, og har sparet en hel del penge ved at gøre det meste selv.

Pris, engagement, svartider. Perfekt!
02. maj 2012
Må sige at mit salgsforløb har været perfekt! Det hele gik hurtigt til meget få penge (jeg har ca. sparet 20.000 kr). Samarbejdet med mægler har også været fremragende. Hun var hurtig, præcis og jeg fik respons hver dag.
Overblik over forløbet
25. april 2012
Vores mægler, Gert V. Kristensen, har været helt fantastisk og en virkelig god sparringspartner.
Konceptet er virkelig godt! Det var rart at vi selv havde overblikket over mulige købere og forløbet.
Fantastisk koncept som fungere 100%
23. april 2012
Vi har haft et super godt samarbejde med Christian Garbenfeldt gennem hele forløbet. Han har stået til rådighed 24/7 - altid klar til at hjælpe og svare på spørgsmål.
Alt i alt, syntes vi at det er et fantastisk koncept som fungere 100%
Hurtig og billigt
20. april 2012
Samarbejdet med min mægler har fungeret rigtig godt. Margit har været god til at følge op.
Det bedste ved at sælge gennem RobinHus har klart været prisen og egen henvisning. Jeg har ca. sparet 90.000 kr.
Billigt og effektivt!
18. april 2012
Mit salgsforløb har været helt fint! Min mægler har været rigtig god og effektiv, der har været på i hele forløbet.
At vise boligen frem selv har været helt ok, da jeg har prøvet det tidligere. Det bedste ved at sælge gennen RobinHus, har klart været prisen! Jeg har sparet ca. 20-30.000 kr.
Nemt og hurtigt salg
16. april 2012
Jeg syntes der har været et godt initiativ og hele tiden feedback fra RobinHus. Min mægler Len Meraj, har været hurtig til at svare og god til at presse på for at få vores annonce hurtig klar til juletiden, så mange kunne se annoncen.
Det bedste ved at sælge gennem RobinHus har i første omgang været prisen. Derudover har der været en venlig service med hurtig respons. Der er styr på tingene hele vejen igennem processen. det har været et nemt og hurtigt salg på 3 mdr.
Fremragende koncept
15. april 2012
Jeg er absolut godt tilfreds med RobinHus. Der har været en god dialog med mægler, alt har fungeret meget fint og proffessionelt, både på mail og telefon.
Konceptet er en kombination af selv at fremvise, en proffesionel mægler, samt ikke mindst prisen!
Helt fint koncept
14. april 2012
Vores salgsforløb har været ganske udmærket. Vi har haft en rigtig god dialog med vores mægler og ikke nok med det, har vi sparet omkring 40.000 kr. Vi syntes det var rart selv at kunne fremvise og fortælle om huset. Så det bedste har nok været prisen og fremvisningen af os selv.
Meget tilfredsstillende
13. april 2012
Det var meget tilfredsstillende at anvende RobinHus.dk. De online værktøjerne er lette at bruge, selv for en halvgammel kone som jeg og RobinHus Kundeservice har altid været særdeles behagelige og hjælpsomme, når jeg har kontaktet dem. Det kan intet smart programpunkt erstatte. Jeg valgte RobinHus, da jeg havde besluttet selv at stå for salget og fordi opsætning er overskuelig og virker seriøs. Man kan se at RobinHus har forstand på ejendomshandel - navnet er godt og jeg har bidt mærke i RobinHus-skilte rundt omkring på huse til salg. Selvom det ikke er 1.gang jeg køber/sælger hus uden mægler, er det dog så mange år siden, at jeg havde behov for hjælp. RobinHus.dk har fungeret som en form for opdateret styringssystem.
For mig skulle det hele helst gå hurtigt, og det har det også gjort. Vi, min søster og jeg, har måske været lidt for hurtige med at fastsætte salgsprisen - vi kunne nok have fået hundrede tusinde mere, hvis vi havde haft mod på at trække tiden ud - så havde vi nok sat prisen højere fra starten. Alt det andet med at indsamle dokumenter etc. synes jeg har været interessant at hitte ud af. Vi sluttede med 2 købere, som bød prisen op til 35.000 over salgsprisen.

Nemt, bekvemt og meget effektivt
11. april 2012
Det var nemt, bekvemt og meget effektivt at anvende RobinHus.dk. Vi har kun benyttet os af RobinHus.dk og fremviste lejligheden i alt 13 gange, og havde et åbent hus, som var annonceret fra starten af. Lejligheden var til salg i ca. 3 uger, vi ventede med at acceptere bud, fordi vi fra starten havde annonceret åbent hus ca. 2 uger efter den blev lagt på. Vi annoncerede lejligheden til 0-50.000 kroner mere end den mæglervurdering vi fik, og den blev solgt for yderligere 40.000 kroner mere end den var annonceret til!

Fint & billigt
10. april 2012
Mit salgsforløb hos RobinHus har været tilfredsstillende. Der har hele tiden været en venlig betjening og hurtig reaktion hos mægler og RobinHus Kundeservice.
Konceptet er perfekt og billigt. Jeg sparede 55.000 kr. ved at sælge igennem RobinHus.
God service og godt overblik
31. marts 2012
Det var let at bruge RobinHus.dk til oprettelse af annonce etc. Jeg fik en god service og godt med overblik med ugens statusmail. Jeg valgte RobinHus.dk, da jeg ville bredere ud end andelsforeningens liste, men ikke ville betale for en rigtig mægler.
Jeg havde ca. 6-8 fremvisninger på et år hvoraf halvdelen kom fra RobinHus.dk. Ham der endte med at købe andelen kom via RobinHus.dk.500 interesserede på 9 uger!
24. marts 2012
RobinHus.dk er meget nemt at gå til og hjemmesiden ser professionel ud. Det er nemt at oprette annoncen og man fik derigennem overrakende manfe interesserede, lidt over 500 interesserede på 9 uger synes jeg er et meget godt hit. Andre tilsvarende lejligheder i bebyggelsen har ligget 200 og 300 dage, de sidste er ikke solgt endnu. Vi har sat prisen 15.000 under, pga. besparelse på salærer, og det har formentlig trukket interesserede købere til.

Mægler med viden og involvering
21. marts 2012
Det har været fin at sælge min bolig gennem RobinHus. På det tidspunkt hvor salget stod på var min RobinHus-mægler, Anette Christensen, virkelig aktiv, og vi havde et meget fint samarbejde gennem hele forløbet. Jeg havde slet ikke brug for RobinHus Kundeservice, men satte til gengæld stor pris på Anettes viden og involvering i salget.
Simpelt
16. marts 2012
Jeg synes, at det har fungeret fint med annoncering hos RobinHus.dk. Jeg har haft en ret stor trafik på annoncen, og det har været fint at kunne følge med i, hvem, som har set salgsopstillingen. Oprettelsen af annoncen var simpelt. Jeg startede med en noget højere pris end jeg regnede med at få andelen solgt for, og ved at sætte prisen ned af flere omgange har jeg fået en god fornemmelse af, hvad markedet var villig til at betale for andelen. Efter at have sat den endelige pris blev andelen solgt på mindre end en uge!

Fint til prisen
15. marts 2012
RobinHus.dk har været fint til prisen. Prisspejl og at man bliver adviseret automatisk, når nogen har vist interesse, har været en god hjælp.
Boligen har kun været til salg hos Robinhus i 3 mdr. Vi har oplevet mere interesse hos RobinHus.dk, end hos andre mæglere - måske fordi vi bedre kunne justere prisen ned, når vi ikke skulle betale så højt mæglersalær.


Nemt at lave annonce
02. marts 2012
Jeg valgt RobinHus.dk, fordi jeg kunne spare penge til en egendomsmægler, ved selv at fremvise lejligheden. Det har været nemt at få sat en boligannonce op og ved hjælp af opslag fra RobinHus sælgerpakken, har der været mange henvendelser. På trods af et nedslag i prisen, var sluprisen stadig højere end hvad en egendomsmægler ville have sat lejligheden til salg for.
Godt samarbejde
24. februar 2012
Mit salgsforløb har været meget positivt. Der har været et fint samarbejde med mægler. Det bedste har været at fremvise selv. Hvis man er flexible er det en stor fordel selv at møde interesserede købere. Det har i hver fald været en god oplevelse. Ved at benytte mig af RobinHus konceptet har jeg formodet at spare 50.000 kr.
Følg dit salg!
22. februar 2012
Mit samarbejde med mægler har fungeret rigtig godt. Det er dejligt at der blev fuldt på diverse sager med det samme. Det bedste af det hele ved RobinHus, var at man selv kunne følge salget via mails og at man selv deltog i at den frem.
Lene: Hjælpsom og iderig
22. februar 2012
Lene var utrolig hjælpsom, iderig og har kun ros til hende :-)
Vores samarbejde med Margit har fungeret upåklageligt
22. februar 2012
Det har fungeret godt med selv at vise frem og fint, at vi selv har "måttet" være hjemme. Vi kender jo også huset rigtig godt.

Vores samarbejde med Margit har fungeret upåklageligt og vi synes, vi er blevet vejledt på bedste vis. Hun har også været god til at maile og ringe tilbage hurtigt.
Har følt mig tryg og i de bedste hænder hele vejen
22. februar 2012
Jeg synes, mit salgsforløb har været en stor succes. Lejligheden blev solgt på under en måned - hvilket var over al (min) forventning.

Linda har holdt mig opdateret under hele forøbet og jeg har haft stor tillid til hende og følt mig tryg og i de bedste hænder hele vejen.

Det har både været sjovt og spændende selv at vise frem, for jeg kan lide min lejlighed og nærområdet. Det har selvfølgelig krævet lidt arbejde med planlægning, men jeg kunne passe det ind i min kalender, fordi jeg selv stod for fremvisningerne.

Informativeog nemme at bruge
20. februar 2012
Den forberedende fase er særdeles god. Der var gode guides til indsamling af dokumenter, etablering af købsaftale etc., det var rigtig godt! RobinHus.dk er nemt og smidigt at anvende og hjemmesiden tilbyder nogle gode online værktøjer, der er informative og nemme at bruge. Derudover giver hjemmesiden et rigtig godt overblik over ugentlige statistikker m.m. Vi kan kun anbefale RobinHus.dk.
Salgsforløbet har været smertefrit
20. februar 2012
Salgsforløbet har været smertefrit og det har faktisk vist sig langt nemmere selv at vise frem end forventet! Vi kunne fortælle mange ting om området, som folk ikke vidste.

Derudover kunne vi - mod vores forventning - konstatere en stigning i køberinteressen, efter at RobinHus' boligstylist Karina Elm stylede vores bolig.
Solgt under 6 mdr.
19. februar 2012
Fra en skala fra 0 til 10, ligger RobinHus klart på en 10'er. Jeg syntes at salgsforløbet har været positivt godt og alt det der skulle laves blev gjort til tiden. Det har været sjovt selv at skulle vise sin bolig frem, da man kunne få et indtryk af hvem der evt. skulle købe. Ikke nok med dette, har jeg også formodet at spare omkring 50.000 kr.
Mit samarbejde med min mægler har været super godt og jeg har hele tiden fået svar på en god og forstående måde.
Det bedste ved Robinhus' koncept er klart det at skulle vise boligen frem selv og at det går super hurtigt. Det tog mig 6 mdr. også var min bolig solgt! Gør som I gør, jeg syntes det er super godt!
Genialt Koncept!
18. februar 2012
Salgsforløbet hos RobinHus har været realistisk. Der har været en god løbende kontakt med mægler og god rådgivning ift. håndtering af køber.
Det har været interessant selv at vise frem. Det har klart været en god oplevelse.
personligt syntes jeg, at det er et genialt koncept! Det bedste ved at sælge gennem RobinHus, har været mæglerens ærlighed og realisme. Derudover har jeg sparet ca. 27.000 kr, så det har været bonusen oven i et godt samarbejde.
Fantastisk koncept med fremvisning!
17. februar 2012
RobinHus liger på et 10 tal! Hele salgsforløbet har været tilfredsstillende. Min mægler har været proffesionel og var hele tiden indlevende. At skulle fremvise boligen selv, har været rigtig fint, idet jeg klart har kunne fornemme, hvor jeg havde folk, samt en stor fordel at jeg jo kender lejlighed og områdeet og kan svare på alt mens jeg har mulige købere til fremvisning. det har klart været det bedste, også prisen selvfølgelig. Jeg sparede 40.000 kr. ved at benytte mig af RobinHus.
Meget for pengene
15. februar 2012
Jeg valgte RobinHus.dk, fordi jeg ville spare mæglersalæret. Jeg mente også, at jeg selv ville være mere serviceminden under fremvisningerne. Det værktøj som RobinHus.dk giver mig lov til at bruge er fremragende - det fungerer perfekt og er nemt at arbejde med.
Jeg synes, at jeg har fået meget for pengene ved at bruge RobinHus.dk.
Godt tilfreds
15. februar 2012
Jeg har været godt tilfreds med at bruge RobinHus.dk til salget af min andelslejlighed. Den lave pris med PRO-annoncen, at annoncen ser lækker og professionel ud og muligheden med Åbent Hus var klart med til, at jeg valgte RobinHus.dk- og måske også med til, at jeg fik solgt! Jeg har haft mange henvendelser og mange fremvisninger, ca 25-30 stk.

Virkede perfekt
27. januar 2012
RobinHus.dk var nemt at bruge og det virkede perfekt. Jeg har selv fremvist boligen, jeg har ikke tal på hvor mange der var ude at se den, men det forløb uden problemer. Vi har selv klaret udfærdigelse af alle salgs papirerne og hare sparet hele ejendomsmægler salæret.
Professionelt og billigt
23. januar 2012
Jeg har været meget tilfreds med min PRO-annonce. Den var gennemskuelig at oprette og den kom til at se meget professionel ud. RobinHus.dk er let og anvendeligt og hjemmesiden gør det nemt at følge med i bl.a. statistik. Jeg synes, at det er fint at kunne annoncere billigt og med et professionelt look på RobinHus.dk, det anbefaler jeg også andre at gør.
Solgt til den første kunde. SUPER!
19. januar 2012
Salgsforløbet har været fint og det har været nemt selv at vise huset frem, som blev solgt til den første kunde. SUPER!
Flinke og servicemindede mæglere
18. januar 2012
Det bedste ved at sælge gennem RobinHus? De flinke og servicemindede mæglere (både Karina og Nikolaj) - bliv ved med at være som I er!
Nemt og pænt
17. januar 2012
RobinHus.dk har været nemt at bruge, det er meget nemt at finde rundt på hjemmesiden. Det var også nemt at oprette annoncen og den kom til at se rigtig pæn ud på salgsopstillingen. jeg har tidligere haft min bolig til salg gennem en traditionel mægler uden held og har ca. sparet 20.000 kroner på at sælge gennem RobinHus.dk til sidst.
Fantastisk koncept - både for sælger og køber
17. januar 2012
Mit forløb hos Robinhus har været meget professionelt - og de har været meget behjælpelige når vi havde spørgsmål. Det har været super godt at kunne vise boligen frem selv. Så kunne vi selv planlægge hvornår det skulle være. Jeg synes heller ikke at køberne syntes det var et problem. Tvært imod kender vi jo lokalområdet rigtig godt.
Forholdet til min mægler har været helt fantastisk. Der har været hjælp at hente døgnet rundt.Min mægler har været meget behjælpelig ang. diverse spørgsmål før, under og efter salg.
Det bedste af det hele, har jeg kunnet spare 50.000 kr ved at benytte mig af RobinHus. Konceptet er super, og det gælder både for sælger og køber efter min mening.
Fremragende Koncept
16. januar 2012
RobinHus er er fremragende koncept og skulle vi give en karakter ville den uden tvivl få et 10 tal. processen har helt igennem været god og fornuftig. Det bedste har været at vi selv skulle vise huset frem og at RobinHus bruger nettet til salg. Der udover er Robinhus' fotograf og opstilling fremragende. Et fantastisk koncept, som uden tvivl burde fastholdes!
At få så engageret en mægler var en meget positiv oplevelse
09. januar 2012
Vi vil gerne rose Mette til skyerne for hendes utrættelige engagement. I en periode med forsvindende få hussalg formåede hun at sælge vores hus til en god pris og holde os løbende informeret om udviklingen.

Udover prisen naturligivs, så var det en meget positiv oplevelse af få så engageret en mægler !